X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemis baj....
csak ne a hülye rejál meccset adnák
Glory United!
football without ultras is nothing
hogy vmi ontopic is legyen : vmi rémlik nekem ebbõl a részbõl, nézzétek csak meg ezt a képet:
forrás:x-aktak.hu
Victor Stans alezredes bezárkózik a rehabilitációs szobába egy katonai kórház pincéjében és öngyilkosságra készül. A melegvizes masszírozókád vízhõmérsékletét forráspontra állítja, majd bele akar ugrani. Ekkor egy hang szólal meg a szobában, majd egy láthatatlan erõ betöri a riasztó üvegét. Ugyancsak ez a láthatatlan hatalom kinyitja a bezárt ajtót, miközben Stans beleveti magát a kádba. A sietve érkezõ nõvér azonban idõben kimenekíti az alezredest...
Tegnapi rész: Hmm nem is tudom, végül is nem volt rossz, bár lehetett volna benne pár paráztatós jelenet. A végét bírtam, amikor meghalta csávó, belezoomoltak a szemébe és utána kizoomoltak egy kisbaba szemébõl 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ööö igazából ez a bithumen nem nagyon tudom, hogy mi. Meg van valami sharetv.net, ott rengeteg sorozat fenn van, X-akták is például, de vmilyen Edonkey-s linkje van, amit nem nagyon ismerek. De ami késik nem múlik 😊
szóval érted...
( a bithumenen fennt vannak az elsõ és második széria részei, sztem lesz az még több is😉 )
egész korán kezdõdik😊
A tartalomból:
Terry Pruit egy csoportnak beszél egy novii templomban. A csoport egy terápiás csapat, akik a dühüket akarják szabályozni. Az egyik tag, Ed Kelso, a fejét rázza a hallottak alapján, nem tetszik neki amit hall. Amikor vége, Kelso elmondja barátjának, Victor Dale Potts-nak, hogy mennyire butaság ez a csoport. Potts-nak korábban rémálmai voltak és most hirtelen látomása támad Kelso-ról, amint annak le van nyúzva a bõre...
Mulder és Scully egy clevelandi nyomozónak, Alan Cross-nak segít egy brutális gyilkosság felderítésében. Az eset kapcsán egy nõi holttestet találtak, amely teljesen kiszáradt és valami azonosíthatatlan nyálka fedte a tetemet. Mulder összefüggésbe hozza ezt az esetet egy korábban kezdõdött sorozatgyilkossággal, amelynek során olyan nõk estek áldozatul, akik társkeresõ hirdetésekre válaszoltak...
-Miért mondja ezt nekem?
-Tudja mit? Felejtse el, hogy mondtam, semmi közöm hozzá!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
-... Igen randa. Következõ?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
De tegnapelõttin amikor a faszi bemente felmérni a tetthelyet és amilyen hülye képeket vágott az nagyon ott volt. Aztán amikor kimet és Mulder aszondja: - Na akkor ezt olvassa ki.
- A magáéba!!
Ezen énis borultam! <#vigyor>#vigyor>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Napoleon "Neech" Manleyt, a jóképû rabot, halálos ítéletének megfelelõen villamosszékben kivégzik. Néhány nappal késõbb az egyik börtönõrt holtan találják abban a cellában, ahol Neech 11 évig raboskodott. Mulder elmondja Scullynak, hogy Neech nagyon mélyen hitt a reinkarnációban és megesküdött, hogy halála után visszatér a sírból és bosszút áll azon az öt emberen, akik megkeserítették az életét...
Egy vékony és látszólag barátságos férfi, a Bábu, keresi fel Madam Zelma jósdáját. Amikor Madam Zelma nagyobb érdeklõdést mutat a Bábu pénze, semmint a jövõjének kiolvasása iránt, a férfi megfojtja.
Mulder és Scully segítségét kérik az ügyben, mert az elmúlt idõszakban több jóst és jövendõmondót gyilkoltak meg, mindannyiukat brutálisan és belsõ szerveiket jósláshoz használták fel a tett színhelyén...
Darin Oswald, a 19 éves connervillei srác, szóváltásba keveredik a 21 éves Jack Hammond-al egy videójáték miatt. A vita odáig fajul, hogy az erõsebb Jack a földre löki Darint. Pillanatokkal késõbb a helység elektromos berendezései látszólag Darin irányítása ál kerülnek. Jack megijed és kiszalad a terembõl, egyenesen a parkolóban veszteglõ kocsijához. Beugrik a volán mögé, de ekkor elektromos csapás éri a jármûvet és Jack szörnyethal...