X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nagyon OFF <#ejnye1>#ejnye1><#vigyor>#vigyor>
football without ultras is nothing
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Az epizód ismertetése: Wayne-t, a sorozatgyilkost a számmisztika vezérli. Alkalomadtán titokzatos beszélgetéseket folytat Mr Burt-tel, egy férfivel aki mindenhol feltûnik, játékokat játszik és rejtélyes tanácsokat osztogat. Scully es Monica együtt erednek Wayne nyomába...
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nos, hogy holnap mi lesz azzal bajban vagyok (22:00.kor kezdõdik különben), mert a múltkor egy rész kimaradt, ugrottak egyet , szóval most nem tudom, hogy bepótolják-e azt a részt, vagy a következõ jön-e. Úgyhogy inkább nem írok semmit, a lényeg, hogy 22:00-kor irány a viasat3 😊
Vasárnap mi lesz?<#conf>#conf><#smile>#smile>
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A Trekkel is pont ugyanezt csinálják, 4x kezdtek bele sorozatba a közepétõl, és nem adták végig, mert másikba kezdtek valahonnan, összevissza ...
Kaptak sok mélt, aláírást is gyûjtöttek és elküldték nekik, rá se hederítettek, nekik elõre betáblázott mûsor rendjük van, és az atyaúristen se fog változtatni rajta pár átkozódó mail miatt ...
karácsony ide karácsony oda, holnap (azaz) ma irok egy "kedves" ünnepi emailt nekik hogy mostmár nemcsak a télapó puttonya van velük tele...
Nem tudom ezt hogy képzelik de kajakra hüjének néznek mindenkit.
Ez a "mind1 hogy mit adunk csak mennyen az ikszakták oszt kész" féle parasztvakítás nálam nem jön be.
Javaslom mindenkinek hogy szorjuk meg öket egy kissé durva hangvételü de nem alpári hangvételü levéllel. talán valakinek válaszolnak.(bár azzal sokra nem megyünk)
Addig is:

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
az megen 4 hónap akkor durván
anyádd
ez téleg mf3
3 szezon átlagban 20 rész , 5 régi rész van egy héten az annyi mint minimum 12 hét mire eljutunk oda ahol tartottunk... minimum...mert közben lesz megint BL <#schmoll2>#schmoll2>
de ugye nem az elsõ éved?!?!