16931
-
#7638 köszi ez gyors volt :D -
#7637 Black Attack - Heartless -
#7636 sziasztok! annak a számnak kéne a címe, ami alatt a profi zenéje megy, csak valaki reppel is mellette.. -
#7635 Köszönöm szépen, megvannak a címek!Már csak ezt a számot kéne valahonnan megszerezni, pls help: Richie Ren - Hua Tai Xiang -
zenemano #7634 Lehet azért nem találtad meg, mert pontatlanul írtad.
Amúgy már fent van a neten. -
nebag89 #7633 halihó!
valaki nm tudná feltenni valahova a Patrick Brize - Better world(Horny united RMX) számot? nagyon megköszönném!
üdv! -
Wicked Belzebub #7632 Próbáld meg ITT hátha ráismersz. -
#7631 A most menő Bridge John részbe az utolsó előtti szám címe kéne, ami 22:57körül játszódott le, eléggé pörgős szám.Köszi. -
zenemano #7630 Mielőtt azt hinnéd senki nem figyelt rád....
Annyira előttem van a feelingje halványan a képek is és az Istennek nem ugrik be már napok óta...
Most van időm átnézni a 2004-es toplistákat.... de nekem olyan érzésem van hogy ez kicsit régebbi szám lesz...
Nem tudom miért, de mintha Armand Van Heldennek lett volna ilyen sétálgatós, fülhallgatós klippje, de ez is csak egy baromi gyenge megérzés-szösszenet a részemről... na megyek a listáimra.... -
#7629 Közben meg lett, kösz:D -
#7628 Itt 1:24ig megy egy szám, haveromnak kéne a címe.Valami never stop-ot énekel..=) csak az első szám címe kéne!köszönöm. -
romi8 #7627 thx -
#7626 -
#7625 :) -
#7624 Eszembe jutott egy dallanm: tá tátátátátá tá ttt tátá -
p00h #7623 Sum 41 - No Reason -
romi8 #7622 mi a szám címe? pls -
Wicked Belzebub #7621 A 7. perc környékén a :Jay Chou - Fearless megy. -
fifi44 #7620 hali
van egy szam aminek ez a cime "yummy yummy yummy" ezt a sztar fm-en hallottam, de adtak rajta egy ugyanilyen szamot de aaz ilyen diszkos volt, nem tudjatok melyik zenekar csinalta? -
#7619 Sziasztok!
Nekem az a szám kéne aminek a klipjéb egy lány és egy fiú van akik énekelnek a buszon utána egy buliba és olyan a klip mint egy rajzfilm amibe csak a szájuk és a fejük bólogat.Közbe van egy ilyen fütyülős rész meg azt hiszem az album vagy a eggyüttes neve Voice Folks vagy valami ilyesmi.Köszönöm -
#7618 Azt leírták a commentbe, köszi attól, de nekem a 7.percben menő szám kéne:) -
zenemano #7617 Manapság már minden mix tracklistája felkerül a netre, írd be googleba:
Dj Wallas Live In Glasshouse Harta 2008.03.28
Aztán mehet a csodálkozás ;) -
nebag89 #7616 még egy kis info:DJ bárány & dj wallas - live in glasshouse harta 2008.03.28as 77.40 perces mixében volt az i wish you would után 44perc 45nél -
#7615 Első:Richie Ren - Hua Tai Xiang
Második:Jay Chou - Fearless -
nebag89 #7614 david guetta-nak a dzsászt a lidül má láv című száma amúgy de ez egy másik szöveggel van -
nebag89 #7613 szevasztok! kellene kis segítség..van egy szám david guetta is át dolgoztam már. ennek a reflénynyében a "make in to the bad world jeeah" szerepel:D valamien patrik prise vagy kit mondanak de nemtudom sajnos:( remélem valaki tud segíteni! kellemes május elsejét és szünetet illetve az érettségizőknek sok sikert!!előre is köszi! -
#7612 Jah és a 7.percnél kezdődő szám címe is kéne :-s sry hogy ilyen sokat kérek:S -
#7611 Jah és úgy 5percig tart. -
#7610 Örök hálám!
Ennek még meg tudnád mondani a címét?(Ami az első perctől kezdődik nekem, de a 7 mpnél kezdődő szám is sztem hozzá tartozik, de ha nem, akkor az is kell a címe:S)
köszi. -
#7609 Petula Clark - Downtown -
#7608 Sziasztok megint!Lenne egy kérésem!Az RTL-en az imént hallottam meg a Chevrolet Aveo reklám alatt a zenét, annak kéne a címe!Nagyon köszönöm.:) -
Hydroceph #7607 #7600, #7601
Imádlak Titeket, kb 1 éve imádtam őket, aztan elvesztettem a bandát, envére, semmire nem emlékeztem, csak egy számra, átnéztem youtubeos l2 music videok 70%át csak azert h meglegyen, nem lett, szoval örök hála xD -
zenemano #7606 Csak azt ismerem, ami a keverés végén hallható, az elejét nem. -
nandika22 #7605 Nekem kell a KARTHAGO - Keleti éj-e ANGOLUL!!!!!!!!!!!!!!!!! :):) Nagyon kell!!! Bármit érte... -
#7604 Feltettem neked speedysharera!
Nézzétek már meg hátha tudjátok a címét!
link -
#7603 köszi -
nandika22 #7602 Hello!
A Karthago - Keleti éj című számának angol változatát keresném! Vagy ha valaki tudja az angol címét, az is elég! Köszi -
#7601 gasolina by daddy yankee -
#7600 Ha senki se tudja ezt, akkor kérdezek egy másikat :D
nos. Van ez a vidi, és azt szeretném kérdezni, hogy mi a címe annak a számnak amit ébnekel?
Előre is köszi -
Wicked Belzebub #7599 Madonna - Live to tell