Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Parappa
Ez itt miez? <#conf>

Tudja valaki? Vagy hogy melyik filmben lehetett hallani?

(kissé halkra sikerült)

raven87
Köszi. Remélem erre gondolt unokatesóm.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Garcia
Szóval az elõadó Jack Penate lett volna, de annak a számnak a címét még mindig nem tudom és nemtalálom, pedig az MTV-n már többször is adták...

Szóval abban a klippben egy kis akusztikus gitárral játszik egyedül (mintha egy játék gitár volna)... a háttében pedig a város látható...

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Szia!

Ennek a számnak a címe:"Ölelj át" elõadója ismeretlen(legalábbis én nem találtam meg sehol😊

Viszont innen letöltheted a nótát:

http://users.atw.hu/rlaci/zene/RL%20Laci%20-%20Olelj%20at%20(2007%20feld.%20by%20Zoli10).mp3

vagy ha nem mûködik akkor:

www.rlaci.atw.hu és ott a letöltés menûpont alatt megtalálod😊

Jó zenehallgatást.
(nagyon jó kis muzsika😄DD)

Üdv:Fulton
Sland
Rihanna - Pon De Replay
A klipp
<#szeret><#szeret><#szeret>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

raven87
Tudom kevés infó, de kéne annak a számnak a címe amiben egy feka csaj énekel egy diszkóban a Dj-nek vagy valami hasonló... és természetesen benne van hogy Hey Mr DJ 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Sland
nem néztem meg 1nél többször úgyhogy a részletekre nem figyeltem annyira 😄

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

OST-n nincs rajta, de úgy rémlik hogy az egyik autóban ez szolt 😄D

😄D

Sland
igen? 😮
megvan pedig az OST...

Tokyo Driftben is bennevolt 😄D

Sland
beszarok 😄 megtaláltam
erre gondoltam

<#vigyor3>

talán ez: Chelo - Un Corazon

Sland
nem süllyedek olyan mélyre. már így is bõven 0 alatt vagyok az elõbbi kommentemmel 😄

dudold el, és vedd fel mikrofonal<#idiota>

Sland
van egy szám, nem tudom ki az elõadó, nem tudom mi a szám szíme és nem értem a dalszöveget sem
elég sokat ment a rádióban nemrégiben. mint ha ilyen spanyol vagy puert ricoi vagy mittomén rapp lenne, vagy ilyen jamaicás vagy valamilyen ilyesmi.
elég gyors, pörgös a szám. két hangra emlékszem belõle egy vékonyabbra és egy mélyebbre. szerintem mind2 férfi. valami olyami így kiejtésre hogy "táttá rosszó ééáá, tárirá rosszóééáá" namost jólmegaszontam mi? 😄
btw a többi számuk is nagyon hasonló erre a számra.

remélem azért tud valaki segíteni a kb. 0 infóból 😊

Kicsikiraly
htx ^^

DFTBA &#3232;_&#3232;

Limp Bizkit - Break Stuff
Kicsikiraly
Ez alatt a videó alatt milyen zene szól? azt tudom hogy Limp Bizkit, csak a szám címét nem tudom : (

DFTBA &#3232;_&#3232;

Shodan
köszi <#circling>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Hát könnyûnek nem annyira könnyû, de mivel érthetõ kiejtéssel tud énekelni a kisasszony ezért adott egy kis lehetõséget a megfejtésre :

"but there's so much I want to say" lyrics

Írd ezt be google-ba és énekeld együtt a csajjal 😄

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

én mindig nézem a Discovery-t, de fingom nincs. bocs

csgery
Hali mindenki! Remélem vki tud segíteni!
A discovery-n metn a mutatványmániások bemutatója kb 6 hónapja, és alatta ilyen xilofonos, vagy miylen zene ment, annak nem tudja vki a címét?
A másik szintén a discovery-n ment. a big Daddy reklámja alat szóló zene, ütemesen ordít benne egy faszi<#idiota>.
Remélem jól körül tudtam írni😄, és remélem tudjátok, mirõl hebegtem!😄
Garcia
thx! 😊

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Blur - Song 2
(régi nagy kedvencem 😊)

Shodan
www.procross.huprocrossoldalon ami megy szám, annak mi a címe?, biztos könnyû, mert szokott menni rádióba is.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

nekem nem tud senki segíteni viccen kívül?😊

Garcia

zvaragabor
1000 köszönet, anyum nevében is!. 😊

Chaos Anno Domini

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zvaragabor
Üdv. Én a 98-as foci VB zenéjének címét keresem, a klipben srácok fociztak salakoson tán, és minden csapat a saját nemzetének színeibe öltözött, vagy volt festve.

Chaos Anno Domini

kéne egy kis segítség:ez alatt lévõ zene címe kellene thx

( ha rányomsz a meik szocskára, ott egy csomo videó a filmbõl , abból válaszd ki hogy meik 😄D)

az a baj igy nem tudom😊elmagyarázni😊de mikor a kis japán csávo bemegy hozzá ott meg ordít a zene.😊tom hogy ezzel nem vagy elörébb😊de hát nem tudom vhogy igy normálisabban elmagyarázni

meik az a részlet ? 😄

hello nagy kérdés😊nagyi szeme fényébe van egy zene mikor gp vagy kicsoda halgatja bent az irodájába azt a technot az a zene kellene nekem vagyis csak a címe ha vki tud vmi okosat mondani megköszöném köhi elöre is!

oO VinyuS Oo
Köszi szépen!

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

<#wave>

oO VinyuS Oo
Sziasztok meg tudnátok mondani milyen szám szól ez alatt!
Nem vagyok otthon ebben a mûfajban de öcsémnek kéne ez a zene!

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

Gregoriusz
Sziasztok, már hónapok óta keresek egy számot. A Profi filmzenéjének van egy techno-s, pörgõs változata (nem a rapp-esre gondolok), ami ha jól tudom Balzsay Karcsi bevonulózenéje is. Valaki tudja a címét, esetleg hogy honnan lehetne letölteni? Ezer hála,

Greg

Zajlanak az NBA-ben a játékoscserék, leigazolások. Íme egy összefoglaló a hét cseréiről. Tovább: www.g-portal.hu/nba-fans

fájlcserélökön keres rá hogy forma 1 remix..

de az ímélbe +kérdezés egyszerübb lenne 😊)

amúgy ha jól emlékszem, Tiesto szokott F1 es bulikat csinálni 😄D

Sland
Köszi!

zolo
Az eleje Tiesto - Adagio for String-re hasonlít nagyon is ,de a folytatás nem ismerõs.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Az az igazság hogy már azóta keresem mióta beküldted ezt az üzenetet ide de mgé mindig nem találtam meg.Tudnál segíteni esetleg eltudnád kü[email protected]

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

elméletileg : BT - Movement In Still Life

Kéne egy számnak a címe!Elõre is köszönöm ha valaki megmondja.Ez a videó alatt megy

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Bobby Womack - Across 110th Street
mrbaba
Hi all!

Az uj Dreher reklám alatt mien zene megy?xD ( Bábu életrekel meg táncol)

A választ elõre is kösz!

Üdv.: Baba

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

PLackó
Üdv!
magát a helyet nem ismerem,de nem tudjátok véletlenül hogy mi ez a zene,ami az intro alatt megy?
Thanks