16931
-
#7678 Köszi szépen ;) ..erre gondoltam! -
#7677 OK, akkor adj reklám linket youtube-ról plz:) -
#7676 kösz, leszedtem ^^ -
#7675 ez nem az, de nem is győzike énekli, meg ebbe nánáná van xd -
#7674 Magna Cum Laude - Vidéki sanzon? -
#7673 Megtudná nekem valaki mondani annak a számnak a címét, amiben Győzike énekel, valami ilyesmit: táttárá tititárá stb..
előre is köszi -
#7672 ha leszedted, szólj, mert nem hagynám fenn hiába -
#7671 csak annyi készült, amennyit hallasz a sorozat elején
Tree Adams az előadó az oldalokun meghallgatható sok másik filmekhez készített zenéjükkel együtt.
illetve most mintha változattak volna, de régebben meg lehetett hallgatni
mindjárt adok egy linket, ahonnan leszedheted. (oldalról felvett verzió, mivel lemezen még nem adták ki. amúgy itunes-ról megvehető asszem)
-
#7670 A Californication (Kaliforgia) főcímdalát meg tudná valaki szerezni? Nővéremnek nagyon fontos lenne. -
Horse sense #7669 Lehet nincs az összes zene az albumban? -
Horse sense #7668 Sziaísztok
Van egy zenerészletem, aminek nemtudom a címét.Msn-en van a hangoknál.És így találta meg a kereső, mármint az msn keresője:fifa07
Leszedtem a fifa07 albumát de nem találtam benne:P
Mi lehet ez?
Ha felveszel msn-en eltudom küldeni a hangot vagy hasonló
-
#7667 nah, mégegyszer nekiestem google-lel, és végül megtaláltam.
igaz, ehhez a sűrű találatokat ki kellett szűrni, hogy csak a ritkaságok maradjanak, de végül meglett
Mattafix - Stranger Love
ezzel együtt köszönöm a segítséget! -
Wicked Belzebub #7666 Axwell - Watch The Sunrise -
#7665 Sziasztok! Újboli segítségetek kérem ;)!
A számban egy faxi énekli, hogy "Sunrise". Ez valami mostani zene lehet, azaz idei. Sokat sajna nem tudok a számról, csak még annyit, hogy disco-s szám. Ennyi.
Köszönöm előre is! -
#7664 Gyors.Egy kicsit poppos,rockos és férfi énekli. -
zenemano #7663 Olyan meg nincs sajnos, google szerint legalábbis. -
zenemano #7662 Nincs ha mondom, vedd fel a reklámból... ;) -
#7661 Plz valami letöltési link;-) thx. -
#7660 köszi, de sajnos nem talált:)
az idézett sornak sztem így egyben, ebben a formában kéne benne lennie -
COOLancs #7659 henx -
zenemano #7658 Tessék ... csak azért bukkantam rá, mert mint kiderült jól felismertem Mr. X hangját:
http://www.youtube.com/watch?v=HoxleOCgAQU -
#7657 nagyon köszi -
zenemano #7656 Milyen zene ez? Popposabb, latinos, funky-s, diszkós, hova sorolnád? Lassu, gyors? -
zenemano #7655 Tessik:
http://www.youtube.com/watch?v=c2mV78epVJU -
zenemano #7654 Az Unicredites (Open your eyes, dream on...)is a reklámhoz lett készítve... Hrutkáék által ;) -
zenemano #7653 Parancsolj:
http://www.youtube.com/watch?v=-dw2kx74Zs0 -
#7652 A Happy Gang - Sokáig voltam távol c számának olasz eredetijét/verzióját keresem. Ha esetleg vki tudna egy címet adni megköszönném :). -
#7651 hm? esélytelen? -
#7650 A Tescos valószínűleg a reklámhoz készült.Zene(30mp) -
#7649 Sziasztok megint!Az RTL-en menő 2reklám zene címe kéne, ami az UNICREDIT BANK, meg a !ZÖLD!Tesco-s reklámból a szám, ami az unicredit bank reklámja után ment most 8körül.Köszi. -
#7648 "The 2nd song is by artist "lil Cuete" song titled is called "its alright." "
A második szám előadója: Lil Cuete, a szám címe: It's Alright. -
#7647 Nem tudja vki mi a video alatt játsszodó zenének a cimét?
http://www.youtube.com/watch?v=Kq_5ySy8dxI -
#7646 Sziasztok!
Már vagy 3 éve volt,hogy egyik barátom csinált egy videót és abba volt egy nagyon jó szám.Megkérdeztem tőle,hogy nem tudja e azt mondta,hogy letörölte.De még a ritmusra emlékszek meg dalra is.
Megpróbálom leírni:Az elején van benne egy voóhó vó-ó-ó-ó-ó-ó we got a noisam her we go.we got noise off gáret on gáret....
Most csak így ennyi:) -
COOLancs #7645 Ütős a szám, de nem tudom a címét, valaki esetleg? -
#7644 hali,
következő számot keresi ismerősöm (azaz előadót, címét). infók a következők (ezek alapján google nem segített):
-Petőfin szokott menni,
-valami "fiú énekli ilyen kis kellemes hangon",
- és van benne egy ilyen rész -talán a refrénben, ha egyáltalán van refrén-
"excuse me where are u from, i definitely know u"
mivel én nem hallottam, semmit többet nem tudok elmondani :), de ha valakinek beugrott valami, ne tartsa magában!;)
kösz -
#7643 köcc :D -
Vegas #7642 ahh megvanASD:A:SD -
Vegas #7641 hai
viasat3-on egy reklám alatt szokott menni a szám egy nő énekel vagy dúdol alatta nooo no .,nooo nononono
A:SD:
ha valaki megfejti fizetek egy sört :D -
#7640 ;) -
#7639 no már csak az kéne, hogy honan tudomn letölteni mert sehol sem találom :(