X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Vannak amik az összeesküvéselméletes részek, amik az egész sorozaton végig mennek, és igen általában több részesek, bár nem mindig.
Illetve vannak azok amikor ugye vmi olyan ügyet kapnak meg, amikor vmi különleges képességû emberek(vagy nem emberek) vannak.
Én birom mindegyik fajtát 😊
-ami a sorozattal, a nagy igazsággal kapcsolatos ( ezek általába 2 vagy több részesek)
-vannak az ilyen humorosra sikerált(elõbb említett cirkuszos, a mostani, meg sok példa van rá)
-'farkasembereses' mikor vmi szörny van és mindenkit lekaszabol. ezekazok amik nekem nem tetszenek, multkor ilyen volt
-meg van még vmilyen....
ujra 'humoros' rész... nagyon emlékeztetett arra a cirkuszosra, mikor a csávónak egy ikertesója volt, és 360 fokban tudta forgatni a nyakát.
amugy ezeknek a zenéknek mi a nevük kedvet kaptam ilyet halgatni
van amelyik jol sikerul,de ez a mai annyira nem tetszett <#szomoru1>#szomoru1>
szivesebben neztem volna most egy szuperkatonas,ufogyerekes,holvan Mulderest<#alien>#alien>
mindenki a TV elé!! 😊)
football without ultras is nothing
22:00 X-akták - Underneath (A felszín alatt)
Visszatekintés 1989-be: Egy esõs éjszaka, egy Triboro Cable szerelõ, Bob Fassl, megérkezik egy brooklyni ház elé New York-ban. A furgon hátuljából egy férfihang mondja neki, hogy "tegye a dolgát". Fassl megcsókolja a rózsafüzérjét, majd becsenget a házba. Egy tinilány nyit ajtót és Fassl elmondja, hibás a TV kábel. A lány azt gondolja, apja hívta a szerelõt és beengedi a férfit. Az apa azonban nem tud semmirõl és követeli, Fassl nézze meg a munkalapot. Fassl végignézi az üres lapokat, ám hirtelen vér fröccsen a papírra. Az apa holtan fekszik a padlón, nyakából egy csavarhúzó áll ki. Fassl rémülten látja, hogy a tinilány és az anya is vérben fekszik a konyhában. Ekkor nyílik a bejárati ajtó és két rendõr ront be, akik elfogják Fassl-t. Az egyik rendõr Doggett.
Napjainkban Doggett felháborodva értesül róla, hogy...
Dr. Paul Farraday biológus és Dr. William Bailey erdész arról vitatkoznak, hogy vajon mi lehet az oka a Georgia állambeli Heuvelmans-tóban történõ, nagyarányú békapusztulásnak. Beszélgetésük végeztével Bailey a parton sétál, amikor valami rátámad és végez vele...
A tegnapi rész nem volt rossz végül is, de tény, hogy vannak jobb epizódok 😊A mait meg nem fogom látni, mert este bulizom 😊😞