81
hogy lehet weblaot csinálni?
-
matyig7 #81 Én NVU-t hazsnálom magyar mozillások csinálták de sztem jó! -
roli613 #80 Én yahoo site builderrel csinálom az oldalam,egyszerű a kezelése de angol nyelvtudás nem árt! -
#79 en a jo oreg Front Page-nel maradok;) az a legjobb -
#77 incomedia website x5 -> http://jimbeam.extra.hu/
nem nehéz vele de gubancok mindenhol vannak :) -
#76 Na mindegy, megoldódott a problámám, csak én voltam figyelmetlen! Nos az igaz hogy jobb a kódban turlálni, de annyira még nem értek hozzá! jobban szeretem megtervezni, és utána meg a fölösleget kiszedni a kódsorból -
#75 Valószínűleg nincs.
Itt találhatsz magyar nyelvű grafikus webszerkesztőprogramokat is.
Megjegyzem: minél inkább belemélyedsz a dolgokba, annál inkább el fogod hagyni a grafikus webszerkesztőprogramokat (és kódszerkesztő programot fogsz használni, vagy kódszerkesztő nézetet), és annál inkább szükséged lesz az angol nyelv ismeretére (a jobb leírások angolul érhetőek el). -
#74 nincs valami magyarításféle a namo 2006-ra??? -
#73 Ja iegn ezt éán is használtam!
Nos leszedtam amit mondtam, de nincs hozzá semmi! Nos honnan tudom hogy teljes e???
Mondjuk indításkor nem adja föl hogy csak 30 napig lehet használni! -
#72 Nem ismerem, de láttam pár képet róla, nem rossz. Én akkor is a PutraWriter-t használom, magyar progi, de nincs vizuális ablak, kizárólag csak kód. Link -
#71 Ja, ismerem a problémát, régebben én is dreamweawerrel szerkesztettem az oldalam, egy darabig szépen nézett ki aztán meg szétcsúszott az egész!
Mos valahogy megtetszett a namo, ezért is szerettem volna valahonnan megszerezni! -
#70 Sziasztok.
Kb. 3 éve, hogy otthagytam a Dreamweaver-t. Szerintem sokkal élvezetesebb megírni egy weboldalat forráskód alapján. A Dreamweaver úgy tudom nem biztosít teljes mértékű kompatibilitást a weboldallal kapcsolatban ez alatt a felbontás-t értem meg a böngészőket, ha meg nem szerzel hozzá cr.ackot akkor meg csupa pénzkidobás. -
#69 Ezeken az oldalakon mindenféle szar lejön csak crack nem! most találtam egy rapshide oldalt, onnan szedem, azt mondták van hozzá crack is!
Szerintetek melyik jobb szerkesztő a dereamweawer 8 vagy a namo Webeditor??? -
#68 Itt megveheted.
"crackot hozzá" pedig keresel a Google-vel (astalavista.box.sk-val) - de az illegális (illetve veszélyes - a "crackhoz" vírus/spyware is kerülhet) cselekedetet eredményez, lebeszélnélek róla.
Inkább használj alternatív megoldásokat: NVU, Amaya. Mindkettő tud magyarul, ingyenesen letölthetőek. -
#67 Hali
Valaki tudna nekem mondani egy weboldalt ahonnan le lehetne tölteni a teljes namo web editor 5.5-öt, vagy a 2006-ot esetleg megvenni, vagy crackot hozzá??? -
#66 Heló. Nemtudom jó helyre írom-e, de hátha segít valaki. Csináltam egy weblapot (jimbeam.atw.hu) A problémám az, hogy a felül látható flash kép, ahol az rajzolódik ki hog Jim Beam's Page nem látszik mindenkinél. Több ismerősöm írta hogy neki semmit nem mutat ott. Mi lehet a gond? köszi előre is -
#65 Heló
Incomedia WebSite X5-öt használok, a programmal megszerkesztettem a honlapomot lépésről lépésre minden kész, a végén utolsó pontba feltöltöm de ennek ellenére beírom a honlapcímet az explorerbe és "error 404"...Tudtátok segíteni? /Aki ismeri a programot jó lenne ha írna/ -
#64 Hi all !!
Én valami jó kis Weblapszerkesztő programot keresek...Írjátok le, mit használtok, thx.
Üdv, Zsolti -
#63 Igen.
Köszönöm a segítséget. -
#62 "Hiába töltöttem fel a web szolgáltató tárhelyére onnan csak 0kb-kén jön le."
Nálam a honlapodon található linkek működnek. -
#61 Köszönöm!!
Már csak az lenne a kérdésem,hogy milyen tárhelyre tudnám feltölteni,hogy mindenki hozzá férhessen.
Legalább is letöltés szempontjából.
Hiába töltöttem fel a web szolgáltató tárhelyére onnan csak 0kb-kén jön le. -
#60 Egyszerűen belinkeled - mintha csak egy html file-ra hivatkoznál:
<a href="oneletrajz.doc">Innen letöltheted az önéletrajtomat</a>
A fenti esetben a link a linket tartalmazó HTML állománnyal megegyező könyvtárban levő oneletrajz.doc file-ra mutat (tehát ugyanabba a könyvtárba töltötted fel az oneletrajz.doc-ot mint a linket tartalmazó HTML file-t).
<a href="doksik/oneletrajz.doc">Innen letöltheted az önéletrajtomat</a>
Ebben az esetben az oneletrajz.doc egy doksik könyvtárban található.
Ezeket neveztük relatív linkelésnek.
<a href="ftp://ftp.externet.hu/pub/mirror/sac/utilmisc/mmeter.zip">Mouse Meter v1.101 for Win95/98 - Shows run of the mouse</a>
Ez pedig egy honlapon kívüli file-ra hivatkozik. Ezt nevezik abszolult hivatkozásnak.
További olvasgatásra javaslom:
Itt ajánlom figyelmedbe a hiperlinkekről szóló részt.
Ez pedig a linkek létrhozására szolgáló <a> elem magyar nyelvű ismertetője... -
#59 Sziasztok!
Hogyan lehet saját honlapon beállítani,hogy a linkelt file-kat le lehesen tölteni.Mi kell hozzá?Vagy milyen beállítást kell használni? -
#58 nem baj azért köszz
-
heystumafly #57 pura writer! -
#56 én a namo val csináltam 1xű mint 1 word -
#55 sztem ahhoz nicsen én is azt használok és én nem tudok róla!..... -
#54 nem tudd valaki a web page makerhez magyaritast? -
blackgamer #53 magyar nyelvű HTML szerkesztők -
#52 nincs
tanulj meg angolul -
pemi #51 nincs vkinek magyarosítása a Namo WebEditor 5.5-hoz????? -
#50 Hogy lehet webloált csinálni? -
rish #49 én is ilyenre gondoltam. köszi! -