16931
11552975001178628345.jpg
  • sophiane
    Na megfejtettem a saját kérdésemet: yael naim: new soul
    kösziii :-))))
  • Szasza20
    Sziasztok
    Ennek a zenének a címe érdekelne engem, aki tudja megoszatná Velem? Köszönöm előre is!
  • davidka003
    Infected Mushroom - Becoming Insane

link
  • JohnnyP
    Hello!

Nem tudja valaki esteleg megmondani, hogy mi annak a számnaka címe, amelyik klippjében egy narancssárga bábu rázza a fejét ritmusra egy telefonnal a kezében? Sajnos elfelejtettem a címét és nem találok rá.

Előre is köszi!
  • Wedgee
    Hali! Ha vki megtudná mondani nekem ennek a számnak a címét? (az ami a videó elejétől szinte végig megy, nempedig az amit a csávó telefonnal nyom). Nagyon megköszönném
  • Grove4
    Jah és mégvalami,egy olyan oldal kéne,amin country muzsikákba lehet belehallgatni,előre is köszi,visszatérve az előző kérésemre,nem muszály videónak lenni,csak az a szakszis zene legyen,de csak a szakszi,mert a számot(amin ének is van) azt már megtaláltam.
  • Grove4
    Nekem az a videó kellene,ha megvan valahol,amelyikben Bud Spencer Szakszofonozik,a "Nincs kettő négy nélkül elején"

Mondjátok hogy nem jó az a rész:p:D
  • Wicked Belzebub
    Fleetwood Mac - Big Love
  • gedvacska
    hát igen nem sikerült bocs kezdő vagyok. szóval itt van: http://youtube.com/watch?v=bRO8uoNsfVc&feature=related
  • gedvacska
    sziasztok: ennek a számnak a címe kéne, megpróbálom belinkelni: <a href="http://youtube.com/watch?v=bRO8uoNsfVc&feature=related">ez</a>

Ha nem sikerült volna akkor a youtubos url címet nézzétek.
    köszi előre is.
  • Hydroceph
    Hát a helyzet hogy nem vagyok egy zenemano :P
    nem igazan ertek hozza. de amihez talan hassonlitani tudnam az a lil wayne im meje, sokmindent nem tudok rola mondani, kocsiban hallgattuk hulla faradt voltam hazafelejovet :( na erdeklodok radio1nel köszi!
  • zenemano
    Ja igen látom... hip-hop vokál, bár ez is sokféle lehet.
    Próbálj beszélni a Radio 1-es kolégákkal is.

http://www.radio1.hu/elerhetosegek
  • zenemano
    De azon kívűl, hogy megakad a lejátszás, csak citeráznak még benne valami más hangszeren is, vagy kongáznak, pengetnek... Próbáld meg körülírni a szám hangulatát, ritmusát, semmi vokál nincs benne? Mondj hasonló hangulatu számot, legyen mihez viszonyítsunk.
  • Játékmester
    Sziasztok!

Én annak a számnak a címét szeretném megtudni, amelyiknek a klipje:

fekete fehér, van benne olyan hogy lépkednek benne a holdon az emberek,, a végén a refrénnél tűzijáték van az együttes mögött. MTV-n szokott menni.

Bocsi a bugyuta megfogalmazásért, de csak így tudom elmondani, és nem jut eszembe a címe a számnak :(
  • Hydroceph
    abban a szamban amikor "megakad" akkor szo szerint olyan mintha a lemez megakadna par ezredmpre
  • Hydroceph
    köszi, de ez nem hiphop, bar lehet h én nem vagyok képben:p köszi azért
  • dragon11
    Sziasztok megint én vagyok.A danubiusba hallottam 2nappal ezelőtt, 1 számot ami régi szüleim szerint!:) nem énekeltek benne, hanem csak zongora játék szerűség volt.. de nagyon fülbe mászó dallamú!

Nagyon jó szám.. és régi! plz help!!

Nagyon nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm!:)
  • Wicked Belzebub
    Esetleg?
  • Kicsikiraly
    A Firelaketől honnan tudnék számokat szerezni? (A Dirge for the planet, Figthing unknown és az agains the ionized odds megvan, de sehol sem találok többet)

ha túl warezt kérdeztem szóljatok :D
  • Sadist
    ehhez kellene tracklist, htx
  • Hydroceph
    hali. valamelyik nap hallottam egy hiphop számot radio 1en, szoveget mar sajnos elfelejtettem, igazabol nem is volt vmi valtozatos, ami viszont "jellegzetesség" lehet, az az, h ugy volt emgcsinalva mintha megakadt volna a lemez v vmi :)
    az énekes hangja talán lil waynere emlekeztetett, bár lehet h tévedek.
    nem sok info, sot szinte semmi, de remélem h valaki tudja :)
  • ScarY MAN
    Hali!
    még régebben volt egy zenem. az egesz szamnak olyan "esti feeling" -je van. Hiphop alapon megy a szám es szinte mindig ugyan azt ismetli a csaj aki "enekel" benne.hat igy a dallama kb ilyen : láááá. láláláááá... etc tovabb... van egy szam amibe egy hasonlo hangu emberke(elvan torzitva a hang...nemtom) nyomja egy kis ideig a szam alatt. ezt ki is vagtam hatha ez segit valamiben :) [URL=http://www.trlscaryman.extra.hu/nemtom.mp3]ilyen a hangja a csajnak(?) aki "enekel" benne.[/URL]

ha eleg idiotanak tuntem akkor sry csak nagyon kellene a szam :)
    segitsegeteket elore is koszonom :)
  • dragon11
    Köszi.:)
  • Máté94
    Szekeres Adrien - Olyan, mint Te!
  • dragon11
    Sziasztok.Lenne 1 kérdésem, főleg wicked-hez, mert ő segített a legtöbbet nekem :)

Szal van 1 magyar szám, danubiusba hallottam!:) amire emlékszem:
    "Nincs egy pillantás
    Nincs egy érintés
    Hangok folyatás
    Olyan mint te tudod jól" de nem ebbe a sorrendbe..

fontos volna.Köszi:)
  • Wicked Belzebub
    Linea 77 - Inno All'Odio

Csak négyszer írták le a hozzászólásokban.
  • Robogo
    Sziasztok!

Pls meg tudjátok mondani ennek a számnak a címét ami a videó alatt megy:
    video

Előre is köszi!
  • Benny04
    köszi
  • Martins15
    Áá kösziiiii :) egész nap ezt kerestem.Ment egyszer pont a rádio 1-en is csak nemirta ki a szám cimét.Mégegyszer kössz!
  • Pipör
    :D csak nem voltam benne biztos
  • zenemano
    Ezen izzadtam egy sort.... láttam, hallottam, megfogott, én marha nem tettem be a favoritok közé.... DEEEEE mire nem jó, ha az ember a keresési előzményeket 30 napig menti... ;)

Parancsolj:

http://youtube.com/watch?v=7ync5XfNNPo

.... meeeegiiiint, megint júúúú hallani ezt a számot....
  • Toby0501
    Most te kérdezel vagy ő? :D
    Egyébként igen, Gorillaz - Feel Good
  • Pipör
    ez az amit nem tudok :S csak hozzám került
  • Pipör
    gorillaz nem ?
  • Benny04
    Hello!
    Azt szeretném kérdezni, hogy mi annak a számnak a címe, ami 1:46-kor kezdődik el??
    Előre is köszi!
    .
  • Luzon
    Hányszor láttam pedig már ezt a számcímet... Tartozom neked egy nagy köszönömmel.
  • Martins15
    Sziasztok.Nemtudjátok mi annak a számnak a címe ami mostanában megy mindenhol rádioban VIVA-ban .2 néger csávó van benne akik halo-nak a klipp elején és utána elaludnak.Köszi ha valaki leirja!
  • zenemano
    Ez honnan/miből van?
  • zenemano
    Nagy valószínűséggel EZ lesz az.
  • Luzon
    Sziasztok!

Keresek egy régi zenét kábé a 90-es évek végéről. Itt ami megszólal 12:40-nél, az a latinos beütésű. Először azt is hittem, hogy a Latin Theme, de nem az. Setlist-en azt írják, hogy Blue City - Piston, de nem tudom tényleg az-e. Akinek ismerős, legyen kedves segítsen! Köszönöm!