Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És van eredetí elõadó??
Hello.nem tudja valaki annak a számnak a rendes címét??:S amikor a crazy frog a keverõpultnál van kb másfél perc után.:S:S
http://www.youtube.com/watch?v=KnH7KvYu7zc&feature=related
Benny04
Köszi, ez azzzzzzzzz! 😄
Örök hálám<#worship><#worship>

sziasztok! Van egy szám, a rádióban szokott szólni, amiben egy nõi hang énekel. Vidám hangulatú zene, a címe swear, az elõadót nem tudom😞 próbáltam dalszöveg alapján is rákeresni, de esélytelen, mert csak ennyit tudtam kivenni belõle: make me swear😄

kérlek segítsetek!😄
Miért nincs itt szerkesztés gomb? Az elõbbi Szabi84-nek is szólt!!! Bocs, és mégegyszer THX!!!

Kicsit elkésve, de nagyon szépen köszönöm!!! Neked is wede!!! Istenek vagytok! <#worship><#worship><#worship>

Hello!

A CSI - Las Vegas 6. évad 20. részében van egy rap zene a közepe fele, amikor valami partyn vannak, ott nyomják! Azt nem tudja valaki, h micsoda?

Dance féle de ha van tipp mondjátok meg. thx

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Volt egy klip még annó a Viván is adták meg MTV-n olyan, hogy egy csávó elmegy a mosodába és fülhallgató van a fején és elkezd képzelõdni hogy lányok között lesz és mikor vége lesz a klipnek egy öregnyanya jön be és a csávó meg csak rájön hogy képzelõdött. Valakinek valami tipp?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ááá😊
smack my bitch up
Sziasztok, vanakinek nincs meg az "Egon és Dönci" film filzenéje?
Vagy linket nem tud adni, hogy egy rarban vagy zipben lebírjam szedni valhonnan? to***ent is jó.
Légysziii

Tarajos Sül
"Már sok szórakozóhelyen halottam már"
"Eddig nem nagyon halottam"
Ezt ugy értem,hogy egy pár hónapja(kb 2-3) halottam meg elsõnek,és azóta sok szórakozóhelyen halottam

////csak h ne nézzetek hülyének 😊////
Tarajos Sül
Hi

Már sok szórakozóhelyen halottam már,és tetszik is,mikor itt-ott meghallom,de nemtom a nevét,igy nincs meg 😞(((((
Egy csaj énekel benne,és 2 szó van benne,ami szerintem igazán feldobja a zenét: See(ezt középhangon énekli)Show(itten felemeli a hangját)
Eddig nem nagyon halottam,és szerintem új zene is
pörgös,disco féle zene

Köszi elõre is
Tomi
Benny04
Hello!

Én annak a számnak szeretném megtudni a címét, amiben ehhez hasonló kifejezés hallható:
"USZMEKKÓ DILITTA" XDXDXD
Az elõadó együttes neve The Prodigy
Elõre is köszi: Benny
😄

TothLaci
Tévedtem, a csaj szép! xD (már megvan 😊
TothLaci
Sziasztok! Keresek egy 90-es évekbeli zeneszámot, melynek a klippjében van két hapsi, és 1 csajszi, akik nem a szépségükrõl híresek, és a csávó valami olyasmit mond, hogy vamm vamm vammm vamm lalalalam. Sorry, már rég hallottam ezt a zeneszámot 😄
köszönöm!
csumi! ezalatt mien zene megy?? http://www.youtube.com/watch?v=PBvA7LoqC1w
A Volvósat nem adták ki, a másikat meg majd megfejtik a többiek 😉 Türelem...

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

Valaki esetleg?
Szabi84
linkeld be talán nagyobb sikerrel jársz, mert nem keresik meg helyetted!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

ScarY MAN
hali!!
Humorosba belinkeltek egy videot amin egy dagi huzottszemu tag szorakozik erre a szamra -> Nightcore Dam Dadi Doo <- nah ennek kene az acapellaja... valaki tud nekem segiteni?^^

elore is koszi ^^

...

hali!!!
roxyn szokott menni egy szám vami "réjnkéndáwn"-t énekel benne egy csaj és ilyen operás hahaha -zás megy benne... valaki nemtudja a címét?
computerguru
Kedves AlterEgo5561!19-én kértem egy igen ritka számot,a Pussyfoot Dancer Dance cimû felvételt,csak most vettem észre hogy volt egy üzenetem,ahol felvolt rakva,de már nem tudom letölteni,mert törölve van,ezt irja ki,ha megkérhetnélek mégegyszer felraknád?Bocs,és köszönöm!!!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

computerguru
Sziasztok!A segitségeteket kérném,egy számot keresek,de nem találom sehol,az elõadóról csak annyit tudok,hogy valamilyen Cliff...,most jelent meg 2007-es albuma és az elsõ szám rajta valamilyen szemekrõl szól és Italo discoról van szó,akinek esetleg megvan legyenszives rakja fel!Köszönöm!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

felraktam
megvan az album😊
Sziasztok
Ezt a zenét nem tudom pedig nagyon ismerem.
A zene kb. 08.00-kor kezdõdik:
videó

Ez pedig egy másik:
Kb. a zene 00.10 mp-nél kezdõdik:

videó
Ábéla boy
köszi szépen a legutóbbi a választ...😊 de most ittvan még1 feladat....egy olyan oldalt keresek ahonnan le lehet tölteni az akkezdet phiai-tól a hogy üssön c. számot....ha valaki tud ilyet....akkor az írjon😊 Elõre is thx és mindenkinek szép napot😉

Kösz vica2!!!!
köszönöm szépen
vica2
szerintem erre gondolsz
Katie Melua

Hi! Keresem a dalnak a címét/elõadóját, de túl keveset tudok róla. Csak annyit tudok, hogy a klipjében az énekesnõ a földön fekszik háton, és mintha végighúznák a földön, körbe a Földön. Kb. 4-5 éves szám lehet. Elég egyedi klip, remélem beugrik valakinek! Köszi!!
Lazarus
Köszi 😊
Lazarus
Lazarus
Sziasztok

valaki nem tudná nekem megmondai ennek a számnak a címét és elõadóját? elõrre is köszönöm
link
Nine Inch Nails: Right Where It Belongs
Sziasztok

valaki nem tudná nekem megmondai ennek a számnak a címét és elõadóját? elõrre is köszönöm
http://www.youtube.com/watch?v=0aeCNEP6jpw&feature=related
Ezt már nevezem gyorsaságnak!!!
ezer köszi, ha ezt hamarabb tudom 😊
Hali
Ennek a számnak a címét szeretném megtudni, már nagyon rég óta keresem nemsok sikerrel. Errõl volna szó
Elõre is köszönöm. 😉
egyébként jó kis remixei is vannak, nézd meg pl. itt
caseih9400
?????????????

khm...khm...

Propellerheads - Spybreak

Ábéla boy
hello mindenki!!Valaki mondja meg pls annak a számnak a címét ami ebben a videóban van: movie elõre is thx!

NA nem zaklatok tovább, biztos jobb dolgotok is van. Mint egy hülye embernek ilyenekkel szórakozni, aki meg se köszöni a fáradozásaitokat. Most megyek. SZiasztok.