X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
Remélem ma nem megy el a kép, mert ez jó résznek ígérkezik...

22:55 X-Akták - Skinner õrangyala

Jay Casal ügyvéd elkészíti Walter Skinner aligazgató válókeresetét. Skinner azonban úgy dönt, vár még egy napot az aláírással. Az aligazgató az Ambassador Hotel bárjában töpreng a válóperen, amikor egy igen csinos hölgy lép mellé. Beszélgetni kezdenek, majd kölcsönös magányosságuk kitárgyalása után az egyik hotelszobában töltik az éjszakát. A szeretkezés közben Skinnernek víziója támad, az ifjú hölgy öregasszonnyá válik. Ijedtében Skinner felébred és rájön, hogy csak álmodta az egészet. Amikor azonban a mellette fekvõ hölgyre pillant, rémülten állapítja meg, hogy a nõ halott...

hát nálunk se kép, se hang

football without ultras is nothing

Alien
Na én a gépet kapcsolom ki, megyek az ágyba tv-zni, remélem visszajön a kép! 😞 Jó éjszakát!

Alien
uh<#szomoru1>

RelakSfromhome
nekem meg a tunerkártyám majd meg õrül ilyenkor , mert azt hiszi, ntsc. A régi kártyám ilyenkor totális fagyást is tudott okozni

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Alien
olyan egy percenként mintha próbálna visszaállni, de csak egy pillanatra átvállt ilyen szürkére, majd bejön a monoszkóp egy kicsit majd megint feketeség 😞

Alien
még mindig semmi<#schmoll2>

Alien
szal vszínû, hogy senkinek sincs most viasat

RelakSfromhome
Ja, nálam is csak via3 nincs

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Alien
Miért pont most kell elmennie az adásnak? 😞 De érdekes, elvileg csak az ment el

RelakSfromhome
akkor annyiban megnyugodtam, hogy nem a szolgáltatónk hülyül

Alien
MatávkábelTV

Alien
Idõnként oylan mintha kapcsolnának vmit rajta, de aztán megint semmi 😞

RelakSfromhome
Milyen kábelterületen vagy? fibernet?

Alien
a múltkor is ez volt, de akkor hamar visszajött, de most még mindig nem 😞((

Alien
nálam sincs 😞((((

RelakSfromhome
noooo, nincs kép 😞

Alien
22:45 X-Akták - Látogatók

Scully találkozik Jose Chung íróval, aki legújabb könyvéhez gyûjt információkat. A neves szerzõ ezúttal egy állítólagos UFO találkozásról szeretne írni, amely Washington államban történt. Scully elmeséli, hogy egy tinédzser lányt, Chrissy Giorgo-t, eszméletlen állapotban találták meg barátja kocsijában, egy elhagyatott országúton. Chrissy fizikai bántalmazás nyomait viselte a testén. Scully arra gyanakszik, hogy a fiú megerõszakolta...

RelakSfromhome
hehe, tegnap mister lófasz benne volt az xaktákban? 😄

Tom McBeath, a csillagkapuban Harry Maybourne ezredes

Alien
22:45 X-Akták - A pokol váltságdíja

Az ügynökök San Francisco-ba, az ottani kínai negyedbe utaznak, miután a krematórium felügyelõje észrevette, hogy egy ember bennégett a kemencében. Mulder a kemence ajtajának belsõ oldalán kínai írásjeleket és egy bankjegyköteget fedez fel. Glen Chao, a kínai származású rendõrfelügyelõ, aki az ügynökök segítõtársa a nyomozásban, lefordítja a szavakat: kísértet. Azt is elmagyarázza, hogy a pénz egyfajta ajándék, a pokol váltságdíja, amit egy kínai szertartás során a szellemeknek ajánlanak fel, hogy azok békén hagyják az embereket.

Alien
Én fennmaradok 😊

Alien
Jaja szerintem is érdekes volt a tegnapi rész, nekem is tetszett 😊 Bár én a fekete fickót visszahoztam volna az életbe, de így is jópofa volt.

Különben felismertétek azt a csajt aki Audreyt alakította? Egy korábbi részben (asszem a második vagy a harmadik szezonban), õ volt az a csaj, aki átélte azt amikor elrabolta az az õrült azt a lányt. És a rész végén a kislány megmenekült, de õ nem.

megen késõn 😞
maga a rész meg ismerõs...

Alien
22:45 X-Akták - Az átok

A dél-amerikai Teso Dos Bichos városa mellett, a secona indiánok egy Amaru urnára bukkannak egy temetkezési hely régészeti feltárása során. Az urna belsejében egy indián sámánnõ maradványai vannak, amelyet a helybéli lakosok szentnek tartanak. Bilac, a brazil munkavezetõ, arra kéri az ásatás vezetõjét, Dr. Roosevelt-et, hogy temessék vissza az urnát és hagyják békében nyugodni azt. Roosevelt azonban ragaszkodik hozzá, hogy az Egyesült Államokba szállítsák az értékes leletet. Késõbb Bilac részt vesz egy ijesztõ indián-szertartáson és elfogyasztja a yaje-nek nevezett furcsa italt. Pillanatokkal késõbb egy jaguár forma állat megtámadja Dr. Roosevelt-et a sátrában és végez a tudóssal...

nem, mert akkor még mások voltak a nó által megteremtett világban (kórházban) a 'szabályok', és akkor meghalt volna....

hát nekem nem jött be....
sztem hülyeség volt

akyyy
a a néger csávót a nõ ledobja az "ûrbe2, akkor az felébredt volna, épp akkor mikora doki készül megölni 😄....azért a takarító vagy ki ezt elmondhatta volna neki, pszt máris másképp lett volna

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

BaLeeX
Érdekes volt a tegnapi.
Nekem tetszett.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

akyyy
érdekes volt....

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Serpa
most jut eszembe, hogy múltkor nem láttam.
keverem a 2 héttel ezelõttivel.

hmmm
not bad 😊

Alien
Nem, annak ott vége lett 😊

Serpa
ez lesz ma ?

nem folytatódik a múltkori rész ?

Alien
22:15 X-akták - Audrey Pauley

Reyes hazaviszi Doggett-et munka után, aki éppen azon gondolkodik, vesz egy macskát, hogy ne legyen egyedül. Reyes nevet ezen és egy pillanatra összeakad a tekintetük, majd Doggett kiszáll az autóból és bemegy a házba. Reyes továbbhajt, de súlyos autóbalesetet szenved. Egy kórházba viszik és az orvoscsoport megvizsgálja. Amikor Dr. Preijers belevilágít a szemébe, Monica felébred. Ám ekkor egy másik kórházban van és teljesen egyedül fekszik a szobában. Nincsenek orvosok és betegek. A szellemkórház teljesen kihaltnak látszik és csendes. Egy kis vérfoltot a homlokán leszámítva, Reyes teljesen egészséges. Kisétál a bejárathoz és visszahõköl: a kórház épülete a fekete ûrben lebeg...

hm

akyyy
nah, most mi lesz vasárnap? helló

Alien
Ez a fickó szerepel egy késõbbi részben is 😊

Alien
23:30 X-Akták - A Törtetõ

Egy virginiai zöldségpiacon Frank Burst ügynök és tucatnyi rendõr letartóztatnak egy férfit, aki csak a Törtetõ néven ismeretes. A bûnözõt kezén-lábán megbilincselik és egy rabszállító személyautóba ültetik. A seriffet és Burst ügynököt, vastag ólomüveg választja el a Törtetõtõl. Amikor a rendõr éppen egy forgalmas országútra akar felhajtani és a besorolásra vár, a Törtetõ mentális képességeit használva befolyásolja a seriff akaratát, aki így behajt az útra, egyenesen egy száguldó kamion elé...

Alien
jaja nekem is 😞

RelakSfromhome
NEM HISZEM EL!!!!

ELSÖTÉTÜLT A VIASAT 3!!!

(mire leírtam, visszajött, de nem láttam, mi történt muldörrel az autópályán

Alien
23:15 X-Akták - Apokrif iratok

...( az elõzõ rész folytatása ) egy visszaemlékezésben kormányügynököket látunk
( köztük az ifjú William Muldert és a Cigarettázó Férfit ), akik egy sugárfertõzésben szenvedõ tengerész halálos ágya mellett állnak. A tengerész a Zeus Faber egyik tagja, aki elmondja, hogy a hadsereg megtévesztette õket, mert nem is az atombombáért kellett menniük, hanem egy lezuhant földönkívüli ûrhajóért. Az ûrhajó idegen lakója azonban beférkõzött a tengeralattjáróba és megtámadta a legénységet. A Cigarettázó Férfi biztosítja a tengerészt, hogy a kormány nyilvánosságra fogja hozni az ügyet és felelõsségre vonja a hadsereget...

BaLeeX
Énsem. 😞

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

én nemláttam sazlé...

1182-re senki ?

BaLeeX
Na, ez jó hír!

Alien
A második mozifilmrõl

Az X-akták korábbi sztárja, David Duchovny azt nyilatkozta az újságíróknak, hogy Chris Carter, és Frank Spotnitz már dolgoznak az X-akták mozi szövegkönyvén. "Van már valami ötletük, ami nagyon tetszik nekik, de nekem nem mondták még el, hogy mi az," mondta Duchovny az új filmjének (Connie és Carla) sajtókonferenciáján. "de hamarosan nekem is elmondják, mi az. De egyelõre most az írásra koncentrálnak, így jövõre elkezdhetjük a forgatást."

Abból, amit Duchovny hallott, úgy tûnik, hogy a film a sorozattól különálló epizódként funkcionál majd, egy nagyon híres vendégszínész szerepeltetésével. "Úgy tûnik, hogy Chris és Frank ötlete egy nagyszerû x-akta, ami helyet biztosít egy másik színésznek, vagy színésznõnek, aki valóban jól szerepelhet majd egy thriller/sci-fi szerepben." mondta, "Remélem, hogy ez a film majd megérinti a rajongókat, és ezzel új rajongókat is szerezhetünk."

Duchovny nem mondta biztosra, hogy Scully ügynök (Gillian
Anderson) vagy Doggett (Robert Patrick) aláírták-e már a szerzõdést. De a rajongókat biztosította, hogy Mulder marad, és nem változik."Mulder az Mulder," mondta Duchovny. "Ez egy azok közül a dolgok közül, amiért megtanultam harcolni az elmúlt 3 vagy 4 év során. Nehogy megpróbálják megváltoztatni az embert, vagy francia akcentust adni neki. A karakter természetét, és az, amit nyilvánvalóan megtanultam szeretni benne. Õ sosem változik.Az a nagyszerû Mulderben, hogy mindig tudjuk, mit fog tenni: mit szeret,mit imád, és mit utál. Csak játszani fogunk vele, ebben biztos vagyok."

(thexfiles.fw.hu/)

Alien
Jó rész volt 😄 Olyan jó, mert amikor nézek egyes részeket, akkor nem emlékszem teljesen mindenre, csak pár dologra, csak akkor jutnak eszembe a dolgok amikor vége van a résznek, hogy jééé tényleg 😄 Mert a tegnapi résznél amikor a szemükben van az a feketeség, az nagyon megmaradt bennem. De pl több dologra nem emlékeztem, a folytatásra sem emlékszem egyenlõre, de majd meglátjuk csütörtökön, mert ugye ma és holnap foci 😞

Tuvok
Na azért ...

Tuvok
Hmm, a Mustang nem P57, hanem P51 ...

akyyy
na vasárnap re<#integet2>

úúúú, pedig ez egy tipikusan faja régi rész 😉))
ez jo lesz, csak késõn van, és nincs videom má egy joideje 😄