hogy lehet weblaot csinálni?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hustler_hu
mi az a weblao ? :))
szerintem tök felesleges könyvet venni HTML -hez. (egyéni véleményem, felõlem vehetsz, szabad országban élünk) Reverse engineeringel tanúltam anno 3 éve, meg weboldalakról, progik súgójából :) Egy fillérembe se került

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

M$ Office és HTML <-- muhahahaha, már bocs...

Mindenképpen valami WYSIWYG cuccal kezdjél. Én nem mondom, hogy ehez a DW -kell... Kiváló progik a következõek (ingyé)

ACE HTML 5 Freeware
1rstPage 2000

Én az utóbbival kezdenék, mert 3 üzemmódja van (kezdõ, haladó, profi) természeetsen ez azt jelenti, mennyire fog kézen a progi menetközben :) Mind2 über DW, Homesite szintû cucc

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

Taranov
Szerintem itt nem tudja elmondani az egész weblapszerkesztést senki, de kezdésnek jó a Word 2000 vagy a Word XP és abban htm fájlokat menteni.
Késõbb pedig vegyél könyvet és tanuld ki a Dreamweavert! Nekem megvan a Namo Webeditor 5.5 eredetiben, ahhoz van egy komplett user's manual 300 oldal, 47 ezer Ft volt, ez weblapszerkesztõ viszonylatban nem drága, de vehetsz a www.kiskapu.hu -n is egy kis könyvecskét, és abból megtanulhatod.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Dreet
mondjuk notepad helyett inkabb edit+

----------------------- Regisztráció idõpontja:2001. 08. 08. -----------------------

Dreet
van ilyen dreamweaver mx 24 ora alatt kezikonyv valahol meg pdfben is lattam azt keresd meg. ( vagy vedd meg :) )

----------------------- Regisztráció idõpontja:2001. 08. 08. -----------------------

Pempõ
Tutorial meg tonnaszám van a neten.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempõ
CoffeeCup. Egészséges átmenet a notepad és mondjuk a Frontpage között. Nagyon primitív kezelésû programot szvsz nem érdemes ajánlani egy kezdõnek, mert ugyanúgy nem fog tudni html-ül, mintha odaülne egy notepad elé.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Balo
notepad rulez!

html tutorial

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.&#8221; - Emerson

Dynamic
Aránylag könnyû a program használata, de leírás nélkül nem igazán fogod tudni használni...szerintem.Vannak jó könyvek a témában, megéri rászánni azt a 2-4 ezer forintot.
Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Instict
próbáld meg mégis feltenni irc-t valahogy, és bevezetlek a rejtelmekbe :D

Instict
fentvan DW? :)

oneal1
na feltettema prgit és nagyin idegen nekemd:DD
leeht hogy még nõnöm kéne?:DD

!Forza Ferrari!

Instict
hát pedig meg kéne próbálnod feltenni, mert ott rögtön tudok segíteni.

oneal1
mircre sajna nem megyek mer ahhoz balfasz vagyok
vaalmi baja volt mulkor és nagyon felbaszott

!Forza Ferrari!

Instict

The Garrett
és ha már ottvagy nem menekülsz :DDDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Instict
de ha használsz irc-t, akkor gyere a #supergamez csatira, és ha vagyok, akkor szívesen segítek DW-ben.

The Garrett
Aki nemtud HTML ül annak mindenképpen egyszerûbb valami Macromedia progival én ajánlom a HOMESITe ot vagy a dreamwévert.
de ha körülnézel neten sz.tem találsz html leckéket is.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

oneal1
ok kössz

!Forza Ferrari!

Instict
hát valahol a www.macromedia.com honlapon keress olyat, hogy Dreamweaver MX és azt szedd le. ha jól tudom, teljes verzió, de csak 30 napos használati idõvel. a kezelését leírni kicsit hosszadalmas lenne.

oneal1
de az is kéne meberek hogy hogyan mer gözüm sincs hozzá..
link kéne a progihoz meg minden

!Forza Ferrari!

Instict
Dreamweaver MX

oneal1
kicsit részletesebben:)

!Forza Ferrari!

Ron Ragm
notepad

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

oneal1
weblaot=weblapot:D

!Forza Ferrari!

oneal1
szevasztok!!
az lenen a kérésem hogy aki ért hozzá, árulja le mivel és hogyan lehet egy weblapot létrehozni!!
kössz

!Forza Ferrari!

← ElőzőOldal 2 / 2