16931
-
zenemano #7358 Jogos, elfelejtettem, hogy ezt csak regisztráltak nézhetik meg, akkor csapó 2:
Mikor EZ a csaj táncolt? Kb. hányadik percnél történik ez?
;) -
#7357 nem jön be a kép... -
zenemano #7356 Mikor EZ a csaj táncolt? Kb. hányadik percnél történik ez? -
#7355 Hello valaki meg tudja mondani mi annak a számnaka a címe ami a Step Up 2-ben a csaj felvételi tánca alatt szól!?
Előre is köszi! -
#7354 Valaki megtudja mondani pls a video alatt halható zenét?
VIDEO
Előre is THX! -
#7353 BIG THX!!!!!!! -
#7352 Eiffel 65 - Blue
Maroon 5 - Makes Me Wonder -
#7351 Örök hála ! Még kellenne ennek a számnak a címe, meg az elsőnek is a #7348as hsz-ben levőnek.
BIG THX!!!!!!!!!!!!!! -
konyi #7350 Warren G & Adina Howard - What' s love got to do with it -
#7349 lusta vagyok arra :D
inkább hagyom, hátha valaki ismeri ezt a számot... -
#7348 Ennek a számnak kéne a címe, de a hangszórót hangosítsátok fel..plz
Ez is kéne, s ezt is fel kell hangosítani.
Nagyon köszönöm a segítséget!
-
#7347 Na rászánok 4-5órát hogy a gépen hallgassam olnine a danubiust=) és felveszem diktafonnal ha jön a számom.. -
#7346 Sziasztok!
Valaki megtudja pls mondani,hogy milyen zene halható a videó alatt?VIDEO
Előre is THX! -
#7345 Kthx:) Tudtam hogy van valami köze a számnak a Nickelback-hez^^ -
zenemano #7344 Rákeresel itt és felveszed valami progival ;) -
#7343 Santana Featuring Chad Kroeger-Into The Night
-
#7342 Szóval lenne egy olyan szám Santanától hogy az a refréne hogy "éjóéjó éjóéj" - rádiók is tolják, elég népszerü. Mi a címe? :))) -
#7341 honnan tudom a szamot beszerezni? sehol nem talalom, nincs meg valakinek? -
#7340 ezer hala -
zenemano #7339 Keresgélj Trance-Dance válogatásokon... pl. Hard Dance Mania, Remixland...
Ez alapján a "Szájjj Hóóóó" szöveg alapján nem sok találatott lehetne a googleból kifacsarni. Várj türelemmel míg erretéved valaki, aki pont ismeri ezt a számot... vagy linkeld be (a hangmintádat) más zenékkel foglallkozó fórumokra is. -
zenemano #7338 Igen az első Gipsy Kings lesz, nézz fel az Amazon.com oldalára és hallgass bele az albumaikba, hátha rábukkansz... -
#7337 ezt mondja már meg valaki!
nagyon fontos lenne, köszi! -
zenemano #7336 Eric Caspar - Charlie Come Home -
Eddmegleves #7335 Uh igen, láma voltam. Köszönöm azért :) -
#7334 Sziasztok! Nagyon remélem, hogy itt tud valaki segíteni, hosszú ideje keresem ezt a 2 zenét, de az istenért sem találom őket... Az első azthiszem valamiféle Gipsy Kings, de mivel nem vagyok otthon ebben a műfajban magamtól nem tudom milehet, youtuben pedig hosszu keresés után sem sikerült rájönnöm a szám címére... A furcsa hangokért elnézést, egy Counter-Strike videóbol szedtem mindkét zenét, így a lövés hangok, gránát robbanás, stb... is belekerült :)) kb. az első percig tart az első zene, aztán jön a 2., szal hallgassátok végig pls! Remélem valaki tudja, mert nem mondok sokat, ha azt mondom, hogy 1 éve keresem őket :|
Itt a link ---> ZENE -
#7333 egy t com os reklamban van mostanaban, papirbol butorokat hoznak be egy lakasba ..ki tudja mi lehet? thx -
Wicked Belzebub #7332 Theory Of A Deadman - Santa Monica
kommentek közt írták. -
Eddmegleves #7331 Sziasztok.
http://www.youtube.com/watch?v=Y_k4AFDZcCw&feature=related
egy cím és egy előadó kellene. Megtetszett:D Előre is köszi.
Peace -
#7330 Hali allz!
Mi ennek a számnak a címe?
Nagyon hálás lennék annak, aki megtudná mondani!
Előre is k9szi! -
zenemano #7329 http://www.youtube.com/watch?v=l9Ade6ZcAK8 -
hodar #7328 Hello ennekk a számnak a címére lennék kíváncsi: LINK
Thx -
#7327 Plz:D:D:D -
#7326 igen köszönöm, már írták msn, ráadásul meg is van :P:P:P -
Wicked Belzebub #7325 Bizet: Carmen c. operájából van. -
#7324 jaja én is ott láttam meg, de csak miután megkérdeztem.. :) -
zenemano #7323 01:06-tól kezdődik voltaképp a szám és a második kommentben ott a válasz is... ;) -
#7322 Sinead O'connor - Nothing Compares
köszi megtaláltam -
#7321 Ennek a számnak mi a címe 1:40től - 2:42ig, ez volt a Jericho Season 1 Episode 12-ben!
????
pls -
#7320 Ennyire emlékszek belőle:
[i]Crau crazy all now[i]egy angol szám:) pls:) Thx -
#7319 zsír szüleim régen nagyon sokat hallgaták, nagy zene, mindig gondoltam rá h megszerzem de aztan vhogy elfelejtodött :D