6047
-
#2325 :D -
#2324 Tv-znek :D -
#2323 váááááá -
#2322 Hol vannak a többiek? -
#2321 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#2320 csak vázgatokk -
#2319 perszeeeeeee -
#2318 én még nem, -
#2317 [nagyon készül már] -
#2316 Mindegy, majdcsak lesz valahogy :) -
skristof #2315 50 min? -
#2314 váááááááááááááááá -
skristof #2313 nekemis
akár megvenném eredetibe is
csak borsos lenne =( -
#2312 Hamarosan jön -
#2311 Nekem majd dvd-ben kellenek az x-akták :)Azt, hogy hogy még nem tudom, de majd valahogy csak megoldom :D -
#2310 Igen ma lesz, csak itt gondolom egyben van a két rész. Én is pont ma láttam meg ezt a releaset, majd leszedem, hogy meglegyen, de előbb megnézem ma a tv-ben :) -
skristof #2309 jó hát az más tészta
várható volt h lesznek ilyenek
a leleményesebb életben marad.... -
#2308 Chevrolett, a twistesnek mi a cime?? :\ -
#2307 uw-nél lehet, de máshol nem
de a lényeg, hogy a cucc akkor sem volt fenn -
#2306 1 napra 400 ft simán megéri, hülye aki nem!!!!!! -
#2305 ez az egyik.
a másik meg:
most az uw nél egy megánál többet nem lehet letölteni, szal naon szép minőségű lehet -
skristof #2304 az sms web része értelemszerűen nem 50 megás, hanem nemtomhány gigával indulsz
ettől függetlenül faszság, UW lehuzza őket, ők minket
szal ilyenre nem költök -
#2303 Keresd meg MSN-en Pegazust:
[email protected]
Ő megtudja szerezni pízé cd-n az összes részt! -
Garfield #2302 Jó hülye a vége, hamisítatlan ikszaktáks. -
#2301 ultraweb ?
lol
tudod ez afféle szivatás lehet, mikor a sims2 letöltését reklámozták ilyen sms majomsággal, sok lökött fizetett, aztán szopás, az nem jutott eszükbe, hogy 50 megás ingyenftp-ről akarnak letölteni 4 cd-t ... -
#2300 Na azért kerestem közben, és ezt találtam. Sajnos smsweb...:(((
De közben ezt le is töltöttem már: X-files-The truth XvidDVDRip2002HunsubZee
Jó kis összefoglalás, de ha jól olvasom, akkor pont ezt a részt fogják ma vetíteni.:) -
#2299 nah, gyerünk már, elvégre a legutolsó rész jön!!!!!! -
skristof #2298 hello
már többször kérdeztem én is, de választ nem kaptam
több külföldi torrentes olfdalon is néztem már, eddig eredmény nélkül! ha bárki találna valamit kérem értesítsen engem, illetve minket! -
#2297 Sziasztok!
Lehet, hogy volt már kérdés, de nincs kedvem visszaolvasni.:) Tud valaki letöltést az összes részre? És itt ha lehet a dvd minőségű angol verzióra gondolnék. Jöhet torrent link is, vagy DC-n olyan hely, ahoil tényleg fent van.
Volt szerencsém a magyar verzióhoz (sajnos magyar HUB-okon is csak ez van fent), de sajnos azok nézhetetlenek.:(
Köszi előre is a segítséget.
Morpheus -
#2296 -
#2295 ok, bocs, kikellett volna egy spoiler feliratot raknom... -
#2294 jó, csak azt hittem hogy a utolsó rész első részze, vígan olvaosm mikor elkezd scully gyerekéről írni mikor nem is volt a tárgyaláson róla többnyire szó... -
#2293 azért ennyire nem kell feklapni a vizet bázz....nem akartam én rosszat és amúgy is oda írtam, hogy 201 rész....tehát ne húzd fel magad -
#2292 KÖCSÖG MAJDNEM VÉGIGOLVASTA, MG JÓHOGY FIGYELEK, MODERÁTOROK TÖRÖLJÉTEK KI A LINKET MOST
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2291 -
#2290 mutert nagyszobbából ki -
#2289 nembaj, leírásból legalább emlékezni fogok...
meg ha a viasat lenne (mer mér ne) akkor lehet ujra ezt a rést adja le....nem számít, úgyse volt 100%-san érthető :) -
#2288 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#2287 jaja, én a voyagerről:p -
#2286 ok, nagyon kiváncsi leszek, hogy mi lesz a végszó...