X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
football without ultras is nothing
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
akkor kibõvítem a mondatom:
nem volt összefüggés az elõzõ vasárnapi és a tegnapi rész között 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
... ( az elõzõ rész folytatása ) a Mulder lakásának ajtaján kilépõ alak azonban nem más, mint maga Fox Mulder. Skinner leereszti a fegyvert és elõveszi a mindenki által régóta keresett számítógép-kazettát. Elmondja, hogy ez a kazetta az egyetlen esélyük, hogy bíróság elé állíthassák William Mulder gyilkosait. Skinner ragaszkodik ahhoz, hogy a kazetta továbbra is nála legyen...
Érdekes volt... És tényleg elég ramatyul nézett ki szegény John 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
nc
minden bizonnyal bennem van a hiba, h csak 2 percig voltam képes nézni, ahogyan 3(?) homosexuális 'férfi' rázza magát a tv-ben.
biztosan én tehetek róla...
Persze ez más tészta.
de mi a faszért kell 11re rakni? kit érdekel az elõtte lévõ buzi-show??
miért kell már a tvbõl is a mocskos buziknak folyniuk?!??!!?
Doggett felébred egy elhagyatott épületben, ahol egy kábítószeres fickó épp ellopja az egyik cipõjét. Kirohan utána az utcára és megdöbbenve látja, hogy egy lepusztult városka fõutcáján áll. Minden felirat spanyolul van. Kéri vissza a cipõjét, de a kábszeres spanyolul rendõrségért kiáltozik. Doggett megpróbálja elmagyarázni a rendõrnek, hogy a másik ellopta a cipõjét. Hallva az amerikai akcentusát, a rendõr az útlevelét kéri. Mivel John nem találja, a zsaru a nevét kérdi. Doggett azt sem tudja...
szerintem jól hangzik 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Elolvastam a tegnapi rész leírását a végéig, hát ööö érdekes... 😊
Na ugorjunk, mai rész!
22:55 , X-Akták - Anasazi
(a második évad utolsó része)
A tartalomból röviden:
A Gondolkodó becenévre hallgató számítógépkalóz betör a Védelmi Minisztérium adatbankjába és letölt egy anyagot, amely bizonyítja a földönkívüliek létezését. A számítógépes kazettát átadja Muldernek, akinek a kezdeti lelkesedése megcsappan, amikor kiderül, hogy az egész anyag navajo nyelven íródott. Scully megígéri, hogy talál valakit, aki lefordítja. Skinner aligazgató kérdõre vonja Muldert, hogy mi igaz abból, hogy Fox valami kényes anyagot birtokol az õ tudta nélkül. Mulder váratlanul cselekedve megüti Skinnert. Az aligazgató tájékoztatja Scullyt, hogy egy bizottság dönt arról, hogy Muldert simán elbocsátják-e vagy meg is büntessék...
Az ügynökök egy kicsiny városba utaznak, az arkansasi Dudley-be, miután George Kearns, a szövetségi baromfitenyésztési felügyelõ, rejtélyes körülmények között eltûnik. Arens serif segítségével Mulder és Scully megvizsgál egy helyszínt, egy mezõt, ahol a helybéli lakosok furcsa villódzó fényeket láttak. Megtalálják valamiféle ceremónia vagy szertartás nyomait a talajon. Késõbb kikérdezik Kearns feleségét, aki elmondja, hogy férje nagy szoknyabolond volt és feltehetõleg volt egy fiatal barátnõje is...
😊
És ez az utolsó elõtti rész a második évadban
Az ügynököket egy richmondi hotelbe hívja Kelly Ryan detektív, aki az akadémián Scully tanítványa volt. Ryan, akinek ez az elsõ saját ügye, több ember eltûnésével kapcsolatban vezet nyomozást. A legutóbbi áldozat Patrick Newirth, aki a hotelszobájából tûnt el nyomtalanul. Az egyetlen támpont az szobaajtó belsõ felén, a szõnyegbe égett furcsa mintázat. Mulder észreveszi, hogy a folyosón lévõ villanykörtét valaki kilazította. Elküldi az izzót ujjlenyomat vizsgálatra...
totál nem érek rá sajna nézni 😞
tegnap is aluttam
Máskor egy hétig nincs ennyi hozzászólás most meg itt rástartoltok az #1000-re és nem tudtok leállni. <#idiota>#idiota>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit