16931
11552975001178628345.jpg
  • nyamiag #7318
    nem tudja valaki, hogy melyik komoly zenéből lopta az 1:53-nál kezdődő dallamot?
  • ikegami
    Sziasztok!
    Ha valaki tud segíteni az jó lenne, a Jericho sorozatban hallottam ezt a számot, régi és eléggé ismert, de nem tudom a címét. Ha tudtok youtube linket az jó:
    Jericho Season 1 Episode 12
    Tc.: 00:36:15 - 00:36:55 -> Jake táncol Emilyvel.
  • dragon11
    Még annyi: Destiná-á á-á aztán előről..

Pop zene!A destiná alatt nem megy a zene, a többi alatt igen. Elég dallamos! és viszonylag gyorsabb, mert ismétli magát.PLS HELP.
  • dragon11
    Egy ilyen számot keresek amiből ennyire emlékszek:
    cé ququle hm kukolé ez ti ná-náá ennyire emlékszem, ez pontos leírás volt.
    Nem rögöhgni xD

Thx.
  • Kyra33
    Zenemanónak köszönöm! :)
    A keresett szám tehát: Us3: Cantaloop
    (imádom ezt a számot, meg is van, csak nem tudtam, kinek a mije)
  • Máté94

Nagyon köszönöm!
  • Wicked Belzebub
    Frissen grabbelve, még langyos:

Vaya Con Dios - Nah Neh Nah
  • Máté94
    Hali!
    Halottam egy számot a rádióban de nem tudom mi a címe.Valami régi lehet.Úgy van,hogy:Né nanana né nanana ohna né nanana nánánááááá.
  • zenemano
    Ó istenkém, ilyen sok (és persze majdnem pontos) szöveggel rendelkezve nem kerestetek rá a googleval???

Ladies and
    Gentlemen, as you know we have something
    special down here at
    Birdland this evening.
    A recording for
    Blue Note Records

Yeah, yeah yeah.
    What's that? Yeah, yeah, yeah.
    Funky funky, how bout a big hand now?
    Wait, wait a minute.

... na ugye nem is volt olyan vészes ;)
  • dragon11
    Nem ez az.
  • konyi
    Nem erre gondolsz véletlenül?

http://www.youtube.com/watch?v=3YaStzbltk4
  • Kyra33
    Egy dalt keresünk, aminek nem bírunk rájönni sem az előadójára, sem a címére.

Egy néger nő konferálja fel előtte ezt a szöveget:

"Ladies and Gentlemen, as you know we have something special down here at Birdland (?) this evening. A recording from Blue Note Records."

Utána alapvetően zongoraakkordok jönnek, mellette harsona, és néger (?) fickó rappel, közben jellegzetes "funky, funky" szöveget mond néha.

Köszönöm, aki tud segíteni!
  • dragon11
    Nah el is küldtem, várom vissza írjanak s elküldjék a listát.Ha elküldték, kibogarászom youtube segítségével, és kész=) thx télleg=)
  • dragon11
    THX.=) írok is nekik!:)
  • zenemano
    A lap alját viszont nem annyira nézegetted át... ugye, ugye? :D
  • sopi
    Köszi :)
  • Hixer
    Ash - Burn Baby Burn
  • dragon11
    L(O.o)L oda mentem hidd el, egy elérhetőséget nem találok..:) am jó dolog :D
  • sopi
    Hi all
    A videó alatt van egy zene aminek nem tudom a címét. HA valaki tudna segíteni előre is megköszönném :)
    LINK
  • zenemano
    Óóó istenem... Hát szerinted a Danubiusnak nincs honlapja??? Ott van minden infó róluk. Szedd össze magad! Mély levegő és gondolj az Airwaves jelmondatára... Igen megcsinálom!!!!
  • dragon11
    Nem tudom a címüket:(

Zenei szerkesztőt fel is hívhatnám, ha adsz telószámot, mert fontos lenne :S:S:S
  • zenemano
    Nem muszály írnia, ha valahogy fel tudja hívni őket, a zenei szerkesztő ha ráér (!!!!!!!!!!) biztos segít megkeresni "kis körbeírás" után...
  • zenemano
    A szomorkás biztos nem a "Jem - They" lesz... mert abban inkább a sorryból van sok ... de hirtelen most ez jött hasraütésre...
  • Hixer
    hát ezaz, nem találtam danubius honlapon listát, semmiről, nem túl segítőkészek.. de írhatnál nekik hátha úgy adnak
  • broman191
    tutuj tutuj xD Nem valami csibekeltető reklám volt?
  • dragon11
    Jah, hát pop stílusó volt, és volt alatta folyamatosan zene! inkább tuc-tuc ra hasonlít, de még sem az..:( pedig annyira emlékszme, h tutuj tutuj..talán estére eszembe jut..úgy is jó lenne ha valaki ide adná a Március 29.-ikén lement összes számot a Danubiuson..és azokat youtuben meghallgatnám, és megtudnám a két szám címét, és még hallgatni is tudnám:DD:D szal ez a variáció jónak tűnik számomra.

UI:lenne időm kibogarászni az egészet..(11-órától menő-18ig.) számok küzül:) thx^^
  • Hixer
    hogy őszinte legyek, el nem tudom képzelni, hogy lehet tutuj tutuj egy számban... próbálgatam dallamokkal, de egyszerűen túl hülyén hangzik, nem tudsz vmi jobb fonetikus leírást adni, mert komolyan tutuj-ról még csak elképzelésem sincs...

a másik meg, angol női előadó, a számban a they szó szerepel, ezzel csak kb 10 millió számra lett leszűkítve, when we go, valszeg remember mert a so member-nek nincs sok értelme... jó lenne megtudni milyen stílusú számok voltak, szóval volt alatta folyamatos ritmus? dum-dum, vagy tüc-tüc, vagy élő hangszerek voltak, akkor pl csak gitár, akusztikus, vagy elektromos, milyen tempójú volt a szám, lassú vagy gyorsabb. Amit hallottál belőle ezt többször ismételte-e mert akkor az lehet refrén, stb.
  • dragon11
    PLZ!!!!Nagyon fontos..fizetek egy sort ha megmondjátok a 2szám címét, nagyon fontos pls:D:D:D:D:D:D:D:D:D xD ty.^^
  • zyppy
    még ezsem talált.
    lehet hogy rosszul emlékszem deazért htx mindenkinek
  • upet
    The Who
  • Kicsikiraly
    Ebben a videóban lévő számnak mi a címe? halp pls, előre is hátéiksz :)
  • Paranoia
    bucovina

(rutin csengőhang:))
  • zyppy
    jah asszem nincs benne ének/emberi hang
    de azért thx
  • Benny04
    talán ez...
  • zyppy
    Mostanában telefonról szokták hallgatni, meg néha rádióban is megy, nm tudom melyikben. Valószinűleg valami új szám, ilyen disco db vagy nemtudommmi, az ütemére már nem emlékszem de valami trombita vagy olyasmi hangszerűség volt ami a fő dallamot játszotta. Ha valakinek csak tippje is van plz címt
    thx előre is.
  • hodar
    Kösz... azt nem is néztem :)
  • ProGabe #7282
    le van írva az aboutjában:

Music: Apocalyptica feat. Sandra Nasic - Path ( Vol. 2 )
  • hodar
    Hello ennek a számnak a címét megtudnátok mondani: http://www.youtube.com/watch?v=-K62EfFlNpM
    Köszi
  • broman191
    ki másnak szólt volna
  • dragon11
    Nem hinném, ha nekem címezted.. ha nem nekem címezted, akkor nem szóltam..:)