hogy lehet weblaot csinálni?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én NVU-t hazsnálom magyar mozillások csinálták de sztem jó!
Én yahoo site builderrel csinálom az oldalam,egyszerû a kezelése de angol nyelvtudás nem árt!

Kokler69
en a jo oreg Front Page-nel maradok;) az a legjobb

Ne füccsé....Be. Szeretem ha hûvös a lakás egy picit!

nesto
incomedia website x5 -> http://jimbeam.extra.hu/
nem nehéz vele de gubancok mindenhol vannak :)

doxadmin
Na mindegy, megoldódott a problámám, csak én voltam figyelmetlen! Nos az igaz hogy jobb a kódban turlálni, de annyira még nem értek hozzá! jobban szeretem megtervezni, és utána meg a fölösleget kiszedni a kódsorból

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"

Dj Faustus
Valószínûleg nincs.
Itt találhatsz magyar nyelvû grafikus webszerkesztõprogramokat is.

Megjegyzem: minél inkább belemélyedsz a dolgokba, annál inkább el fogod hagyni a grafikus webszerkesztõprogramokat (és kódszerkesztõ programot fogsz használni, vagy kódszerkesztõ nézetet), és annál inkább szükséged lesz az angol nyelv ismeretére (a jobb leírások angolul érhetõek el).

doxadmin
nincs valami magyarításféle a namo 2006-ra???

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"

doxadmin
Ja iegn ezt éán is használtam!

Nos leszedtam amit mondtam, de nincs hozzá semmi! Nos honnan tudom hogy teljes e???

Mondjuk indításkor nem adja föl hogy csak 30 napig lehet használni!

Salty
Nem ismerem, de láttam pár képet róla, nem rossz. Én akkor is a PutraWriter-t használom, magyar progi, de nincs vizuális ablak, kizárólag csak kód. Link

doxadmin
Ja, ismerem a problémát, régebben én is dreamweawerrel szerkesztettem az oldalam, egy darabig szépen nézett ki aztán meg szétcsúszott az egész!

Mos valahogy megtetszett a namo, ezért is szerettem volna valahonnan megszerezni!

Salty
Sziasztok.
Kb. 3 éve, hogy otthagytam a Dreamweaver-t. Szerintem sokkal élvezetesebb megírni egy weboldalat forráskód alapján. A Dreamweaver úgy tudom nem biztosít teljes mértékû kompatibilitást a weboldallal kapcsolatban ez alatt a felbontás-t értem meg a böngészõket, ha meg nem szerzel hozzá cr.ackot akkor meg csupa pénzkidobás.

doxadmin
Ezeken az oldalakon mindenféle szar lejön csak crack nem! most találtam egy rapshide oldalt, onnan szedem, azt mondták van hozzá crack is!

Szerintetek melyik jobb szerkesztõ a dereamweawer 8 vagy a namo Webeditor???

Dj Faustus
Itt megveheted.
"crackot hozzá" pedig keresel a Google-vel (astalavista.box.sk-val) - de az illegális (illetve veszélyes - a "crackhoz" vírus/spyware is kerülhet) cselekedetet eredményez, lebeszélnélek róla.
Inkább használj alternatív megoldásokat: NVU, Amaya. Mindkettõ tud magyarul, ingyenesen letölthetõek.

doxadmin
Hali

Valaki tudna nekem mondani egy weboldalt ahonnan le lehetne tölteni a teljes namo web editor 5.5-öt, vagy a 2006-ot esetleg megvenni, vagy crackot hozzá???

nesto
Heló. Nemtudom jó helyre írom-e, de hátha segít valaki. Csináltam egy weblapot (jimbeam.atw.hu) A problémám az, hogy a felül látható flash kép, ahol az rajzolódik ki hog Jim Beam's Page nem látszik mindenkinél. Több ismerõsöm írta hogy neki semmit nem mutat ott. Mi lehet a gond? köszi elõre is

nesto
Heló

Incomedia WebSite X5-öt használok, a programmal megszerkesztettem a honlapomot lépésrõl lépésre minden kész, a végén utolsó pontba feltöltöm de ennek ellenére beírom a honlapcímet az explorerbe és "error 404"...Tudtátok segíteni? /Aki ismeri a programot jó lenne ha írna/

ITM
Hi all !!

Én valami jó kis Weblapszerkesztõ programot keresek...Írjátok le, mit használtok, thx.
Üdv, Zsolti

Mercedes Benz. A szenvedély hatalma. ---------------------------------------- http://www.mercedesfanpage.gportal.hu

Guillotine
Igen.
Köszönöm a segítséget.

www.guillotine.atw.hu

Dj Faustus
"Hiába töltöttem fel a web szolgáltató tárhelyére onnan csak 0kb-kén jön le."
Nálam a honlapodon található linkek mûködnek.

Guillotine
Köszönöm!!
Már csak az lenne a kérdésem,hogy milyen tárhelyre tudnám feltölteni,hogy mindenki hozzá férhessen.
Legalább is letöltés szempontjából.
Hiába töltöttem fel a web szolgáltató tárhelyére onnan csak 0kb-kén jön le.

www.guillotine.atw.hu

Dj Faustus
Egyszerûen belinkeled - mintha csak egy html file-ra hivatkoznál:
<a href="oneletrajz.doc">Innen letöltheted az önéletrajtomat</a>
A fenti esetben a link a linket tartalmazó HTML állománnyal megegyezõ könyvtárban levõ oneletrajz.doc file-ra mutat (tehát ugyanabba a könyvtárba töltötted fel az oneletrajz.doc-ot mint a linket tartalmazó HTML file-t).

<a href="doksik/oneletrajz.doc">Innen letöltheted az önéletrajtomat</a>
Ebben az esetben az oneletrajz.doc egy doksik könyvtárban található.

Ezeket neveztük relatív linkelésnek.

<a href="ftp://ftp.externet.hu/pub/mirror/sac/utilmisc/mmeter.zip">Mouse Meter v1.101 for Win95/98 - Shows run of the mouse</a>
Ez pedig egy honlapon kívüli file-ra hivatkozik. Ezt nevezik abszolult hivatkozásnak.

További olvasgatásra javaslom:
Itt ajánlom figyelmedbe a hiperlinkekrõl szóló részt.
Ez pedig a linkek létrhozására szolgáló <a> elem magyar nyelvû ismertetõje...

Guillotine
Sziasztok!
Hogyan lehet saját honlapon beállítani,hogy a linkelt file-kat le lehesen tölteni.Mi kell hozzá?Vagy milyen beállítást kell használni?

www.guillotine.atw.hu

Risu Führer
nem baj azért köszz

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

pura writer!

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

chicco
én a namo val csináltam 1xû mint 1 word

Yo Lord
sztem ahhoz nicsen én is azt használok és én nem tudok róla!.....

Risu Führer
nem tudd valaki a web page makerhez magyaritast?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Mike at home
nincs
tanulj meg angolul

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

nincs vkinek magyarosítása a Namo WebEditor 5.5-hoz?????
dikki*yysw
Hogy lehet webloált csinálni?

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

én is ilyenre gondoltam. köszi!
RelakSfromhome
smilies

Itt van annyi frém, amennyit akarsz :)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

belinkelnétek nekem egy frame-es oldalt, hogy megnézzem a kódját?
Mike at home
valamibol csak kell lakas meg kocsi :D

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

[HUN]PAStheLoD
ez neked üzletpolitika? :P

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
már most méér neee ? :P

Instict
pár perc azt megyek én is :)

tomsolo
chatelek buzgón!!!!!!!!!!!!! és te?????????????

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Instict
ne ijeszd el! :DD

Instict
hát te meg hová tüntél? :D

Mike
kell hozá nagy adag fantázia, meg elképzelés mit szeretnél, aztán fölhívsz engem, aki jó pénzért (tehát jó drágán) megcsinálja neked :)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

[HUN]PAStheLoD
jajaj :)

[HUN]PAStheLoD
<html> <--- ettõl lesz webpédzs
<head> <-- "fejléc" a fájról ír le infót
<title> <-------- ez vezeti be a CÍM rész (ami az IE-ben felül megjelenik
CÍMMM <---- ez jelenik meg
</title> <----- és ez zárja le a címet :)
</head> <---------- ez meg a fejlécet
<body> <--------- ez kezdi az oldalt
ez már szöveg bazze!
<br> <------ sortörés köcsög :)
na ezt má másik sorba keressed
<h1> <------- höhöh mega nagy betû kezdete
heheh
</h1> <---- :(( megabötû vége
<center> <----- középre nyomatja a cuccot
középen :)
</center> <----- középkezdés gém óver...
</body> <--------- ez zárja az oldalt
<html> <--------- ez zárja a fájlt

--- és akkor ezt berakod egy .hTml kiterjesztésû file ba és láss csodát szép lett :)

tomsolo
system.jpg :))))))))))))

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

[HUN]PAStheLoD
bazz ins keríted a kiskorúakat is!?!? :DDD

Jano
-1000 Lej
-1500 Líra
-2000 Forint

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Lazarus
Kiváncsi lennék az árakra

Mennyit lehet elkérni egy

- Egyszerû, HTML alapú, szép designú oldalért?
- Összetett, HTML alapú, szép designú oldalért?
- Összetett, PHP alapú, szép designú oldalért?
Dynamic
Szerintem nem felesleges.Én pl. kényelmes ember vagyok, jobban szeretem ha kézbe kapom a tudást amibõl szépen sorba tudok haladni, minthogy súgókból meg internetrõl kelljen összekaparni ezeket a dolgokat.3000 ft-ot egy hétvégén simán elszórakozik az ember, akkor már miért ne vegyen érte könyvet.Viszonylag nem egy nagy összeg.
mikike
Lao We B

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Oldal 1 / 2Következő →