16931
-
Wicked Belzebub #7718 Szerintem minden le van írva jobboldalt, sőt még a letöltőlink is ottvan. -
#7717 Hello!
Mi ennek a számnak a címe?
:D -
#7716 te barom te -
zenemano #7715 Az Unilever szerint a reklámhoz lett készíttettve. -
zenemano #7714 Ó persze, ne szerénykedjenek az űrteleszkópok. ;) -
p00h #7713 ez nem retro jeans -
#7712 nekem ez kéne!
Retro jeans reklám -
#7711 nem is figyeltem, köszi:) -
Wicked Belzebub #7710 A szemed mint a sasé :))) -
zenemano #7709 Ott van a kommentekben ha jól láttam... -
#7708 ennek a számnak mi a címe? help... -
p00h #7707 jah télleg nem ez, meg amit feltöltöttem más jellegü, közepe-vége felé hallatszódik
lehet igazad lesz és egyenesen a roxynál érdeklődök :D -
zenemano #7706 Szerintem nem ez lesz, az ami neki kell. A keresett szám kb. 130 bpm, amit te ajánlottál az 140 körüli. -
Trespasser #7705 hát ilyen nyári feelinges klipje volt, kb minth a GTA Vice City-hez készült volna... hát igazából ilyen disco jellegű szám -
BIZ0906 #7704 Ez esetleg? -
zenemano #7703 Hívd fel a Roxy rádiót és kérdezz rá, elég új verziónak tűnik. -
zenemano #7702 Emlékszel esetleg hogy kb. miről szólt ez az animációs klipp?
Lassu, gyors, pop, rock, disco szám volt alatta? Nő, férfi v. többen énekeltek benne? -
p00h #7701 Sziasztok!
Roxyn hallottam 1 számot, a régi Ice MC - Think About the way -nek lehet 1 ?új? feldolgozása, eléggé house-electros hangzása van, de nem tudom megtalálni.
Felvettem 1 RÉSZLETET, csak pont a felpörgés előtt, szal elején nemsok hallatszódik, de hátha vki felismeri a mixet, v az új címét!
Előre is köszi!
-
Wicked Belzebub #7700 Shania Twain - UP!
Kommentekben leírták. -
Wicked Belzebub #7699 Let's Get Doe by Fat Man Scoop ft. Beatnuts
Kommentekben leírták. -
#7698 Sziasztok!
Ennek a videónak
nem tudja valaki a címét?Nagyon fontos lenne.Köszönöm!:D -
Trespasser #7697 nem, inkább ilyesmi rajzok voltak a klipjében, hasonló stílusú
-
#7696 csáó all....megtudja mondani vki ennek a számnak a címét??:S szám előre is köszi és az érettségizőknek sok szerencsét;):) -
#7695 tényleg, köszi -
Wicked Belzebub #7694 Fuck You in The Ass by Outhere Brothers
Kommentekben leírták. -
#7693 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=cUEkOVdUjHc]Mi a számnak a címe? [/URL]
előre is köszi -
p00h #7692 esetleg vmi gorillaz? -
zenemano #7691 Esetleg ez?:
http://www.youtube.com/watch?v=OKcDa0Kp2K8 -
#7690 szpem-ként ;) -
#7689 hogy jön ez ide?? -
fr #7688 katt!!!!!!!!!!! -
Trespasser #7687 Nem, nem ilyen 3-ds hanem rajzolt.. na most jól megmondtam
de nem a játékban hasonlít az animáció, hanem amikor pl tölt a GTA és vannak ilyen rajzok na az
-
#7686 Red Hot Chili Peppers - Californication
Csak nem ez? :D -
Trespasser #7685 hello
én egy olyan számot keresek amit jópár éve sokat játszottak mint nyári sláger és ilyen animációs klipje volt, kb olyan figurákkal mint a GTA rajzolt figurái...
köszi -
#7684 htnx -
Wicked Belzebub #7683 Prodigy - everybody in the place -
#7682 Nem ismeri valaki véletlenül ennek a zenének a nevét?
Előre is köszi!
Ja és a 7673-as kérdésem még mindig él! -
#7681 a legelején nincs :) egyébként, mondom én már csak azután hallgattam bele a számba, hogy megtaláltam, tehát nem tudtam a pontos szöveget -
zenemano #7680 Na igen, csak ott volt a két sorod közt a "(Get to know you)" és lehet ezért nem bukkantam rá a helyes összetevőkre... -
#7679 http://rapidshare.com/files/88456507/bob_sinclar_show_-clubfg-_2008-02-01-hq.mp3
Légyszi segítsetek:
Ennek a számnak kb a 14. percétől a 1. pecig milyen zene szól? vagy ha valaki tud ehez tracklistát, annak fizetek egy rekesz sört a helyi abckocsma támogatásval!!!:D:D:D