X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
-És ha mindketten késünk?
-Akkor mindketten b*szhatjuk!
még gondolkodom
football without ultras is nothing
Egy titokzatos kormányügynökség véleményt két Muldertõl és Scullytól két nemrégen talált holttesttel kapcsolatban. A jelek szerint az áldozatok torkát belülrõl zúzta össze valami, külsõ sérülésnek nyoma sincs a nyakukon. Amikor a hivatalnokok megtagadják a további információk átadását az esettel kapcsolatban, Mulder is bezárkózik és nem tesz említést egy hasonló jelenséggel foglalkozó X-aktáról. Késõbb bevallja Scullynak, hogy létezik egy ilyen akta, amely a pszichokinetikus úton történõ gyilkolással kapcsolatos...
A Magányos Harcosokról készült 2000-2001-es szezonban egy spin-off:
The Lone Gunmen
Ez a 3 csávóról szól.
Hozzájuk csatlakozik az a fiatal ügynök és az a csaj, akit a részben kerestek.
A sorozat végén eltûnik a csaj és a továbbiak arról szólnak, h hogyan keresik és mennyire leszegényednek.
Ha valaki emlékszik, akkor a Provenance vagy az NIHT részben a hosszú szõke hajó csávónak kék volt az arca. Ez egy utalás volt a saját sorozatukra amelyben leöntötték festékkel.
csak hogy kb képben legyen aki nem igazán értette.
És igen meghaltak.
Az utolsó részekbõl készült egész estés film (összevágásokból, mint eddig is). DVDn már ki lehet rég venni.
Spoiler
Az utolsó részben megjelenik Mulder szinte az összes eddigi segélytársa (be van állva, mint a gerely <#vigyor1>#vigyor1>)
N0 TXT TLK PLZ!4!
az meg vicc h 22.00kor kezdõdött aztán 23.35kor is lement.
no comment V3
22:00 X-Akták - A new jerseyi ördög
Mulder és Scully egy hajléktalan, Roger Crockett, brutális meggyilkolásának ügyében nyomoz, akit Atlantic City erdõs külvárosában öltek meg és testét félig megették. Mulder azt feltételezi, hogy az ügy kapcsolatban áll egy 1947-es gyilkossággal, amikor egy autóst támadtak meg és ették meg a holttestét...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Még mindig a dec23-ai mûsor van a texten 😄
az klasszikus 😊
amikor még MTVn ment, féltem mint állat 😛
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊