X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a véleményemen nem változtat 😛

football without ultras is nothing

akyyy
na hali, ide jövök vasárnap, szoksoks kérséemel, hogy érdemes e nézni, mert a mostanit szeritem felesleegs volt fennmaradni

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Alien
"nem volt összefüggés az elõzõ és a tegnapi rész között 😊"

akkor kibõvítem a mondatom:

nem volt összefüggés az elõzõ vasárnapi és a tegnapi rész között 😊

Alien
Én is arra gondoltam, nem volt köztük összefüggés.

Random_
A múlt vasárnapira gondoltam mivel minden vasárnap adnak a 9. szezonból.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Alien
22:45, X-Akták - A Gemkapocs-akció

... ( az elõzõ rész folytatása ) a Mulder lakásának ajtaján kilépõ alak azonban nem más, mint maga Fox Mulder. Skinner leereszti a fegyvert és elõveszi a mindenki által régóta keresett számítógép-kazettát. Elmondja, hogy ez a kazetta az egyetlen esélyük, hogy bíróság elé állíthassák William Mulder gyilkosait. Skinner ragaszkodik ahhoz, hogy a kazetta továbbra is nála legyen...

Alien
nem volt összefüggés az elõzõ és a tegnapi rész között 😊

Érdekes volt... És tényleg elég ramatyul nézett ki szegény John 😊

Random_
Ja eléggé szét volt csúszva. 😄 Kár, hogy nem láttam az elõzõ részt mert így nem tudtam mi az elõzmény.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

BaLeeX
Érdekes ez a melegítõ. Én néztem belõle részeket. Egy szimpla valóságshow amiben a faszit meg a lakást rendbeteszik, hogy bejöjjön a csajnak stb. Na most az ötlet nem rossz mert sokan akarnak ötletet meríteni belõle. De hogy tuti legyen a siker melegeket kértek fel a feladatra így még dobnak egy kicsit a nézettségen mert emiatt biztos jóval többen nézik meg legalább 1x, mintha nem melegek lennének bent...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Ramore
Gyengusz egy rész volt a tegnapi, nem?
sanzik
hat szegeny John eleg szarul nezett ki tegnap este... <#hehe>
Random_
Ugye mondtam, hogy nem láttad. 😊

bricsi01
má megy most indul

Serpa
minggyá van ...

pfff...
nc

jaj, elnézésedet kérem, h más véleménnyel vagyok eme gyönyörû kulturális programról, mint te!
minden bizonnyal bennem van a hiba, h csak 2 percig voltam képes nézni, ahogyan 3(?) homosexuális 'férfi' rázza magát a tv-ben.
biztosan én tehetek róla...

Random_
Ja bocs elnézést beléd inkább nem kötök.

Random_
Szerintem te még nem láttál egy részt se belõle ha ilyeneket mondasz.
Persze ez más tészta.

Tuvok

Serpa
majd meglássuk ..
<#smile>

télleg nem rossz
de mi a faszért kell 11re rakni? kit érdekel az elõtte lévõ buzi-show??
miért kell már a tvbõl is a mocskos buziknak folyniuk?!??!!?

Alien
23:00, X-Akták - John Doe

Doggett felébred egy elhagyatott épületben, ahol egy kábítószeres fickó épp ellopja az egyik cipõjét. Kirohan utána az utcára és megdöbbenve látja, hogy egy lepusztult városka fõutcáján áll. Minden felirat spanyolul van. Kéri vissza a cipõjét, de a kábszeres spanyolul rendõrségért kiáltozik. Doggett megpróbálja elmagyarázni a rendõrnek, hogy a másik ellopta a cipõjét. Hallva az amerikai akcentusát, a rendõr az útlevelét kéri. Mivel John nem találja, a zsaru a nevét kérdi. Doggett azt sem tudja...

szerintem jól hangzik 😄

akyyy
mai rész jóu lesz? mi lesz benne?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

RelakSfromhome
tegnapi rész...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

<#idiota><#wow3>

RelakSfromhome
a tehervagont hogyan lehet teherAUTÓNAK fordítani?!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Ombika
MAi resz isten 😊

Alien
<#vigyor0>

Elolvastam a tegnapi rész leírását a végéig, hát ööö érdekes... 😊

Na ugorjunk, mai rész!

22:55 , X-Akták - Anasazi
(a második évad utolsó része)

A tartalomból röviden:

A Gondolkodó becenévre hallgató számítógépkalóz betör a Védelmi Minisztérium adatbankjába és letölt egy anyagot, amely bizonyítja a földönkívüliek létezését. A számítógépes kazettát átadja Muldernek, akinek a kezdeti lelkesedése megcsappan, amikor kiderül, hogy az egész anyag navajo nyelven íródott. Scully megígéri, hogy talál valakit, aki lefordítja. Skinner aligazgató kérdõre vonja Muldert, hogy mi igaz abból, hogy Fox valami kényes anyagot birtokol az õ tudta nélkül. Mulder váratlanul cselekedve megüti Skinnert. Az aligazgató tájékoztatja Scullyt, hogy egy bizottság dönt arról, hogy Muldert simán elbocsátják-e vagy meg is büntessék...

Tuvok
Én meg nem értettem semmit .. 😊

Alien
Valaki mondja el nekem, hogy mi volt a reklám után, mert elaludtam a reklám alatt<#idiota> Köszi.

Alien
<#vigyor0>

Tuvok
Ez megint fasza lesz, vajh hogy a rákba hozzák össze a baromfitenyészetet a szoknyabolondsággal ... elõre látom, hogy nem fogom megérteni a részt ...

Alien
Hm nem tudom 😊 Majd kiderül este 😊

Serpa
baromfitenyéztõtelep nagyon ismerõsen hangzik ...

nem beledarálják a manust ?

Alien
23:00 X-Akták - A mi városunk

Az ügynökök egy kicsiny városba utaznak, az arkansasi Dudley-be, miután George Kearns, a szövetségi baromfitenyésztési felügyelõ, rejtélyes körülmények között eltûnik. Arens serif segítségével Mulder és Scully megvizsgál egy helyszínt, egy mezõt, ahol a helybéli lakosok furcsa villódzó fényeket láttak. Megtalálják valamiféle ceremónia vagy szertartás nyomait a talajon. Késõbb kikérdezik Kearns feleségét, aki elmondja, hogy férje nagy szoknyabolond volt és feltehetõleg volt egy fiatal barátnõje is...

😊

És ez az utolsó elõtti rész a második évadban

Serpa
mait nem akarod beszúrni ?
😊

Alien
Nekem tetszett a vírusos 😊 Viszont a tegnapi az nem. Szerintem nem volt jó rész.

Serpa
nekem nem teccet az a vírusos rész.

én másfajtákat szeretek.
😊

Alien
22:40, X-Akták - Szórt fény

Az ügynököket egy richmondi hotelbe hívja Kelly Ryan detektív, aki az akadémián Scully tanítványa volt. Ryan, akinek ez az elsõ saját ügye, több ember eltûnésével kapcsolatban vezet nyomozást. A legutóbbi áldozat Patrick Newirth, aki a hotelszobájából tûnt el nyomtalanul. Az egyetlen támpont az szobaajtó belsõ felén, a szõnyegbe égett furcsa mintázat. Mulder észreveszi, hogy a folyosón lévõ villanykörtét valaki kilazította. Elküldi az izzót ujjlenyomat vizsgálatra...

Alien
na az olyan részeket nagyon bírom, mint ami tegnap volt 😊

akyyy
😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

jah sry
totál nem érek rá sajna nézni 😞
tegnap is aluttam

BaLeeX
Az azbeszt megbassza a büdös qrva világot!

Máskor egy hétig nincs ennyi hozzászólás most meg itt rástartoltok az #1000-re és nem tudtok leállni. <#idiota>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Serpa
kár ...
😞
pedig jó szám volt.

Alien
Nem emlékszem sajna, hogy mi volt 😞

Alien
már a másodiknak is hamarosan vége 😊

Serpa
na ?
😊

Alien
<#vigyor0>

Tuvok
nem baj, tudjuk, hogy #1001 a Te #1000-es próbálkozásod volt ,)

Alien
mire jó a vip<#rolleyes><#idiota>