16931
-
Dzsi #6717 ez egy autós video alatt volt beszurva egy rövid részhez. lehet hogy csak ennyi a szám? :D -
Wicked Belzebub #6716 Gondolod, ugyanaz az együttes lehet? -
zenemano #6715 Találtam egy kis érdekességet az Urban Ninja rejtélyünkhöz ;) -
zenemano #6714 Egy kis segítség ;) -
Wicked Belzebub #6713 Na, már csak egy napot kell kibírnunk :) -
zenemano #6712 S ezt honnan szerezted? -
zenemano #6711 Hívd fel a Roxy-t (06 1 302-3060) és hivatkozva az adott időpontra (amikor ezt a számot hallottad), kérdezz rá, hátha meg tudják mondani. -
zenemano #6710 Angol hogy megy?
Can-Can a Wikipedia-n. -
nebag89 #6709 nem sajnos:( ennyire nem volt "reppes" és ha jól hallottam a címe csak a fire volt! más nem állt mellette -
zenemano #6708 Kukken zí mál hír:
[url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1064853605&no=6603]#6603[/url] -
zenemano #6707 Esetleg ez?
GUERILLA BLACK - HEARTS OF FIRE -
#6706 úristen ilyen nincs.... -
zenemano #6705 Luke Francis - The Bomb (These Sounds Fall Into My Mind) -
N1 #6704 Hi !
Nemtudjátok mi annak a számnaka címe ami az eheti lost promo alatt megy a RTL KLUB-on? -
nebag89 #6703 halihó!! roxyn szokott menni egy lájtos szám... címe az h fire előadót nemtom:( valami "If I shee"-t énekelnek benne két csávó egyik reppel benne. vaki nemtudja mi lehet? -
#6702 Nem tudja vki véletlenül mi megy annak a műsornak a végén ami a vivan megy minden nap és a playboyoknak az életét mutatja be mint egy valóság show. És amikor vége megy egy kicsit olyan drum&bass-es szám, kerestem jutubon is, de a végét sehol se hagyják meg:@
ha vki esetleg tudná akkor szóóóljon :)
köszii -
Wicked Belzebub #6701 Billy Idol - White Wedding -
wede #6700 1. Travis - Sing
2. ismerős de most nem ugrik be.. nem valamelyik moby szám? -
#6699 gőzőm sincs miez de az infoba ez van:
Music by Melanesian Choir:
1. God Yu Tekkem Laef Blong Mi
2. Jisas Yu Holem Hand Blong Mi -
#6698 A Nászok Ásza c. film bemutatójában hallható egy szám.Arra lennék kíváncsi!Ha valaki tudja légyszi írjon!
Előre is THX! -
#6697 mi a szám cime ami a videoba van?
aki tudja sikítson :D -
#6696 Sziasztok.Régen sokat néztem a music tv-t.és sok klipp megmaradt a fejem ben aminek abszolút nem tudom sem a címét sem az előadóját.Szeretnék ezek közül párat megtalálni és ehez a ti segítségeteket kérem.
1.A klipben a fiatal társaság egy úri vacsorán vesz részt de komplett kajacsatába torkollik.A fő motívumok mikor egy polipot pörget be az egyik és azt vágja a másik fejéhez.Vmint a szakács védi a tortáját.
2..Ebből nem emlékszem sokra.Egy ember(sztem szürkés öltönyben van és idősebb)-de ez nem biztos egy starndon sétál és énekel.De közben minden visszafelé játszódik le.Rem vki felismer párat.Van még amit akarok tudni de pill. nem jutnak eszembe.Előre is köszönöm- -
turoczy #6695 Igen, ez a 99-es remix. Én nem ezt keresem. -
#6694 Császtok
Azt szeretném megtudni, hogy mi az eredeti címe a kánkán zenéjének, mert leszeretném tölteni!
A választ előre is köszi!
Üdv: Benny -
#6693 Sziasztok
http://www.speedyshare.com/953808770.html
1:52-től olyan, mintha egy másik számot is "rátettek" volna, de azt monta valaki, hogy ez teljesen új. Nektek nem hasonlít nagyon vmire? Nekem annyira hasonlít egy számra, csak nem tudom a címét Remélem érthető voltam
thx a segítséget előre is. -
#6692 Justin Timberlake-Like I Love You
amúgy meg itt van az alapja -
#6691 csöcsi http://www.youtube.com/watch?v=IiynnONYJkY&NR=1 itt az elsőszámnak a címét nem tudjátok? köszi -
Dzsi #6690 Sztem nem az bár még keresek pár verziót.
Addig is lenne egy másik kitalálásra várós számom :D A baj itt csak az hogy semmi szöveg nem hangzik el benne :S ez -
nebag89 #6689 valakinek nincs meg a lúk frenszisz - sort of the bomb vagy mi? vagy nemtudjátok h van írva? -
#6688 Keresek egy számot, amiben egy, ha jól emlékszem egy néger csóka, meg egy néger szeplős csaj énekelt, vagy legalábbis szerepeltek a klippben, mely egy élelmíszerboltban játszódott.
Attitude-ről énekelte, de nem emlékszem nagyon már a számra. Nem olyan régi szám, max pár éves lehet kb.
Youve got some attitude talán ezt énekelték, vagy hasonlót.
Köszi! -
Wicked Belzebub #6687 NATASCHA HAGEN - Sweet lalala love (EXTENDED CUT)
esetleg? -
Dzsi #6686 igen sajnos... -
zenemano #6685 Nem biztos hogy nehéz, csak mindenhez idő kell...
Csak ennyi (41 mp) van meg a mixből? -
#6684 xD:) -
Dzsi #6683 Sziasztok!
még nem láttam semmilyen hozzászólást, ennyire nehéz a rejtvényem? :)
a szám -
zenemano #6682 Bezony, nagyon eredeti hangzású. ;) -
zenemano #6681 Szívesen, máskor meg légy kicsit figyelmesebb a reakciókra... ne kelljen éveket várni egy megfejtésre ;) -
#6680 én már kb. egy hónapja hogy leszedtem :) -
#6679 jaja nekem is tetszik,nagyon nagy szám!:)Am már le is szedtem a számot!xD -
#6678 köszi