6047
-
#2165 mozi filmről beszélt...úgy hallottam -
#2164 jövő hét vasárnapra, a 201. rész van írva az újságban. -
skristof #2163 nem tudom, de ez nem horror ezidáig, az tuti -
#2162 én nem ismerem nemtom -
#2161 Azt nyilatkozta mulder, hogy az utolsó X-akták más lesz mint az eddigiek, inkább horror, mint sci-fi. Csak az nem volt a cikben, hogy sorozatról beszél, vagy egy utolsó mozifilmről. Erről tud valaki valamit? -
Garfield #2160 Pontosan én sem tudtam, hogy mi lesz benne, csak azt, hogy ez az utolsó előtti rész (vagy az utolsó rész első fele?), viszont tényleg elég kínos volt az a hadova, amit a "tárgyaláson" levágtak.
Mintha valami huszadrangú, bugyuta, összeesküvéses weblapról szedtek volna le valamit... -
#2159 Így se úgy se tetszett, szal .. :P -
#2158 22:40 X-akták - Újjászületés
Sharon Lazard nyomozó rábukkan egy elveszett és hidegtől remegő nyolcéves kislányra egy áruház előtt. Beviszi a rendőrőrsre, ahol Barbla detektív veszi gondjaiba. A kislány kikérdezése közben Barbla váratlanul kiesik az ablakon és hat emeletnyi zuhanás után szörnyethal...
Jajj azt hiszem, hogy tudom, hogy ez melyik rész. -
#2157 Bizony de ma is lesz ám X-akták ;) Igaz nem kilencedik szezon, de az nem gond :) -
#2156 Na akkor jó :) -
#2155 Én mondtam, hogy ne olvasd el Szerintem úgy tetszett volna, ha nem tudod, hogy mi lesz előre! -
#2154 Az az űrben játszódik, ez meg nem, ilyen értelemben messze fönn :D Na jó nem bántom a Star Treket :) Én nem szoktam nézni, de attól még jó lehet :) -
#2153 Uh az szép lett volna ha adáskimaradás miatt nem látjuk:) Vasárnap sem lesz semmi gubanc remélem :) -
cse978 #2152 Február 6-án este vasárnap X-akták!!!!
Na ez a szép :-( -
#2151 Nem, csak kivételesen párommal együtt tudtam nézni az ágyból :P -
#2150 Hát, lévén, hogy tudtam mi lesz kb . benne, nem voltam meglepve, de életemben nem hallottam még ilyen összekótyavetyélt halandzsát, nagyon szarul próbálták kimagyarázni, amit a 9 év alatt összeszedtek, látszik, hogy a végén már azt sem tudták hogyan tegyék helyre az ellentmondásokat . -
#2149 Messze fönn :PP -
#2148 Nekem is teccett tegnapi rész, de igazán leadhatták volna egyben a folytatást is.
Mind1, legalább adáskimaradás nem volt, ez V3-nál már pozitívum.... -
#2147 mentem én is reggel jövök kb 7kor gépzhez, ugyse lesz órám :PP:P [vagyha mégis nemérdekli, magyar ugyis] -
skristof #2146 -
#2145 csao -
skristof #2144 hello
jo8 -
#2143 Na, én tehát kellemesen csalódtam eddig ebben a részben, remélem a jövő heti is hasonló vagy mégjobb lesz :) Mára nekem ennyi, legalábbis a netes pályafutásom, megyek tv-t nézni, a gépet meg kikapcsolom :) Holnap jövök a hétfői kezdéssel és tartalommal:) Jó éjszakát mindenkinek!:) -
#2142 -
#2141 jaja -
skristof #2140 ja mint ahogy szokott
wáháháhááá remélem a reklámnál bealudt -
#2139 Lehet, hogy elaludt :))) -
skristof #2138 TUVOK!
véleményed a részről? :) -
#2137 Hmm, az igaz :) -
skristof #2136 mert be van szarva
meg nem akarja h lebukjanak -
#2135 -
#2134 De az miért nem ment a Dogettékhez? Miért azt a másikat küldte? -
skristof #2133 Legnépszerűbb témák
1. BogyóKatica
2. Football Manager 2005
3. X-akták
4. Counter-Strike:Source
5. World of Warcraft
6. Játékmagyarításról tudtok-e?
7. Kecske? Mé?(Tm)
8. Humoros és aranyos képek
9. A pontos idő:22:15
10. Adobe After Effects -
#2132 Angel van sajna :) Úgyhogy irány a tv2 :) -
#2131 ismerős -
#2130 affene 16-os karka:( -
#2129 kezdődik -
skristof #2128 ezt akartam énis kérdezni h a hülyegyerek kijaz :o -
#2127 Most az a kissrác az ki volt? Az akiben szintén benne volt az az olaj, ami a bejátszásban is volt? Vagy pedig az, aki a nyolcadik évad elején szerepelt kissrác, amikor a Dogett üldözte a Muldert? -
#2126 Jövő héten kiderül :) (remélem:D)