6047
-
#2525 mai?!? -
#2524 izé: Grisom -
#2523 A mai rész tartalmából.
Muldert annyira megviselte az eltitkolt igazság, hogy Risomként tért vissza a helyszínelők közé, hátatfordítva ezzel végleg az FBI-nak, és az X-aktáknak.Sully ebben a részben is Mulder segítője, bár nehezen lehet felismerni, mert gyermeke iránt érzett aggodalma miatt sokat öregedett, bár szépült is. az új élet érdekessége, hogy még a hangjuk is változott az új Xaktavédelmi program keretén belül Mulderéknek. -
#2522 ez engem jobban izgat, mint a multkori igazság :D -
#2521 sztem a melegítő lesz helyette
nem baj, legalább nézhetem a Cápa 4-et ... -
skristof #2520 ironia rulZ :D -
#2519 Hát még soha nem voltunk ilyen közel az igazsághoz. Egy hete a vasárnaponkénti új részeket hirdeti a viasat. Mostmár hamar kiderül, mi is az iagazság. Csak nehogy ezek is odaáthagyják, mint Mulder. -
#2518 vhogy nem hiszem, hogy a 2. ból fognak adni.
vmennyi szériát leadták ? (1-2 rész kivételével) -
#2517 Nem, ez a második szezonból van. -
#2516 ez a 9.ből kimaradt ? -
#2515 22:00 X-Akták - Egy lélegzet
Mulder minden tiltakozása ellenére, Scully édesanyja megrendeli eltűnt lányának a sírkövet. Nem sokkal ezután Dana kómában lévő teste titokzatos körülmények között felbukkan egy helyi kórházban. A nőt a gépek tartják életben és állapota válságos. Arról nincs feljegyzés, hogy miként került a kórházba, illetve, hogy ki hozta be. Mulder rettenetesen dühös. Az orvos elmondja neki, hogy Dana végrendeletében az áll, hogy ilyen esetben szakítsák meg az életfenntartó berendezések működését és hagyják meghalni.
????
Elvileg ennek a résznek kell jönnie, hisz új epizód már nincs (hacsak le nem adják a két kimaradtat, de nem hiszem)
Minden esetre itt vannak a rész érdekességei:
EGY LÉLEGZET
Eredetileg úgy tervezték, hogy Scully húga, Melissa, gyengéd érzelmeket táplál Mulder irányába, de ezt végül elvetették.
Owens nővér a forgatókönyvíró, Glen Morgan, nagymamája után kapta a nevét
-
#2514 sajna.
-
#2513 mér nincs visszavonásom:@@@@@@ -
#2512 esetleg a 2 kimaradt rész? -
#2511 de nagy a valószinüsége annak, hogy soronkövetkező, péntek utáni lesz, mi eredetileg hétfőn lenne..... -
#2510 lehet leadják a filmet 45 perces részletekbe -
#2509 nem lehet, hogy az x aktáknak van még egy, ilyen kulisszatitkos része? -
#2508 ma mi lesz ? -
#2507 -
#2506 megtaláltam,letöltöttem.
naggyonjó !!!!!!!! -
#2505 Már vártam, hogy mikor szólsz
OFF
megyek nézni a Menekülő embert
ON
Holnap X-Akták -
#2504 ne offolj :P -
#2503 -
#2502 ops nem is figyeltem -
#2501 -
#2500 2500 -
#2499 Semmit :D Mondom, ott roptam a színpadon :D -
#2498 Kamuzzá má ...!
Mit törtél össze ? -
#2497 Nem, hanem ahol voltunk ott volt egy tánctér és egy kisebb színpadi rész is a tánctérnél. Én a színpadon nyomtam -
#2496 Az asztal tetején, mi ?
Én is tagadnám ... :P -
#2495 Nekem megvolt pedig :( Angolul is és magyarul is. De sajna már nincs meg :( -
#2494 Na ez jó kérdés :)) -
#2493 Én???
Neem, nem ittam sokat, de rohadt jól éreztem magam, annyit táncoltam, hogy az nem igaz -
#2492 Amit az EJay topicba írtam, úgy másold be! :) -
#2491 Hopsz, még elfelejtettem szólni :) -
#2490 Jó volt a szalagavatóm, és utána a parti, pff állati jó volt -
#2489 dc-n senkinek nincs -
#2488 köszi!
-
#2487 -
#2486 Erre én is kiváncsi vagyok. Remélem nem szokásos parasztvakítás, és nem kezdik előlről a most játszott legutolsó sorozatot!