16931
-
#7478 Ha nekem írtad, akkor nem. -
#7477 hát mittomén..
ezt nem lehet leírni :D
majd ha lesz időm, elfütyülöm -
zenemano #7476 Vedd fel innen pl. -
Monoton #7475 valaki felismeri a zenét? -
lotr -
#7473 Hi.
Nem tudja vki hogy trailerben 1perc 40 másodperc környéki zenét honnan tudném leszedni??
help -
#7472 Nem tudjátok mi a címe a Soproni Ászok reklámzenéjének? -
COOLancs #7471 Nem ezvolt az? -
ldavid #7470 tempó? énekes neme? -
#7469 sziasztok!
Ma volt a rádióban egy tök jó szám, de csak ennyit tudok belőle: decc det, énánöflóór :D
Ha ez mondd nektek valamit, akkor pls linkeljétek be!
Előre is kösszi! -
#7468 Hát a 2004-es Moziünnep promoja alatt ez a zene szól. Legalábbis az eleje szvsz tuti ez. Nem én mondom, hogy feldolgozás, egy ismerősnek kéne, szte az. -
zenemano #7467 Nem biztos hogy feldolgozás... írhatták akár mostanában is. -
#7466 Drowning Pool - Bodies (Let The Bodies Hit The Floor) -
#7465 Hali!
Ennek a számnak szeretném megtudni az eredeti előadóját. Köszönöm előre is! -
#7464 Helló mindenki...
Kéne ebben a videóban lévő zenéknek a címe de legfőképpen az amikor elkezdi a "combat"-ot (wowtalanoknak szólva: elkezdi támadni az őrt) van egy ilyen "suttogós" szám legalábbis z eleje az... Nah az NAGYON kéne...
Előre is kösz all
Erre parancsoljanak... -
zsoleer #7463 sziasztok én 1 olyan zenét keresek amit a rádioban roxy, radio1 nyomnak olyan mint ha bob sinclar énekelné lehet az is de nem biztos és van olyan rész ami ilyen lantinos dob szol benne tudja valaki ennek a cimét? -
p00h #7462 na hogy erre hogy jöttél rá?! :D:D:D -
#7461 igen ez az! király vagy!!!
Köszi -
#7460 ez talán? -
#7459 ezt a számot én is ismerem. nem erre gondoltam, de azért köszi!
Hátha vki más találkozott már vele, az is lehet, h nem babylont énekel (bár erősen úgy halladszódik), mert youtube-on is kerestem, de az istenért nem találtam meg -
zenemano #7458 Én csak olyanra emlékszek amiben nő énekli ezt a babylon-t, mint pl. a Boney M. - Rivers Of Babylon című számban, de ez nem mai disco sláger... -
#7457 Üdv mindenkinek!
Volna itt egy szám (míly meglepő:)).. ha ezt valaki kitalálja nekem, az naon ügyes, mert sajna nem sokat tudok a számról, csak annyit, hogy:
Egy csávó énekel benne és mintha azt énekelné, h "Babylon" (babi-lonnyáááá') ez vmi disco szám lehet és sztem nem is olyan régi, a rádiók is játszák.
Előre is köszi annak, aki utánanéz! -
ldavid #7456 az ebben az előzetesben hallható számot nem ismeri valaki?
valahol már hallottam korábban csak azt nem tudom hol :/
(a film zenéi között nincs) -
#7455 kössz -
zenemano #7454 Talán EZ lesz... vagy egy másik remix. -
#7453 hi ,felismeri vki hogy mi ennek a hip hop szamnak a cime?
listen -
#7452 Thx! -
#7451 énis kösz, konditerem zene :D -
#7450 yoshimoto - du what you du -
#7449 Nem tudja valaki, hogy ebben a videóban hallható számnak mi a címe, illetve ki az előadója? Figyelem, csak 16 év felett! -
#7448 Úhh de köszi:) Örök hálám.. -
p00h #7447 Armand Van Helden-Playmate -
Wicked Belzebub #7446 Google első találat:
Hip Hop Boyz : A hegyekbe fönn -
Kittccyy #7445 Sziasztok! Tudja vki h mi a címe a hip-hop boys eggyik számának?--->ez a refrén: " a hétvégén majd felmegyünk a hegyekbe..." Segítsetek pls!!!!:S előre is thenksz!:) -
#7444 Keresek egy zenét. Sajna nagyon ködösen tudok scak idézgetni belőle:)
Ez egy Trance vagy Electro szám, Egy nő énekel benne. Azt tudom hogy miután elénekel egy lassú részt Bejön egy írtozatos Basszus és ezt ismételget: Aken...aken...aken ken eny more.. (vagy valami ilyesmi:D)
Bocsi hogy csak így emlékszek rá, de hát a pia átka:P
Szval aki tud segíteni annak megköszönném. -
#7443 kösziii én vagyok a fater!!! -
#7442 1. Richard Nate - You
http://www.myspace.com/djrichardnate itt myspace-en is meghallgatható a dal
2. Infernal - Ten Miles
http://www.myspace.com/infernalworld úgyszintén myspace
3. Hercules and Love Affair - Blind
http://www.myspace.com/herculesandloveaffair megint itt is meg lehet hallgatni -
Hydroceph #7441 Hali, lenne 3 szám apámnak, ha valaki megtudná mondani kik, ill mik ezek, hálás lennék
1
2
3 -
#7440 Sziasztok!
Ma volt a viván egy szám, aminek rosszul jegyeztem fel az előadót.
Whertas-nnak jegyeztem fel és ugynézki h rossz.
Rock zene. Ha vki tudja a pontos nevét az légyszi írja le:)
Köszönöm -
#7439 Myvipen a szerelem csoportba a képeslapoknál a jegesmedvés képeslap alatti számnak valaki tudja mi a cime? :)
Elöre is köszi