Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:'( kár hogy ilyeneket nem adnak ki. Mert ez az összes filmzenéjénél jobb amit originalba adtak ki hozzá. Egyszerûen, áááá.

Ez az, és sejtettem hogy a filmhez készítették, de egyszer megfogom valahogy szerezni. Mert ez a zene, ááá lírhatatlan több évig hALLgatnám. Imádom, annyira jó a gitár egyszerû pengetés sorai. :'(
Imádom

Ha ez fog kelleni, akkor nagy az esélye, hogy filmhez komponált zenérõl van szó... az eddig neten talált infók alapján.

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

Bueno nacho
Sziasztok!
Valaki légyszi mondja meg, hogy ennek a videónak a 9. percében felszólaló zenének mi a címe!link

A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.

Sziasztok
Találtam, egy hihetetlen számot, amit sajna nem tudtam kivágni, hogy megmutassam nektek, mert nem találtam megfelelõ programot. De annyira, egyszerûen leírhatatlan fimzene.
Ebben a filmben "It's a boy girl thing" a film elég gagyi, de a filmzene 1óra 5perctõl vagy 9percen át megy, zongora gitár és dob keverék, de annyira ütõs, gogy elsirtam magam rajta. Vagy egy hónapig kerestem a számot, de IMDB-n nem volt a soundtrack listán, pedig mindet leelenõriztem. De akinke megvan, és belehallgat ebbe a részébe, az valami eszméletlen élményt él át, ha csak a zenére koncentrál.
Már az is nagy segítség lenne, ha tudnátok olyan nevet mondani, aki ilyen filmzenéket csinál (mint pl:Hans Zimmer).
Azért próbálkozok hanganyagot csinálni belõle 😞

Sziasztok!
2 számot keresek.
egyik a Volvo Reklámjának a zenéje, vagyis teljes száma kéne:
Stephin Merritt - The Wheels On The Bus
Volvo XC70
másik Bob Marley - Could You Be loved címü szám ahogy kezdõdik volt egy mostani disco zene... de nem tudom melyik az.
Bob Marley - Could Be Loved
Köszöntem!
közbe most reggel egész véletlenül meglett, de azért köszi! és igen a Serenity az 😊

http://filmnews.hu/

vica2
Armin van Buuren - Serenity?

hali

nem bírok rájönni mi ennek a számnak a címe, légyszi segítsetek😊

köszi elõre is
TRACK

vica2
kellene egy kis segítség
kb. 15 perce hallottam a viván egy számot aminek nem tudtam megjegyezni az elõadóját, igaz a címét sem.
Vagyis címébõl annyit tudok hogy valami Angel party 2. ???? de lehet hogy nem. A klipben meg egy prostiról van szó aki egy pasival "dolgozik" az ágyon, a stricije meg kint várja a kocsiban és röviden ennyi. Remélem valakinek beugrik, még ha ilyen bénán próbáltam is leírni.

GTheo
Nem erre gondoltam, a legelsõre, kisgyerek dancel benne asszem.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Sland
Mi az elsõ szám címe?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Linkeld be mégegyszer, csak jól 😊
caseih9400
Szabi84
ez is szerepel rajta (mátrix OST):

Tetsujin - Juno Reactor

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

az elsõ és az utolsó a Requiem for a dream zenéje (bár konkrétan az a verzió ami az 1. szám nincs rajta az OST-n, más helyeken is szerepel ez a zene)
a többi is tutira valami filmzene, de azokat nem tudom..
Szasztok!

Ebben a klipben hallható összes szám címét szeretném megtudni! Elõre is köszönet! Egyébként érdemes végignézni, pláne, ha valakit érdekel, vagy csak ismeri az isteni BATTLEFIELD 2 címû játékot!!! Pls help!

Ja a linket majdnem elfelejtettem:

http://www.stage6.com/user/GameOverrr/vide...Demo-Frag-Movie

Benny04
Köszi szépen 😊
Örök hálám <#worship><#worship>

Amúgy Chi Mai a szám címe.
De volt egy feldolgozása is, (illetve sok), de ez nem rossz! Black Attack - Heartless.... 😊

Itt az album!

Ennio Morricone - Le Professionel Soundtrack

jelszó: Matthew

rcstuning
Ennio Morricone az elõadó és talán the professional a címe, de az nem tuti

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

Benny04
sSziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy a Profi címû film zenéjének mi a pontos címe?
Aki meg tudja nekem mondani, annak örök hálám!
Elõre is köszi!

hát aki ennyibõl megmondja..... 😊
Toby0501
Hello! Újabb misztikus zene címére lennék kíváncsi 😄 De sajna errõl alig van infom :-/
Fateromnak kellene, általában úgy emlegeti, hogy "Lassulás" és megjegyezte, hogy a zene végig gyorsul.. Ilyen Jan Hammer, Isao Tomita magaslatokig eljutunk közben, de nem találunk semmi érdemlegeset 😊
Majd igyekszem beszerezni valami kis részletet belõle, hátha úgy könnyebb lesz a dolgotok! 😉

<#eljen>
HEURÉKA !!
Le jött !
Be kavart a Download Manager-em !!
Valahol /mégsem/ re kattoltam és elindult !
Köszi / Belzebub/ 😊)
Nagyon király a zene !! Hey, hey, hey ,hey !!
Ne bénázz már annyit 😊)
Persze, hogy szólt otthon. Sima 320-as mp3.
Sõt, most le is töltöttem a felrakottat és szépen szól 😊
akyyy
Mr. President. Cocco Jambo

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Oké !
Most már értem és meg is csináltam .
Le is töltött valamit 11,5 Kb terjedelemben
de nem szólalmeg.
Neked sikerült ?
Megõrííít ez a technika!
Nem közvetlen link.
Rákattint, új oldal, lap alján "free", új oldal, visszaszámol, kódot beüt, letölt, hallgat 😊)
GTheo
hali, ma volt a fókuszban egy ilyen zenei nemtommmi, a legelsõ szám kéne 😊 Ilyen rapféle szám... vagy nemtom 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Szia,
Köszi a türelmedet de még mindig nem jött le !
Úgy néz ki a dolog, mint ha egyszer lehetett volna letölteni és már valaki letöltötte volna.
Vagy, bennem van a probléma ?
KB Caps: Julia
Toby0501
Õskori lelet
Valaki nem tudja a címét, elõadóját?
Elõre is köszi!

rcstuning
Dr.Alban - Born In Africa

rcstuning
Dr. Alban - Born In Africa

Nagyon szépen köszönöm !! 😊
Még ha egy linket is tudnál, ahonnan letölthetném,
vissza állna a lelki békém.
Egy órája vadászom de letölteni nem tudtam !
Nem vagyok valami rutinos az ilyesmiben..
Még egyszer köszi..
Üdv.
Queen: Ride The Wild Wind
Keresek egy olyan számot, amit egy férfi énekel Afrikáról, felsorolja benne Afrika országait. ( nem magyar) Kösz a segítséget! 😊
Sziasztok !
Tudna nekem valaki, valami infót errõl a zenérõl ?
Ki játsza és mi a címe ?
Egy rövid kis film alá szeretném... 😊
http://kuld.hu/index.php?bele=kap&fajl=MTI0NDJfZmx0Mzg0RGdJ
Elõre is kösz...
Hajrá, rajtam már kifogtak 😊)
honan lehet letölteni a splash - tedd fel a kezedet címû számot?
Fele már megvan, ne izgulj. Idõ van rá bõven.

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

akyyy
klasszikus zene:

mi a cime?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Te jó ég! EGymás után vagy 100 kérés! Kigyõzi mindet megkeresni?

hálás köszönet érte😊

R4VII
Hello!
Annak a számnak a címére lennék kíváncsi ami ennek a videónak az 1:10 másodpercénél kezdõdik.
elõre is kössz!

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]