16931
-
#7758 Helló! Nehéz lesz, de annak a számnak a címét keresem, ami a Faterok motoron című filmben hangzik el, amikor John Travolta karaktere elvágja a Motorosbanda motorjainak a benzinvezetékét.
Előrre is köszönöm! -
#7757 Erre gondoltam énis, csak nemtaláltam sehol, aztán azthittem hogy elírták a számcímét... úgylátszik mégsem:) -
#7756 Wade - Fall On Down
majdnem 100%, sajnos a szám kb elérhetetlen, de itt meg ott meg lehet venni például. -
mod #7755 Közben belinkelték más topikban a klippet! Erre gondoltam a #7740-ben! -
#7754 Szia mindenki!!
Ami ez alatt megy, annak a címe kellene nekem! Előre is köszönöm!! -
zenemano #7753 Úristen, hogy erről a How Geeről mennyi bőrt le tudnak húzni. -
zenemano #7752 Írd be a googleba hogy:
everybody need somebody fiat 500 -
#7751 nem ez de ez is nagyon jó:D:D:D:D: köszi
NAgyon új szám lehet kb 2 hónapos itthon meg talán 1 hete ha játszák... de majd megnézem a trcklsitát valameliyk nap :D a disco`s hit -en:D -
#7750 Esetleg? Bár nemtom a Radio1 felhozatalát... -
BIZ0906 #7749 Ha meg lesz azárt csak linkeld be :) De megprobálok rájönni ki lehet .) -
#7748 nem ez sajna ez BOb Sinclar, valami sramliszerűség:D de majd meglesz azért köszi:D csak angyon felcsigázott ez a zene most:D:D:D: -
BIZ0906 #7747 Ez? -
#7746 Sziazstok merész kérdésem lesz:D
RAdio 1-en kb 10 perce ment eyg fütyülős szám nagyon ott volt ritmusos és nem tudjátok mi lehet a címe?:d megvagyok halva érte:D:D:D -
#7745 Igen ez az! Köszönöm -
BIZ0906 #7744 Ez lenne az ? -
#7743 Erről beszélek. -
Vegas #7742 talánez? -
#7741 Sziasztok. Van egy szám, amiben 2 lány fallabdázik, asszem Sexuality a szám címe. Az szeretném megtudni. Youtube-on is kerestem de egyszerűen nem találom.
Előre is köszi -
mod #7740 Hello,
Van egy klipp, amiben egy zord arcú, láncait széttépő figura kitör a börtönből, és a feldühödött nép élére állva megdönti az elnyomó hatalmat, ami egy dagadt gazdag ember szerepében jelenik meg. Az egész egy rajzolt, manga jellegű videoklipp, youtube-on biztos fönn van, csak nem ismerem a címét. Az egész alatt ilyen elektronikus metál, zúzós zene van!
Segítsetek!
Köszi! -
#7739 Valaki nem tudja véletlenül a Minden Fiat 500%-os reklám zenéjét? -
#7738 Köszi!
Így meg is találtam... Fall Out Boy - Beat it
Már megint te segítettél nekem, sokadjára! :D -
zenemano #7737 Olvasgass itt esetleg (céloznak az irányzatokra):
http://www.aintitcool.com/?q=node/34360
Amúgy a zenét a játékhoz készítették, a srác a video infójában közli a zene linkjét is.
Rockosabb Billie Jane-ben csak ezt ismerem:
http://www.youtube.com/watch?v=bMlM-K-ux9I -
zenemano #7736 Valamelyik (német vagy) magyar hendzápp betyár tusolás közben kitalált tucc-tucc szösszenete. Ilyeneket találhatsz mindenhol a neten... -
zenemano #7735 Vedd fől a telóddal vagy amivel tudod és feltöltés után linkeld be ide nekünk. ;) -
#7734 nm, nincs benne ének -
BIZ0906 #7733 Esetleg ez? -
#7732 hi
még mindig keresem azt a disco féleséget.
nemrég ment a rádióban de mire elkezdtem a felvételt vége lett.
Trombitaszerű hangon megy valami ilyen ritmus:
tírí tírí tírirí tírí titititititititírítírirí
és többször ismétli.
htx előre is megint -
#7731 A Magnum fagyi reklámban milyen zene megy? Amit 1 nő énekel mély hangon, meg olyan 40'es évek hangulatú a szám! -
#7730 Ebben a klippben mi lehet a zene ami a háttérben megy? -
#7729 Valaki nem tudja esetleg a stílust megnevezni (és 1-2 előadót) ??? -> [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1064853605&no=7717]#7717[/URL]
Ja, és mostanában van ilyen "rockszerű" zenekar akik Michael Jackson egyik számát dolgozták fel...ennek nem tudja valaki a címét?
:D
Előre is kössz! -
zenemano #7728 Lehet csak elírta, ...meg ne barmozzuk le így premier pláne ;) -
#7727 Köszi, tényleg...
De engem igazán az előadó érdekelne. :D -
vanhelzing #7726 Köszi már megvan -
vanhelzing #7725 SZiasztok nem tudják ennek a számank az előadóját? Shake it up now -
#7724 igen, köszi -
Wicked Belzebub #7723 Erre gondolsz? -
#7722 Nem tudjátok annak a számnak a címét, amiben ezt éneklik:
vule kuku sé .... öszóá xd
vagy valami ilyesmi.
franciául van, és azt jelenti, hogy le szeretnék veled feküdni (ha ez segít valamelyest).
Előre is köszi!! -
#7721 váá neee.....:)
nézem köszi! -
Wicked Belzebub #7720 Mind a négy dal címét, előadóját leírták a kommentekben. -
#7719 hali!!
http://www.youtube.com/watch?v=uVWH2zzuHWo&feature=related
ebben 4 szám is van.
Aki akár csak 1 nek is tudja a címét, írja meg!
Köszi!!:)