6047
-
#2245 de ez volt a plakáton is ...
-
#2244 Az előzetesben is ezt mondta az orákulum :)
Everything that has a beginning has an end vagyis mindennek aminek kezdete van, van vége is :) -
#2243 plakáton ez volt, persze magyarul.
:) -
#2242 Orákulum -
#2241 Talált, süllyedt -
#2240 Hitler ? -
#2239 Mr. Anderson
-
#2238 Örülök, hogy tetszik
Majd összegyűjtök egy kis csokrot az első szezonnal kapcsolatban is még a mai nap során:) -
#2237 Everything that has a beginning has an end
(na honnan van az idézet, ki tudja?:)) -
#2236 Úgy bizony :) -
#2235 De bizony vele :) -
#2234 nem rossz ötlet ...
-
#2233 oszt holnap véget ér -
#2232 Kiba jó volt a tegnapi rész!:)
Már 4x-re látom, de bejön!:D
Az egész X-Akták egy királyság!;) -
#2231 de. -
#2230 erről jut eszembe, mikro még az m1-en ment x akták vagyis most a viasaton hétköznap, volt egy informátor, egy néger emberke......
nos......múlt héten vasárnap a börtönbe mulder nem vele "beszélt" ????????????????? -
#2229 A tegnapi rész érdekességai:
A GAZDA
Először hallhatunk X-ről, a Deep Throat-ot felváltó titokzatos kormányzati informátorról. Amikor telefonál Mulder-nek, nem az őt alakító színész (Steven Williams) beszél, de az ő hangja hallatszik – ezt utólag keverték hozzá a filmhez.
Eredetileg úgy tervezték, hogy X-et egy nő fogja játszani, Natalia Novilage, de aztán az utolsó pillanatban mégis férfit választottak helyette.
A Féregembert alakító Darin Morgan a forgatókönyvíró, Glen Morgan testvére. Darin később maga is írt forgatókönyveket a sorozat részére.
-
#2228 :D Bennem régebbről nagyon megmaradt az a rész, emlékszem, amikor múltkor adták a viasaton akkor nagyon vártam. -
#2227 Tegnapi érdekes volt, 5x majdnem elhánytam magam -
#2226 -
vasárnap vááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá -
#2224 Sajna ez csak most jutott az eszembe, így az első szezonról lemaradtak a dolgok, persze elolvashatjátok azért az oldalon, de úgy jobb, hogyha frissen láttuk a részeket.
No tehát a tegnapi rész érdekességei:
KICSI ZÖLD EMBERKÉK
Mulder jelszava a számítógépéhez „ne bízz senkiben” (trustno1), ezek voltak Deep Throat utolsó szavai.
Az ebben az epizódban megjelenő Richard Matheson szenátor, egy létező Richard Matheson után kapta a nevét, akinek írásai inspirálták a Kolchak: The Night Stalker című sorozatot. Ez a tévésorozat pedig Chris Carter-t inspirálta az X-akták elkészítésére.
Ebben a részben láthatjuk, miképp rabolták el az idegenek Samantha-t és ez a verzió különbözik Mulder korábban elmesélt változatával. Fox szerint az ágyából vitték el a húgát, míg a filmben a nappaliból rabolják el.
Scully az egyik jelenetben végignézi egy repülőgép utaslistáját, Mulder után kutatva. A listán szereplő nevek a sorozat rajongóinak nevei.
-
#2223 Gondoltam újítok egy kicsit, és ezentúl mindig egy kis érdekességet írok be az előző részről. (Ha van róla info)
(az írások az x-aktak.hu-ról lesznek) -
#2222 23:20 X-Akták - A Gazda
Egy orosz hajón az egyik hajós, Dmitri a WC csészét tisztítja, de hirtelen valami behúzza a csatornába. Legközelebb a szárazföldön, valahol Newarkban kerül elő a holtteste félig megrágva... -
#2221 -
#2220 jó kis része ez is ... -
#2219 azt nem szabad. olyankor szokott jönni egy olyan rész, ami tele van kiábrándító hülyeségekkel! :) -
#2218 De igen. Második szezon első része. A múltkor a harmadik szezonnak ahogy vége lett, ismét az elsőtől kezdték el vetíteni. -
#2217 ejj-ejj-ejj de mennyire várom már a vasárnap estét...hajjahh -
#2216 ez nem pár hónappal ezelőtt volt véletlen? -
skristof #2215 (forum bug, h néha nem irja ki, h pl ebben a topikban 5 uj üzi van?!?!) -
#2214 Bizony :) -
#2213 áá.
ma is idegenes rész lesz.
:) -
#2212 Igen, jó rész volt! Nekem is tetszett. -
#2211 22:55 X-Akták - Apró Zöld Emberkék
A Puerto Rico-i Arecibo, Ionoszféra megfigyelő állomás poros, pókhálós műszaki berendezései hirtelen, minden látható erőtől függetlenül, bekapcsolódnak...
-
#2210 Na, a tegnapi király volt
Azért szeretem, és régóta a kedvenc részem, mert Deep Throat(?) részletesen elmagyarázza a dolgokat, hibridekről, földönkívüliekről, stb, sokkal racionálisabb, és érthetőbb, mint a The Truth ... -
skristof #2209 [URL=http://www.extra.hu/mikingx/]höh [/URL] -
#2208 -
#2207 Jóvan, ezt még akkor láttam, mikor MTV-n adták először anno 1200 éve, szal tuti csak én nem emlékszek ilyesmire :) -
#2206 Trust Me!
(Bár X-akták szerint Trust No One, de most Trust Me :D)