Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

z99999
asszem erre gondolsz:
Oasis--Morning Glory

Pszt.

The Protector
Hy.A tesóm szeretné megtudni egy szám címét és elõadóját.A gól címû filmben hallani mikor new castle staionjába lép be a fõszereplõ.A nw castle chalsea meccsen.Megköszönném ha valaki beírná az elõadót vagy a szám címét.Elõre is köszi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Bazki.Hát ez nem semmi.Nagyon szépen köszönöm.Ez tényleg az.Nagyon örülök neki.Köszönöm.Köszönöm.Köszönöm.Köszönöm.Köszönöm.Köszönöm.Köszönöm.Köszönöm

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

TothLaci
Enigma - Return to innocence

1994-es zeneszám 😊
The Protector
Hy.Nem tudtam máshova írni ezért ide írom be.Már kiskoromban tetszett egy zeneszám.Semmit nem tudok belõle.De a refrénben egy öreg indián énekel nem hiszem h értelmes szavakat.Kb így hó áiáááá hoáiá hoá.Bocs hogy csak így tudom magam kifejezni nagyon szeretném ezt a számot megszerezni.Eléggé egyedi stílusu zeneés régi is.Ha valaki ismeri is megírná a címét vagy az elõadót azt nagyon megköszönném.

TothLaci
köszi
az eredeti szám ez: digitalism - idealistic
de ez valami remix, hasonlít egy kicsit erre: digitalism - idealistic (voyage mix)
TothLaci
lehet. én hirtelenjében ezt találtam, de lehet h igazad van.
áhh, azt a filmet még mindig nem néztem meg..
z99999
hmm azt hittem, hogy a zene a requiem for a dream c filmhez készült, még anno 2000-ben

Pszt.

khm bocs, szóval 'erre' helyett 'errõl'
gondolom erre a jelenetrõl beszélsz.
a kommentekben azt írják, hogy ez a szám a The Lord of the Rings - Requiem for a Dream
nem véletlen, mert a gyûrûk ura traileréhez készült..
de tényleg jó zene, olyan "impresszív" 😊
The Protector
Hy.Van egy film aminek tony yaa a fõszereplõje és protector a film címe.Több címen is fut de ez és a tom yum goong a leggyakoribb de emlegetik ong bak 2 ként is.Szóval van az a jelenet mikor meglátja a halott elefántja csontjait és elkeseredik.ezt a zenét szeretném megszerezni.Egy cím vagy elõadó is elég lenne.Ill.Azt a számot is szeretném megtudni a címét vagy elõadóját ami a film kezdetén és végén szól mikor mutatják lezuhanva a fõszereplõt.Itt egy videó:http://www.youtube.com/watch?v=ds36EeXhh-Y&mode=related&search=
Ennek az elején szól az egyik szám.Aki nem ismeri az is feltátlenül nézze meg mert maradandó élményben gazdagodik.Ijet jackie chan filmben sem látsz.Ellõre is köszönöm

Az enyhe kifejezés... ez a korosztály kéne majd a mi nyugdíjunkat kitermelje... aztán nemcsak Zolinak nem lesz pénze de nekünk se.
Azért a maradék íkúból futotta annyira a feltevõjének, hogy a kommentelést dizablézta 😄 különben már a nagyija is pörögne a sírjában.
Ehez képest a "cuki, cuki vagyok" orvosi diploma munka...

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

csgery
Köszi😄😄😄😄😄😄😄😄😄
z99999
csgery
ennek a számnak a címe kellene ! LÉcci, aki tudjon, segítsen!!! KÖszi😊
Casillas
igen, ez az, köszi szépen 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

ez a videó kéééééééész 😛PPPPPPP
egyébként cranberries zombie
mi ennek a számnak a címe ? 😄

eléggé ismert, de nem jut eszembe :S

Casillas
refrén amit "ideénekeltem" 3:00-nál 😊

Casillas
nem, de majdnem 😊
najó akkor link, de ne röhögjetek ki, nekem is linkelték és a háttérben hallottam meg :-c

link

1 perctõl hallatszik jól, meg 2:35-tõl még jobban

Sland
NAGYON NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!

Bocsi, hogy eddig nem köszöntem meg, de nem voltam gépközelben.

Még 1x köszi!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Szabi84
bocsi, 5104 hsznek megy 😊

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

chhaya
csak nem Freddie Mercury - Living on my own? 😊

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Super Saiyan
three days grace-Animal I Have Become

>:C

Super Saiyan
köszi

>:C

I can't escape this hell
So many times I've tried
But I'm still caged inside
Somebody get me through this nightmare
I can't control myself ...

Így már lesz mivel etetni a Google-t 😉

Ha lehet én kérném a videós segítséget... 😉

Super Saiyan
Casillas
elõre is bocs az idióta kérdésért :-c
hallottam ma egy számot, amit kb mindenki ismer, de nem jutott eszembe még mindig se a címe, se az elõadó...

refrénbe olyasmit énekelnek hogy "ijolee-eeez, ijoleeeeeeeeeeez, áááee, áááee, áááe-e-e-eo" <#szomoru1>

biztos tudja valaki ennyibõl is, végszükség esetén tudok adni egy videot, ahol háttérzajként hallatszik ez a szám, de mondom elég híres
szóval elõadóra és számcímre lenne szükségem 😊

sopi
thx 😊

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

z99999

Pszt.

sopi
Hi
Segitség kellene...rádiot hallgattam amikor meghallottam egy zenét ami megtetszett de vagy én vagyok hülye és képzelödtem vagy nem tudom...a king of the bongo cimü szám volt belemixelve vagy azt énekelték benne és anniyt tudok rolla hogy valami the young punx volt az elöado...ha jot irtam le...

Elöre is köszönöm a segitségeket. 😊
Hi

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

z99999
ez nem az a topic😊

Pszt.

valaki meg tudná nekem mondani,honnan tudom leszedni a Very Bad Things-24-7 cimû számát, kerestem már torrenten,dcn,sehol nem lelem. pliz köfköf

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

gladiator-nak a zenéje,azt hiszem hans zimmer csinálta.Sztem ennyi elég,a rákeresésre simán kifogja dobni...
Gladiator
hello egy szám cím kellene
http://www.stuntriding.hu/
ami itt megy Potzner Ferenc megemlékezése allat a video allat ami megy ha vki tudja írja le köszönöm!

z99999
Robogo
Sziasztok!

Meg tudjátok nekem mondani ennek a zenének a címét ami a video allatt megy:
Movie
(az elsõ zenére gondolok)

Elõre is kösz!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

R4VII
Olvastam vissza egy pár kommentet de nem vettem észre<#nemtudom>.

Amugy köszönöm szépen!

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]

kommentek..............
Sonicdreamcast (3 months ago)
Well, the lesson is the same as the first notes from the "One" solo by Metallica...
R4VII
Meg tudja nekem mondani valaki hogy mi a címe ennek a számnak?

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]

Kicsikiraly
bocs már mégsem, megtaláltam kommentek között:
six days, tokyo drift soundtrack.
look bottom

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
Ebben a videóban milyen zene szól? 😮 elég hülyeség maga a videó de a zene az 😮

DFTBA &#3232;_&#3232;

bocsbocs
nem nyomtam refresht...
csak meg kell nézni a kommenteket...

The song is Nickelback:Flat on the floor