X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
11-tõl
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
lesz ma valami? vagy má van? vagy mivan?!?!
<értetlenül áll>értetlenül áll>
<értetlenül áll>értetlenül áll>
football without ultras is nothing
Hogy az a hetvenlábú, büdös talpú marsipillangó zuhanna rá arra a kiba**ott amatõr viasatos fõszerkesztõre... F*szé lehetetlen leadni a 4. szezont...
Igeeeeeen!!!!
Legnépszerûbb témák
1. BogyóKatica
2. America's Army
3. Oldie Outfits
4. World of Warcraft
5. Pc tuning
6. Tibia
7. Call of Duty
8. AUTÓ mánia
9. Makettezés
10. X-akták
Legnépszerûbb témák
1. BogyóKatica
2. America's Army
3. Oldie Outfits
4. World of Warcraft
5. Pc tuning
6. Tibia
7. Call of Duty
8. AUTÓ mánia
9. Makettezés
10. X-akták
<#nemtudom>#nemtudom>
Már nem tudom követni a viasatot, a port.hu szerint meg a teletext szerint sem az elsõ résznek kellett volna mennie, nem is beszélve arról a Született gazdagok mûsorról. Kiváncsi vagyok ma mi lesz
(jók a smileyk az oldaladon😊)
baz
azé ennyire nem vagyok fan =)
azé ennyire nem vagyok fan =)
szerintem olvasd végig a 8. seria részeit.
mi az? 😄
Két szezonban nem a Náray Erika volt a hangja, hanem a Györgyi Anna. Akkor amikor anno a viasat folytatta a sorozatot.
Két szezonban nem a Náray Erika volt a hangja, hanem a Györgyi Anna. Akkor amikor anno a viasat folytatta a sorozatot.
Különben én azt hiszem még nem láttam az elsõ részt , legalábbis múltkor biztos nem amikor újrakezdte a viasat, az mtv-n meg már nem emlékszem 😊 Azért jó volt látni 😊 De várom a negyedik szezont pl a Tunguzga részt, az jó lesz.
azt nem tudjátok, h melyik epizódban találja meg újra Mulder azt az X-et, amit most festett az útra?
N0 TXT TLK PLZ!4!
akkor Up vazzeg =)