Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oasis--Morning Glory
Pszt.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
1994-es zeneszám 😊
de ez valami remix, hasonlít egy kicsit erre: digitalism - idealistic (voyage mix)
áhh, azt a filmet még mindig nem néztem meg..
a kommentekben azt írják, hogy ez a szám a The Lord of the Rings - Requiem for a Dream
nem véletlen, mert a gyûrûk ura traileréhez készült..
de tényleg jó zene, olyan "impresszív" 😊
Ennek az elején szól az egyik szám.Aki nem ismeri az is feltátlenül nézze meg mert maradandó élményben gazdagodik.Ijet jackie chan filmben sem látsz.Ellõre is köszönöm
Azért a maradék íkúból futotta annyira a feltevõjének, hogy a kommentelést dizablézta 😄 különben már a nagyija is pörögne a sírjában.
Ehez képest a "cuki, cuki vagyok" orvosi diploma munka...
Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net
Pszt.
egyébként cranberries zombie
najó akkor link, de ne röhögjetek ki, nekem is linkelték és a háttérben hallottam meg :-c
link
1 perctõl hallatszik jól, meg 2:35-tõl még jobban
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Bocsi, hogy eddig nem köszöntem meg, de nem voltam gépközelben.
Még 1x köszi!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
So many times I've tried
But I'm still caged inside
Somebody get me through this nightmare
I can't control myself ...
Így már lesz mivel etetni a Google-t 😉
>:C
hallottam ma egy számot, amit kb mindenki ismer, de nem jutott eszembe még mindig se a címe, se az elõadó...
refrénbe olyasmit énekelnek hogy "ijolee-eeez, ijoleeeeeeeeeeez, áááee, áááee, áááe-e-e-eo" <#szomoru1>#szomoru1>
biztos tudja valaki ennyibõl is, végszükség esetén tudok adni egy videot, ahol háttérzajként hallatszik ez a szám, de mondom elég híres
szóval elõadóra és számcímre lenne szükségem 😊
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Pszt.
Segitség kellene...rádiot hallgattam amikor meghallottam egy zenét ami megtetszett de vagy én vagyok hülye és képzelödtem vagy nem tudom...a king of the bongo cimü szám volt belemixelve vagy azt énekelték benne és anniyt tudok rolla hogy valami the young punx volt az elöado...ha jot irtam le...
Elöre is köszönöm a segitségeket. 😊
Hi
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
Gladiator
http://www.stuntriding.hu/
ami itt megy Potzner Ferenc megemlékezése allat a video allat ami megy ha vki tudja írja le köszönöm!
Meg tudjátok nekem mondani ennek a zenének a címét ami a video allatt megy:
Movie
(az elsõ zenére gondolok)
Elõre is kösz!
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Amugy köszönöm szépen!
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
Sonicdreamcast (3 months ago)
Well, the lesson is the same as the first notes from the "One" solo by Metallica...
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
six days, tokyo drift soundtrack.
look bottom
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
nem nyomtam refresht...
The song is Nickelback:Flat on the floor