Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Liza - Záporesõ
Részlet a szövegbõl:
"hull az esõ kopog az ablakomon" Ez 100%, hogy benne van
"rólad mesél"
"Nem vagy itt velem"
Elõre is köszi a helpet.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
errõl nem találtam semmit.....arab zene ismerõi elõnyben!
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
A Hamvai PG-nek melyik a legújabbak albumai?
Kösz
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
valaki tudja mi annak a számnak a címe amit a Stuck On You (Túk közeli rokon) c. filmben a végén énekelnek?
ha ez segit.. szokott menni a petõfi rádióban is 😄
Rammstein - Feuer Frei @ YouTube.com
http://rapidshare.com/files/3727169/Rammstein-Voelkerball-2006.part1.rar
http://rapidshare.com/files/3728682/Rammstein-Voelkerball-2006.part2.rar
01. Intro 02:04
02. Reise, Reise 05:31
03. Links 234 04:51
04. Keine Lust 03:53
05. Feuer Frei 03:32
06. Asche Zu Asche 04:06
07. Morganstern 04:53
08. Mein Teil 06:27
09. Los 06:25
10. Du Riechst So Gut 05:48
11. Benzin 04:05
12. Du Hast 04:21
13. Sehnsucht 04:23
14. Amerika 06:20
15. Sonne 04:52
16. Ich Will 04:22
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Köszi
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
szóval keresd ki abból a részbõl amit felraktak hogy melyik zenére gondolsz... stáblistát magába nyilván nem raknak fel, de résszel eggyütt lehet csak oda kell tekerni, de ne táplálj sok reményt ezek majdnem mindig a sorozathoz készült zenék fõleg cartoon networknél ott van rá pénz, powerpuff girls, samurai jack, stb sorozatok még magyar fordításban is kaptak egyedi fõcímdalt, illetve stáblistazenét
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
azt fogom tenni...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
de ezeket mind leírják a commentekben, onnan tudom én is mindig elõször youtube videónál a leírást, majd commenteket nézd meg, majd keress rá a videóra, ha mások is feltöltötték, talán ot a leírásban, commentben bennevan
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
azért ment ilyen nehezen, mert magyar bandáról van szó... 😊
Ismeri valaki a Megas XLR címû mesét? Annak a végén (amiko megy a stáblista) van egy szám, aminek nem tudom a címét.. .sajna videót sem took beszúrni, mert nem találtam jutubon:S
THX elõre is!!
Itt belehallgathatsz a Posessed albumon van ez a számuk.
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
elõre is köszönöm !
khm...khm...
http://www.speedyshare.com/821972642.html
sajnos szövegrészletekre nem emlékszem...
nem ismeri valaki?
Horrorra akadva végén lévõ szám:
Fountains of wayne - Too cool for school