hogy lehet weblaot csinálni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hûvös a lakás egy picit!
nem nehéz vele de gubancok mindenhol vannak :)
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"
Itt találhatsz magyar nyelvû grafikus webszerkesztõprogramokat is.
Megjegyzem: minél inkább belemélyedsz a dolgokba, annál inkább el fogod hagyni a grafikus webszerkesztõprogramokat (és kódszerkesztõ programot fogsz használni, vagy kódszerkesztõ nézetet), és annál inkább szükséged lesz az angol nyelv ismeretére (a jobb leírások angolul érhetõek el).
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"
Nos leszedtam amit mondtam, de nincs hozzá semmi! Nos honnan tudom hogy teljes e???
Mondjuk indításkor nem adja föl hogy csak 30 napig lehet használni!
Mos valahogy megtetszett a namo, ezért is szerettem volna valahonnan megszerezni!
Kb. 3 éve, hogy otthagytam a Dreamweaver-t. Szerintem sokkal élvezetesebb megírni egy weboldalat forráskód alapján. A Dreamweaver úgy tudom nem biztosít teljes mértékû kompatibilitást a weboldallal kapcsolatban ez alatt a felbontás-t értem meg a böngészõket, ha meg nem szerzel hozzá cr.ackot akkor meg csupa pénzkidobás.
Szerintetek melyik jobb szerkesztõ a dereamweawer 8 vagy a namo Webeditor???
"crackot hozzá" pedig keresel a Google-vel (astalavista.box.sk-val) - de az illegális (illetve veszélyes - a "crackhoz" vírus/spyware is kerülhet) cselekedetet eredményez, lebeszélnélek róla.
Inkább használj alternatív megoldásokat: NVU, Amaya. Mindkettõ tud magyarul, ingyenesen letölthetõek.
Valaki tudna nekem mondani egy weboldalt ahonnan le lehetne tölteni a teljes namo web editor 5.5-öt, vagy a 2006-ot esetleg megvenni, vagy crackot hozzá???
Incomedia WebSite X5-öt használok, a programmal megszerkesztettem a honlapomot lépésrõl lépésre minden kész, a végén utolsó pontba feltöltöm de ennek ellenére beírom a honlapcímet az explorerbe és "error 404"...Tudtátok segíteni? /Aki ismeri a programot jó lenne ha írna/
Én valami jó kis Weblapszerkesztõ programot keresek...Írjátok le, mit használtok, thx.
Üdv, Zsolti
Mercedes Benz. A szenvedély hatalma. ---------------------------------------- http://www.mercedesfanpage.gportal.hu
Nálam a honlapodon található linkek mûködnek.
Már csak az lenne a kérdésem,hogy milyen tárhelyre tudnám feltölteni,hogy mindenki hozzá férhessen.
Legalább is letöltés szempontjából.
Hiába töltöttem fel a web szolgáltató tárhelyére onnan csak 0kb-kén jön le.
www.guillotine.atw.hu
A fenti esetben a link a linket tartalmazó HTML állománnyal megegyezõ könyvtárban levõ oneletrajz.doc file-ra mutat (tehát ugyanabba a könyvtárba töltötted fel az oneletrajz.doc-ot mint a linket tartalmazó HTML file-t).
Ebben az esetben az oneletrajz.doc egy doksik könyvtárban található.
Ezeket neveztük relatív linkelésnek.
Ez pedig egy honlapon kívüli file-ra hivatkozik. Ezt nevezik abszolult hivatkozásnak.
További olvasgatásra javaslom:
Itt ajánlom figyelmedbe a hiperlinkekrõl szóló részt.
Ez pedig a linkek létrhozására szolgáló <a> elem magyar nyelvû ismertetõje...
Hogyan lehet saját honlapon beállítani,hogy a linkelt file-kat le lehesen tölteni.Mi kell hozzá?Vagy milyen beállítást kell használni?
www.guillotine.atw.hu
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
tanulj meg angolul
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
<head> <-- "fejléc" a fájról ír le infót
<title> <-------- ez vezeti be a CÍM rész (ami az IE-ben felül megjelenik
CÍMMM <---- ez jelenik meg
</title> <----- és ez zárja le a címet :)
</head> <---------- ez meg a fejlécet
<body> <--------- ez kezdi az oldalt
ez már szöveg bazze!
<br> <------ sortörés köcsög :)
na ezt má másik sorba keressed
<h1> <------- höhöh mega nagy betû kezdete
heheh
</h1> <---- :(( megabötû vége
<center> <----- középre nyomatja a cuccot
középen :)
</center> <----- középkezdés gém óver...
</body> <--------- ez zárja az oldalt
<html> <--------- ez zárja a fájlt
--- és akkor ezt berakod egy .hTml kiterjesztésû file ba és láss csodát szép lett :)
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Mennyit lehet elkérni egy
- Egyszerû, HTML alapú, szép designú oldalért?
- Összetett, HTML alapú, szép designú oldalért?
- Összetett, PHP alapú, szép designú oldalért?