6047
-
#2485 nah holnap akor mi lesz?:S -
#2484 alkoholista állat ! -
#2483 jah, akor hiába irtam privátot :(((((((((((((((( -
#2482 hohóóó ...
mik ki nem derülnek.
:)
megnézem azt a nőt ...
bannerral mi van ? -
#2481 A mai részt nem fogom látni (mondjuk emlékszem rá), mert ma van a szalagavatóm, utána meg megyünk bulizni -
#2480 A Szentháromság c. részről:
Duchovny és a Kristen-t alakító színésznő, Perrey Reeves, a forgatás idején randevúzgattak.
A Tepes bár Vlad Tepes grófról lett elnevezve, aki Bram Stoker Drakuláját is ihlette.
Ebben az epizódban egyáltalán nem láthatjuk Gillian Anderson-t. Valóságban Anderson három részben nem játszott összesen, de a másik kettőben ügyes filmtrükkökkel megoldották, hogy úgy tűnjön, jelen van.
-
#2479 23:15 X-Akták - Szentháromság
Egy férfi az esti partin felszedett nővel fürdőzik, mikor az hirtelen rátámad, majd egy másik férfi tűnik fel injekciós tűvel a kezében.
Mulder visszatér irodájába, hét hónapja abbahagyott munkáját folytatni. Legutolsó ügye - aminek kitartó nyomozása több mint fél évig tartott - Dana Scully ügynök eltűnése volt. Az aktát berakja a többi közé, Scully aranyláncát pedig a nyakába akasztja... -
#2478 Hát nem :)) -
#2477 "...kaszkadőr nélkül..."
nem szívbajos. -
#2476 54 lemez asszem, vmi ilyesmi a kilenc évad együtt:D -
#2475 Hát akkor lesz egy pár lemez asszem...:) -
#2474 Bizony bizony :)) Ez még egy preview , az első két rész van rajta, de ahogy az nfo is írja, jön a komplett szezon :) Egy lemezen négy rész lesz. -
#2473 Sziasztok!
Ezt ma találtam:The.X-Files.Season1.Disc1.Prev.1993.PAL.DVDR.HunDub.HunSub-Beginning
ÉS ami biztató, az nfo fájlból egy kis részlet:
BEGINNING presents: The X-Files - The Complete Seasons 1-9 (Coming very soon!) -
#2472 -
#2471 megnéztem, emlékszem a részre
"orron át leszívják az agyát" -
#2470 Azért a karakterek kidolgozása ebben a sorozatban zseniális! Én néha úgy megcsapnám a keményfejű kételkedő Scully-t Mulder helyében, hogy csak na!!:) Tiszta felüdülés az újabb sorozatokat nézni, amikor Scully végre nem erőlteti a hiába láttam, ha nincs tudományos magyarázat, akkor meg se történt elvet. Mondjuk évekkel ezelőtt vastagon őrjöngtem, hogy mindenki részeken át cselt sző, meg harcol Mulder ellen, ahelyett hogy lelőné. Mindenkit le lehet lőni ebben a sorozatban, csak Muldert nem:) -
#2469 majd ha hazaértem :C -
#2468 A Fel a Csillagokba című rész érdekességei:
Margaret Scully azt mondja Mulder-nek, hogy a keresztet tartó nyakláncot Dana 15. születésnapjára adta neki. Ez azonban ellentétben áll a Karácsonyi ének epizódban elhangzottakkal.
A sorozat eleji felirat ezúttal „Deny everything”-re (Tagadj mindent) változik, ezt X mondta, amikor kijelentette „Az egyetlen szabály Mulder esetében... tagadni mindent”.
David Duchovny kaszkadőr nélkül, maga játszotta el a felvonóliftes jelenetet.
-
#2467 22:55 X-Akták - Fel a csillagokba
...( az előző rész folytatása ) Mulder lehallgatja otthon az üzeneteit, és hallja, ahogy Scully segítségért kiabál. Mire Scully lakásához ér, már nem talál ott senkit, csak a helyszínelő rendőröket és Scully anyját, Margaretet...
-
#2466 Na sikerült megnézni a tegnapi részt?:) Mert jön a mai tartalma, folytatásos rész volt :) -
#2465 -
#2464 fagylalt és ecetes uborka ?
erre jó lesz odafigyelni -
#2463 én meg sehogy :P
majd hazamék oszt megnézem vhs-ről :) -
#2462 Kérdés, hogyan jobb a fogyasztása vajon? először ubi, aztán fagyi, vagy fordítva? -
#2461 fagyi is ecetes ubi ...
-
#2460 én egy jó kis COD multival tartom ébren magam ...
:) -
#2459 [megy az ágyba nézni a filmet] -
#2458 -
#2457 A mai rész érdekességei, lehet, hogy van benne spoiler talán, ezt döntse el mindenki maga, akkor ezentúl az aktuális rész érdekességei lesznek beszúrva, ha esetleg spolier gyanús akkor szólok, bár a legtöbb részt láttuk, de nem baj :)
DUANE BARRY
Scully ebben a részben eltűnik és majd az Egy lélegzet epizódban tér vissza. Ez a kis szünet azért kellett Gillian Anderson-nak, hogy megszülhesse kislányát, Piper Maru Anderson-t.
Ez az első rész, amelyet teljes egészében kizárólag Chris Carter írt és rendezett.
Az elmegyógyintézeti jelenetben a folyosón látható egy tábla: „Kérjük csendben sorakozzanak.” Ez a felirat Carter személyes kérésére került be, a Száll a kakukk fészkére című könyv és film emlékére.
C.C.H. Pounder-t, a Kazdin ügynöknőt alakító színésznőt, ezért a szerepéért jelölték az Emmy-díjra, a legjobb mellékszereplő kategóriában.
A szupermarket jelenetben Scully fagylaltot és ecetes uborkát vásárol – ez egy finom jelzés terhességére
-
#2456 halaggy má !! -
#2455 Oké, jó éjszakát -
mentem aludni, majd beállítom a videót ;> -
#2453 Mindjárt jön a mai rész érdekessége :) -
#2452 Na akkor szpemmeljünk és akkor ébren maradsz -
#2451 -
#2450 Oké -
#2449 még fél óra, de mindjárt ülve elalszok -
#2448 hogy tudjam mire figyeljek.
:) -
#2447 nem lehetne azt, hogy az aznapi rész érdekességeit szúrod be ? -