16931
-
Wicked Belzebub #8318 Ezt a számot a szövege alapján találtad meg? Mert nekem úgy nem sikerült, pedig pontosan beírtam. (vagy csak nem néztem át elég oldalt) -
zenemano #8317 El kéne küldeni a zene linkjét a Kiss rádiónak, hátha olyan rendesek mint "Petőfiék" :D Bosszantóan ismerős a nő hangja valahonnan ...
Vagy linkeld Hamvai fórumára ott aztán vannak nagy agyak ...
De persze itt is akadhat pár vájtfülü koléga :D -
SquareWire #8316 Senki? :( -
zenemano #8315 Annak ellenére hogy ez egy 2005-ös szám, elég újnak hatott számomra. :D -
zenemano #8314 A lejátszóban ki van írva a szám címe és előadója. -
#8313 Sziasztok!!:)
Ennek a számnak a címe kellene. Előre is köszönöm aki segít:) -
#8312 Hi all ezen az odlalon szol egy zene de nem tudom pontosan az elöadot és a cimet. Valaki segitsen plz. Elöre is kösziLINK -
SquareWire #8311 Üdv mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem a következő számot illetően:
http://iden.tify.us/songs/1342 A leíráson kívül én sem tudok mit mondani.2006-ban játszották a rádiók.Előre is nagyon köszi a segítséget! -
#8310 Talán ez?
Igaz nem feka, de azt énekli amit te írtál:
link -
miki111111 #8309 Olyan a zenéket keresek, amik a Filmmúzeumon szoktak menni a régi családi (uti) film-(video) felvételek alatt. -
#8308 Passz.Valaki nem tudja a barátok közt alatt ment a zene amikor a konditeremben voltak... de csak a konditerembe szólt az a halk zene..
THX. -
aliasmilan #8307 Csáó nem tudja valaki mi annak a számnak a címe amit valami feka csávó énekel szerintem és valami ilyesmi hogy baby, baby blue. a blue az nem biztos de a baby az tuti.
És nem nagyon régi szám.
Még annyit tudok róla hogy hétfőn ment a zp-be.
A zp az zöld pardon gyengébbek kedvéért!
Átnévtem a baby blue-t youtubeon de ez nem a címe lehet csak ezt éneklik benne!
fon -
#8306 csá nép!
Ennek a számnak érdekelne a címe, a rádióból vettem fel pár napra!
Előre is köszi!Szám -
sophiane #8305 Sziasztok! A Petőfi Rádió önreklámblokkjában szoktam hallani egy számból egy darabkát. A szövegéből annyit tudtam megjegyezni, hogy lala la la, és olyan ki bugyuta dallama van, de nagyon szeretném tudni a szám címét, előadóját. Itt megpróbáltam rekonstruálni a dallamát: http://sophiane.fw.hu/miez.mid
Ismeri valaki? Nagyon örülnék neki.... -
Wicked Belzebub #8304 Öröm, bódottá :)) -
#8303 Wáááá megvan!!!
Belementem a Felicitába és jobb oldalt a többi közte megtaláltam!! Hu hogy én mennyit kerestem ezt, mennyi olasz előadón mentem végig! Daankee!
szám... -
Wicked Belzebub #8302 Esetleg halgass bele ezekbe is, hátha:
http://www.youtube.com/results?search_query=al+bano+romina+power&search_type=&aq=0&oq=al+bano -
#8301 Nem, nem ez, viszont lehet, hogy ő az előadó, de jut eszembe egy csajjal együtt énekel -
zenemano #8300 Valami ilyesmi volt? -
#8299 Sziasztok!
Ma a slágerrádióban hallottam egy olasz számot 15:45 fele, sajnos nem igazán emlékszem a szövegére és olaszul sem tudok... de gondoltam, hátha hallgatjátok itt ti is és véletlenül tudná is valaki! Vagy milyen olasz számokat szoktak esetleg a slágeren nyomatni..? -
#8298 Hú hát Te igazán rendes pali vagy :) nem gondoltam vannak még ilyen rendesek is..:) -
Wicked Belzebub #8297 ...de remélem nem gond? :)) -
#8296 Köszönöm, már elég sok számot mondtál meg nekem ;) -
Wicked Belzebub #8295 Lara Fabian - I Will Love Again -
#8294 jajj, erre ment volna: #8278
-
#8293 Ennek a számnak mi a címe?Valami would.. thx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
THANKS! -
#8292 Nem baj, már Wicked válaszolt rá, nagyon rendes.;) -
#8291 Én nem vettem észre :O -
Wicked Belzebub #8290 -
#8289 Atya Isten, öregbarátom.Nagyon sokat segítettél.:) Örök hálám!;) -
Wicked Belzebub #8288 Mis-Teeq - Scandalous -
#8287 Ez a macskanőbe ment, fontos volna jó szám!!kösziii
Aliasmilan, nem tudom, én már próbálkoztam 2számmal azt mondtad rá nem, passzolom.Sorry.. -
aliasmilan #8286 Csáó nem tudja valaki mi annak a számnak a címe amit valami feka csávó énekel szerintem és valami ilyesmi hogy baby, baby blue. a blue az nem biztos de a baby az tuti.
És nem nagyon régi szám.
Még annyit tudok róla hogy hétfőn ment a zp-be.
A zp az zöld pardon gyengébbek kedvéért!
Átnévtem a baby blue-t youtubeon de ez nem a címe lehet csak ezt éneklik benne! -
#8285 köszi a gyors választ! -
gotchaaa #8284 Fort Minor - Remember The Name -
#8283 Hi nemtudja valaki hogy ennek a számnak mi lehet a címe?link -
#8282 Ejj valóban ez az.:) youtube-on csak feldolgozott változat van fent.(Remix) az eredetit nem tudom megnézni sehol.. nem még letölteni :s -
Wicked Belzebub #8281 Fergie & Sean Kingston - Big Girls Don't Cry -
#8280 Picit bele kell tekerni, közepe felé már hangosan, érthetően megy. -
#8279 Hali again ;) Ennek a számnak mi a címe?
I hope u know.. stb.. nagyon kéne! köszi.