81
hogy lehet weblaot csinálni?
-
#40 hát te meg hová tüntél? :D
-
#39 kell hozá nagy adag fantázia, meg elképzelés mit szeretnél, aztán fölhívsz engem, aki jó pénzért (tehát jó drágán) megcsinálja neked :) -
#38 jajaj :) -
#37 <html> <--- ettől lesz webpédzs
<head> <-- "fejléc" a fájról ír le infót
<title> <-------- ez vezeti be a CÍM rész (ami az IE-ben felül megjelenik
CÍMMM <---- ez jelenik meg
</title> <----- és ez zárja le a címet :)
</head> <---------- ez meg a fejlécet
<body> <--------- ez kezdi az oldalt
ez már szöveg bazze!
<br> <------ sortörés köcsög :)
na ezt má másik sorba keressed
<h1> <------- höhöh mega nagy betű kezdete
heheh
</h1> <---- :(( megabötű vége
<center> <----- középre nyomatja a cuccot
középen :)
</center> <----- középkezdés gém óver...
</body> <--------- ez zárja az oldalt
<html> <--------- ez zárja a fájlt
--- és akkor ezt berakod egy .hTml kiterjesztésű file ba és láss csodát szép lett :) -
#36 system.jpg :)))))))))))) -
#35 bazz ins keríted a kiskorúakat is!?!? :DDD -
#33 -1000 Lej
-1500 Líra
-2000 Forint -
#32 Kiváncsi lennék az árakra
Mennyit lehet elkérni egy
- Egyszerű, HTML alapú, szép designú oldalért?
- Összetett, HTML alapú, szép designú oldalért?
- Összetett, PHP alapú, szép designú oldalért?
-
#31 Szerintem nem felesleges.Én pl. kényelmes ember vagyok, jobban szeretem ha kézbe kapom a tudást amiből szépen sorba tudok haladni, minthogy súgókból meg internetről kelljen összekaparni ezeket a dolgokat.3000 ft-ot egy hétvégén simán elszórakozik az ember, akkor már miért ne vegyen érte könyvet.Viszonylag nem egy nagy összeg. -
#29 Lao We B
-
#28 mi az a weblao ? :)) -
Tomcat #27 szerintem tök felesleges könyvet venni HTML -hez. (egyéni véleményem, felőlem vehetsz, szabad országban élünk) Reverse engineeringel tanúltam anno 3 éve, meg weboldalakról, progik súgójából :) Egy fillérembe se került -
Tomcat #26 M$ Office és HTML <-- muhahahaha, már bocs...
Mindenképpen valami WYSIWYG cuccal kezdjél. Én nem mondom, hogy ehez a DW -kell... Kiváló progik a következőek (ingyé)
ACE HTML 5 Freeware
1rstPage 2000
Én az utóbbival kezdenék, mert 3 üzemmódja van (kezdő, haladó, profi) természeetsen ez azt jelenti, mennyire fog kézen a progi menetközben :) Mind2 über DW, Homesite szintű cucc -
#25 Szerintem itt nem tudja elmondani az egész weblapszerkesztést senki, de kezdésnek jó a Word 2000 vagy a Word XP és abban htm fájlokat menteni.
Később pedig vegyél könyvet és tanuld ki a Dreamweavert! Nekem megvan a Namo Webeditor 5.5 eredetiben, ahhoz van egy komplett user's manual 300 oldal, 47 ezer Ft volt, ez weblapszerkesztő viszonylatban nem drága, de vehetsz a www.kiskapu.hu -n is egy kis könyvecskét, és abból megtanulhatod. -
#24 mondjuk notepad helyett inkabb edit+ -
#23 van ilyen dreamweaver mx 24 ora alatt kezikonyv valahol meg pdfben is lattam azt keresd meg. ( vagy vedd meg :) ) -
#22 Tutorial meg tonnaszám van a neten. -
#21 CoffeeCup. Egészséges átmenet a notepad és mondjuk a Frontpage között. Nagyon primitív kezelésű programot szvsz nem érdemes ajánlani egy kezdőnek, mert ugyanúgy nem fog tudni html-ül, mintha odaülne egy notepad elé. -
#20 notepad rulez!
html tutorial -
#19 Aránylag könnyű a program használata, de leírás nélkül nem igazán fogod tudni használni...szerintem.Vannak jó könyvek a témában, megéri rászánni azt a 2-4 ezer forintot. -
#18 -
#17 próbáld meg mégis feltenni irc-t valahogy, és bevezetlek a rejtelmekbe :D -
#16 fentvan DW? :) -
#15 na feltettema prgit és nagyin idegen nekemd:DD
leeht hogy még nőnöm kéne?:DD -
#14 hát pedig meg kéne próbálnod feltenni, mert ott rögtön tudok segíteni. -
#13 mircre sajna nem megyek mer ahhoz balfasz vagyok
vaalmi baja volt mulkor és nagyon felbaszott -
#12 -
#11 és ha már ottvagy nem menekülsz :DDDDD -
#10 de ha használsz irc-t, akkor gyere a #supergamez csatira, és ha vagyok, akkor szívesen segítek DW-ben. -
#9 Aki nemtud HTML ül annak mindenképpen egyszerűbb valami Macromedia progival én ajánlom a HOMESITe ot vagy a dreamwévert.
de ha körülnézel neten sz.tem találsz html leckéket is. -
#8 ok kössz -
#7 hát valahol a www.macromedia.com honlapon keress olyat, hogy Dreamweaver MX és azt szedd le. ha jól tudom, teljes verzió, de csak 30 napos használati idővel. a kezelését leírni kicsit hosszadalmas lenne. -
#6 de az is kéne meberek hogy hogyan mer gözüm sincs hozzá..
link kéne a progihoz meg minden -
#5 Dreamweaver MX -
#4 kicsit részletesebben:) -
#3 notepad -
#2 weblaot=weblapot:D -
#1 szevasztok!!
az lenen a kérésem hogy aki ért hozzá, árulja le mivel és hogyan lehet egy weblapot létrehozni!!
kössz