X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
...( az elõzõ, pénteki rész folytatása ) X elmondja Scullynak, hogy a nyakából kioperált chip a kulcs mindahhoz, amire választ keres. Mulder eközben görcsösen kapaszkodik a Kanada felé robogó vonat tetején, majd szerencsésen lemászik és bejut a szerelvénybe. Értesíti a kalauzt, hogy a legutóbbi megálláskor a vonathoz hozzákapcsoltak egy újabb kocsit, amely eredetileg nem tartozott a szerelvényhez...
Eztuén azt mutatták, hogy a nõ rálõ a 3 ürgére akikkel a gyerek volt és a kocsi nekiment egy oszlopnak majd az egyikük fejéhez tartja a pisztolyát.
TO BE CONTINUED...
Értelmes döntés volt a V3-tól, hogy 22:15 környékére elõrehozták a kezdést 22:50 helyett. Így meg tudom nézni még aznap. <#vigyor3>#vigyor3>
egész jóvót 😄
football without ultras is nothing
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
meg talán fizetõs ftp-n láttam
valaki estleg meg tudná mondani, hogy honnan lehet letölteni a sorozatot? (persze magyarhanggal, merthogy feliratosan már megvan)
Segítségeteket elõre is köszönöm
Zalai nem fázik, csak érzékeny a hidegre.
szinte mindenre fény derül benne....
énis várom már, de nyilván kissé nyitott marad a sorozat, egy esetleges újabb rókabõr céljából
Mondjuk érdekes, hogy azt mondják, hogy tervbe van véve meg minden, de imdb-n nem találtam semmit róla eddig.
Különben a legutolsó rész címe az lesz, hogy az Igazság, na arra kiváncsi leszek. Amúgy ez két részes epizód, leadhatnák egybe is esetleg , majd kiderül 😊
Nem tom mi lesz velem, de én már nagyon hozzászoktam az X-aktákhoz 😊 11 rész van még hátra a maival együtt, ugye akkor 10 hét múlva véget ér a 9-ik évad. Hétköznaponként meg ugye tart a harmadik szezonnál. A harmadikból pedig még 15 rész van hátra (az 3 hét legalább) Aztán még jön 5 szezon + lehet, hogy megismétlik a kilencediket is. Szal a tv-ben még sokáig lesz Akták az tuti 😊 De asszem én lefogom tölteni az évadokat majd, az tuti 😊
A határõrség egy motorost üldöz, amikor az átlépi a kanadai-amerikai határt és belép Észak-Dakota államba. A férfi egy sziklaperemhez sodródik és lezuhan. A motor felrobban, az ismeretlen motoros pedig eszméletlenül terül el a földön. Hátizsákjából összehajtogatott papírok hullanak ki. Rajtuk furcsa szimbólumok, írásjelek, nagyon hasonlatosak ahhoz, amit Mulder és Scully talált korábban egy földönkívüli ûrhajón (lásd a Biogenesis címû részt)...
Hm, szerintem jó lesz 😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Mulder elragadtatva néz végig egy postán rendelt videófilmet, egy állítólagos földönkívüli lény boncolásáról. A felvételeken egy japán orvoscsoport végzi a boncolást. A kazettának azzal van vége, hogy fegyveres katonák jelennek meg a mûtõben...
Mulder és Scully egy 15 éves lány, Amy Jacobs, eltûnésének ügyében kezd nyomozni. A lányt a házából rabolta el egy ismeretlen. A helyi nyomozó, Eubanks, vércseppeket talál a lakás szõnyegén, ami arra utal, hogy Amy orra vérzett, amikor elragadták.
Mulder figyelmét felkelti egy hír, miszerint az egyik gyorsétteremben egy alkalmazott rosszul lett, orrvérzése volt és értelmetlen szavakat motyogott, méghozzá pontosan akkor, amikor a feltételezések szerint Amyt is elrabolták...