X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
football without ultras is nothing
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
???
Nem tudom mit írjak a tegnapiak után... De azt a részt kéne leadni amit a #1325-ben írtam.
Különben emlékeztek? A vasárnapi rész sem stimmelt, mert abból meg az a rész ment aminek ezen a héten kellett volna mennie.
akkor nem maradtam le semmirõl 😊
na jó, elég volt, mentem aludni ...
viasatba meg az állami csõdör 50 centis faszát bele <#mf3>#mf3>
Egy forgalmas arlingtoni gyorsétkezdében Galen, a zavarodott férfi, lövöldözni kezd a vendégekre. Egy rendõr viszonozza a tüzet és súlyosan megsebesíti Galent. Ekkor egy kedves mosolyú ember lép elõ és tenyerét Galen sérülésére helyezi. hamarosan a seb begyógyul. Mire Mulder és Scully a helyszínre érkeznek teljes a káosz, mert a mentõsök egyetlen sebesültet sem találnak, mindenki meggyógyult. Tovább nehezíti a helyzetet, hogy a titokzatos jótevõ nyomtalanul eltûnt a színhelyrõl...
Egy titokzatos informátor értesíti Mulder ügynököt, hogy egy városban sorozatosan fordulnak elõ gyilkosságok, amelyekben a tetteseknek különös látomásaik vannak. Bár Fox nem tudja ki az informátor, illetve, hogy kinek dolgozik, mégis nyomozni kezd az ügyben. Õ és Scully felkeresnek egy elmegyógyintézetet, ahol Joseph Patnick-ot, az egyik gyilkost, kezelik. A férfi váratlanul feldühödik miközben a televíziót nézi és törni-zúzni kezd. Dr. Stroman, a kezelõorvos, szerint Patnick hallucinációktól szenved...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
nagyon tuti volt....
a legjobb, h nem derült ki semmi, szal mindenki azt gondol amit akar
nekem tetszett, jópofa volt
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Meg azok a zenék ... a legvégén is borultam nagyot, mikor a 2 öreg énekelt 😄D
Szám misztika
(21, mert a filmben is volt 14, nameg 21-es kártyajáték 😊 )
Te meg 9 😛 😄😄😄