X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mit vártál?
nemis baj....
csak ne a hülye rejál meccset adnák
Glory United!

football without ultras is nothing

Alien
20:30 UEFA Bajnokok Ligája

<#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2>

ez igaz, sztem is jó volt

Alien
Persze én is tudtam, hogy ez lesz, de nagyon tetszett az a megoldás, ahogy bemutatták 😊

kiszámítható volt nagyon a vége...

Alien
ték<#idiota>

hogy vmi ontopic is legyen : vmi rémlik nekem ebbõl a részbõl, nézzétek csak meg ezt a képet:

forrás:x-aktak.hu

Serpa
hmmm ...

Tuvok
<#idiota>

Alien
22:45 X-Akták - A séta

Victor Stans alezredes bezárkózik a rehabilitációs szobába egy katonai kórház pincéjében és öngyilkosságra készül. A melegvizes masszírozókád vízhõmérsékletét forráspontra állítja, majd bele akar ugrani. Ekkor egy hang szólal meg a szobában, majd egy láthatatlan erõ betöri a riasztó üvegét. Ugyancsak ez a láthatatlan hatalom kinyitja a bezárt ajtót, miközben Stans beleveti magát a kádba. A sietve érkezõ nõvér azonban idõben kimenekíti az alezredest...

Serpa
máma mi lesz ?
😊

Alien
én is láttam már elõzõleg is, de most jó újranézni az egész sorozatot 😊

Tegnapi rész: Hmm nem is tudom, végül is nem volt rossz, bár lehetett volna benne pár paráztatós jelenet. A végét bírtam, amikor meghalta csávó, belezoomoltak a szemébe és utána kizoomoltak egy kisbaba szemébõl 😊

akyyy
torrentes...engem csak 9 évad érdekel..a többit már ltáta igaz 9 éve 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Alien
<#vigyor0>

Alien
Igen, érdekesek a kilencedik évad részei, de azért én mindig megnézem azokat is.
ööö igazából ez a bithumen nem nagyon tudom, hogy mi. Meg van valami sharetv.net, ott rengeteg sorozat fenn van, X-akták is például, de vmilyen Edonkey-s linkje van, amit nem nagyon ismerek. De ami késik nem múlik 😊

Tuvok
<#mf3>

(nemneked)

hát engem a 9edik széri részei, hogyismondjam...
szóval érted...

( a bithumenen fennt vannak az elsõ és második széria részei, sztem lesz az még több is😉 )

Alien
Sajnos 😞

Alien
Nekem mindegy mi a tartalom, én mindig, mindenképpen megnézem az X-aktákat 😊 Hétfõtõl-péntekig + vasárnap 😊

Tuvok
Jövõhét kedd-szerda BL meccs, gondolom akkor akták ugrott ...

akyyy
huh......elég raatynak hangik, ennél a mexicoi is jobb volt....szerintem nem fogom nézni

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Alien
22:15 X-Akták - Hellbound (Pokoljárat)

egész korán kezdõdik😊

A tartalomból:

Terry Pruit egy csoportnak beszél egy novii templomban. A csoport egy terápiás csapat, akik a dühüket akarják szabályozni. Az egyik tag, Ed Kelso, a fejét rázza a hallottak alapján, nem tetszik neki amit hall. Amikor vége, Kelso elmondja barátjának, Victor Dale Potts-nak, hogy mennyire butaság ez a csoport. Potts-nak korábban rémálmai voltak és most hirtelen látomása támad Kelso-ról, amint annak le van nyúzva a bõre...

akyyy
<#integet2>Helló, újra itt, ma este milyen rész lesz? Remélem nem olyan unalmas mint a mexicói rész :C!

Alien
23:15, X-Akták - Veszélyes kapcsolat

Mulder és Scully egy clevelandi nyomozónak, Alan Cross-nak segít egy brutális gyilkosság felderítésében. Az eset kapcsán egy nõi holttestet találtak, amely teljesen kiszáradt és valami azonosíthatatlan nyálka fedte a tetemet. Mulder összefüggésbe hozza ezt az esetet egy korábban kezdõdött sorozatgyilkossággal, amelynek során olyan nõk estek áldozatul, akik társkeresõ hirdetésekre válaszoltak...

RelakSfromhome
-Vannak csúnyább halálnemek is, de a legmegalázóbb önkielégítés közben megfulladni.
-Miért mondja ezt nekem?
-Tudja mit? Felejtse el, hogy mondtam, semmi közöm hozzá!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
-Tud-e mondani még valamit a tárgyról?
-... Igen randa. Következõ?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tuvok
Tegnapi hülyeség volt, egy kivégzett rab reinkarnálódott, és kinyirt 5 embert, akiket kivégzése elõtt egy 'feketelistára' tett, és ezt a kivégzése elõtt hangoztatott is ...

RelakSfromhome
Az tegnapelõtt volt? 😄 Most fogom nézni 😄😄😄

BaLeeX
Tegnapiról lemaradtam. 😞

De tegnapelõttin amikor a faszi bemente felmérni a tetthelyet és amilyen hülye képeket vágott az nagyon ott volt. Aztán amikor kimet és Mulder aszondja: - Na akkor ezt olvassa ki.
- A magáéba!!

Ezen énis borultam! <#vigyor>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Serpa
van ...
😊

Alien
<#vigyor>

Alien
jaja 😊

Tuvok
Hát a tegnapin borultam, az a csóka nem semmi volt 😄DD

Serpa
szóval vendetta lesz ...

Rafaelo
azt olvastam hogy a jóképû robot ! lol

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Alien
22:55 X-Akták - A lista

Napoleon "Neech" Manleyt, a jóképû rabot, halálos ítéletének megfelelõen villamosszékben kivégzik. Néhány nappal késõbb az egyik börtönõrt holtan találják abban a cellában, ahol Neech 11 évig raboskodott. Mulder elmondja Scullynak, hogy Neech nagyon mélyen hitt a reinkarnációban és megesküdött, hogy halála után visszatér a sírból és bosszút áll azon az öt emberen, akik megkeserítették az életét...

Tuvok
Felületesen szólva igen .

Alien
Persze, már rögtön abba, hogy így ennyiszer belecsap a villám és túléli 😊

Tuvok
Szal a tegnapiba rengeteg helyen beleköthetnék ...

Alien
23:00 X-Akták - Clyde Bruckman végsõ nyugalma

Egy vékony és látszólag barátságos férfi, a Bábu, keresi fel Madam Zelma jósdáját. Amikor Madam Zelma nagyobb érdeklõdést mutat a Bábu pénze, semmint a jövõjének kiolvasása iránt, a férfi megfojtja.

Mulder és Scully segítségét kérik az ügyben, mert az elmúlt idõszakban több jóst és jövendõmondót gyilkoltak meg, mindannyiukat brutálisan és belsõ szerveiket jósláshoz használták fel a tett színhelyén...

Alien
Na mi van nem nézte senki? 😊 Végül is nem volt rossz rész😊 Ahogy haladunk elõre a sorozatban egyre jobban emlékszema részekre, pl a tegnapira is.

Alien
<#vigyor>

Tuvok
Remélem ellesek vmi módszert, hogy kell vkinek a képébe robbantani egy kondenzátort ...

Alien
jaja 😊

Serpa
furcsa rész volt. 😊

érdekes színek voltak benne.

Alien
Én is 😊

Alien
Monica megtalálta John-t, aki nem ismerte fel õt, de elmagyarázta neki, hogy ki is Dogget. Aztán jöttek a mexikói zsaruk akik körbekerítették Monicáékat, de végül is kitörtek a garázsból, és éppen idõben jöttek Skinnerék. Utána elmentek ahoz a fickóhoz aki elvette az emlékeit John-nak és a többi embernek. (a halálfejes karkötõs) Az a faszi meg mondta, hogy minek akar emlékezni a sok rosszra meg minden... És végül is eszébe jutott fokozatosan a kisgyereke John-nak és újra átkellett élnie, hogy elvesztette a fiát. Lényegében ez volt 😊

Tuvok
Na erre kíváncsi vagyok ..

Serpa
vasárnap mi lett a vége ?

Alien
22:40 X-Akták - DPO

Darin Oswald, a 19 éves connervillei srác, szóváltásba keveredik a 21 éves Jack Hammond-al egy videójáték miatt. A vita odáig fajul, hogy az erõsebb Jack a földre löki Darint. Pillanatokkal késõbb a helység elektromos berendezései látszólag Darin irányítása ál kerülnek. Jack megijed és kiszalad a terembõl, egyenesen a parkolóban veszteglõ kocsijához. Beugrik a volán mögé, de ekkor elektromos csapás éri a jármûvet és Jack szörnyethal...

Random_
Tudom és nem is hibáztatlak érte.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.