X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg drága, mert új, üzletpolitika, aki nem jár így utána a részeknek annak fel se tûnik ...
ami az emberekben volt, az egy világpusztito mérges gáz volt, ami 8kor aktivizálódik.
egy faszi után rohantak, de kiedrült, h az csak átbaszás volt. a másik meg éppen vmi biológiai konferenciára "tévedt be". nagy nehezen utolérték, de elmenekült, és akkor ez a három faszi megtalálta, de már nem volt idõ megmûteni, meg semmi. ezért az épület azon részén benyomták a tûzjelzõst, ami hermetikusan lezárta éppen azt a kis részt
faszikámból 8kor kijött az anyag, ezek meg hõsként meghaltak, csak a világ nem tudta meg, h mekkora hõsök voltak
football without ultras is nothing
nemrég volt egy részben hogy Scully rájuk bízta a gyerekét egy furgonba de aza nõ meg majdnem lelõtte õket
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Fõleg mer szerintem kis utalás az Enterprise elsõ részére is van
nemrég jött le 2 napi folyamatos letöltés árán. szal sima xvidesl vagy divx-es film.
de annyira nem is off, mer x aktákra is van utalás rendesen fõleg a végén😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
ettõl függetlenül gondoltam h nem haltak meg
a fickó mondta
scully meg naiv kis pics* 😄
Nem szerepelnének az utolsó részben ha tényleg meghaltak volna.
nemár!
egyik legnépszerûbb sorozat sztem
Engem az aggaszt, hogy már megint kihagytak egy részt 😞 Mert nem ennek kellett volna jönnie 😞 Szal ebbõl a szezonból eddig 2 részt nem láttunk, és ki tudja, hogy leadják-e 😞
ismerem a 3 hõst de többet nskeit se<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>