Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jajj istenkém, ha annyira veszettül kell ez a tuc(at)zene, akkor ki kell deríteni, hogy ez két sziki (be)szökevény kb. melyik színpadhoz keveredett, kb. hánykor, és akkor épp ki zenélt ott. Sokszor felkerülnek játszási listák szigetes rendezvények fellépõinek mûsoráról/szettjeirõl, hogy miket játszottak le...
És hogy legyen egy kis kedv (=nyom) is a kálámbózáshoz... a linkelt videóban a 04:02-tõl hallahtó szám (szerintem) EZ volt (ennek is a 00:52-tõl 01:08-ig hallható része), ha jól füleltem... na hajrá, lássuk ki mire jut 😉

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

egy ilyen nyögettõl meg mindenki csak szívesebben fog neked keresgélni...

konkrétan ami ott megy azt most nem tudom, de annyi ugyanilyen zene van, pl ezek mind:
Mason Vs Princess Superstar - Perfect Exceeder, Rich In Oil - Volta, Johnny Crockett - E For Electro (Hi_Tack's Flipperkast Remix), Camille Jones - The Creeps (Fedde Le Grand Remix), Hysteric Ego Vs The Hoxton Whores - Want Love
nyamiag
ez most kellett ide nagyon KÖSZÖNÖM MESTER

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Az túlzás hogy ismert, meg relatív is (hogy mihez képest), a többi jellemzõjérõl nem is szólva😉

Rachael Starr - Till There Was You
zolo
Hali

Annyit sikerült kideríteni, hogy Deep Dish az elõadó.De mi a szám címe?

http://flickr.com/photos/zolika90/

vica2
talán ha egy pár sorral lentebb görgeted ezt az oldalt akkor meglátod hogy már volt "aki" megkereste és belinkelte
(mondjuk lehet nem is erre gondoltál)
itt ni

nyamiag
#6609 valaki?
nem hisszú videó és vicces is 😊 ja meg ismert a szám is naa 😊

Hali!

Annak a számnak a címe kéne nekem amivel az RTL klubon most a Lostot reklámozzák. A mapokban figyeltem fel a számra. Próbáltam az angol szövegbõl részleteket beaírni googleba, de nem találtam meg.
Olcsóvér
helló raggasonic számokat honnan tudok letölteni elõre is kösz

Acer Aspire one

vica2
na ja, én is végigböngésztem az összes kommentet de nem találtam semmit...
gondoltam esetleg nem e valami Mortal Kombat-os szám, de én ott is feladtam már.....nem találtam semmit
de azért köszi, hogy egyáltalán ránéztél a dologra

Lehet, hogy kiegyezek egy félisten megszólíásban is. 😊)
Nagyon rosszúl érteni, de még nem adom fel, ok?
Emlékszem erre a videora. A kommentekben sem tudta senki az elsõ számot.
vica2
na ha már itt vagy akkor munkára fel 😊
különben csak félisten maradsz...

Jogos, bocsánat.
Akkor mégiscsak jól sejtettem, hogy nem a te zenéd került megfejtésre 😄

vica2
az nem is az enyém volt 😞

Duran az igazából a kézenállószo..., hogy már múlt évben (2007.01.12) szóltam nekd itt, hogy meglett a maffiás zenéd infója, csak te baksztál visszanézni 😄

computerguru
Sziasztok!Tudna valaki segiteni,múltkor nem tudtam letölteni egy igen ritka jó zenét,mert törölték,késõn vettem észre.Feltudná esetleg valaki újra rakni,megköszönném!A felvétel😛ussyfoot😄ancer Dance.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Azt még az este megválaszoltam 😊
vica2
na azért ne túlozz 😊
majd ha az enyémet is megmondja, akkor talán isteníthetjük 😊

Toby0501
Köszi! Egy Isten vagy! 😄

vica2
ügyes vagy 😊 Toby0501 biztos örül majd neki...
amúgy meg te már annyira benne vagy a dolgokban, akkor ezt is megnézhetnéd és a legelsõ számot bedobhatnád nekem, hogy mi fán terem, mert már egy pár hsz-el lenntebb érdeklõdtünk utána, de senki nem tudott semmit sem írni róla
ez lenne az

nyamiag
nem

PíszLávJuniti
a végén a szekusok õket keresik??

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

nyamiag
Valaki nem ismeri véletéenül a 3:48-nál szóló számot?

Neked is szívesen.
Szívesen 😊
köszi szépen!<#worship>

Igen ez az alapja.
Majd keresgélek.
Scotty99
Köszi szépen <#worship>

PS3 ID: ghost_hun

duran5r
ya én se.. Már mindenhogy próbáltam.. Szövege alapján, akkor ugyis hogy limeba bepötyögtem hogy mafia és letöltöttem vagy 50 számot meghallgatgattam öket de azok között sem volt.. Egyet viszont találtam ami nagyon hasonlít rá. : lloyd parks - mafia .. Na ez a szám annak a feldolgozása. Esetleg még ugy lehetne próbálkozni hogy lloyd parks mafia mittudoménmi de nekem ugysem sikerült :L

"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"

Próbáltam a szövege alapján rákeresni, de nem találtam semmit.
duran5r
😊) Nemtudom hogy honnan szakajtották ezt a számot én is egy barátom telláján találtam rá mint csengõhang.. :LL

Asszem ezt megúsztam, mert nem találom 😊))
vica2
szerintem dalban van, nem filmben...

duran5r
valaki megmondja honnan tudnám megszerezni ezt a számot azt kézenálva leszopom 😄😄!! Lehetetlenség rátalálni pedig nagyonkéne.. már vadászok rá vagy 1 éve. Gondoltam irok nektek hátha vki rábukkan, Ha igylesz akkor annak nagyon hálás leszek!!! Itt a részlet belöle : Maffia HELP!!

Nem, csak gondoltam írok valami válaszfélét 😊)))

Azért lenne jó tudni, mert ha egy dalban van, megpróbálok a szövegre rákeresni, de ha filmbõl van, akkor még nemtom, hogy mitévõ legyek 😊
Scotty99
Sziasztok.
Valaki megtudná mondani, hogy mi a címe, a LOST következõ eõpizódjának bemutatója alatt hallható zene? Köszi elõre is.

PS3 ID: ghost_hun

vica2
mert ha tudod úgy könnyebb?

Ez most egy filmbõl van, vagy a dalban van benne így a duma?
Olivia Newton-John: Let's Get Physical
Toby0501
Hello! Ennek a címére lennék kíváncsi! Köszi elõre is!

Na nézelõdtem a Dream Dance Vol. 35 között kb. évre vissza mentem és meglett végre megtaláltam ezt a számot. 😄 és most örülök magamnak 😄

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

sziasztok nekem kéne ennek a poén video alatt lévö zenének a cime elöre is kösz mindennki!!
link:Poén😄

Tarajos Sül
Senki????
See Show="Szíííí sóóóóó"
computerguru
Sziasztok!Tudna valaki segiteni,múltkor nem tudtam letölteni egy igen ritka jó zenét,mert törölték,feltudná esetleg valaki újra rakni,megköszönném!A felvétel😛ussyfoot😄ancer Dance.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Azt hiszem ez