X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig pont idõben szoktam ... hmm, lehet rosszul jár a videó órája ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Egy titokzatos kormányügynökség véleményt két Muldertõl és Scullytól két nemrégen talált holttesttel kapcsolatban. A jelek szerint az áldozatok torkát belülrõl zúzta össze valami, külsõ sérülésnek nyoma sincs a nyakukon. Amikor a hivatalnokok megtagadják a további információk átadását az esettel kapcsolatban, Mulder is bezárkózik és nem tesz említést egy hasonló jelenséggel foglalkozó X-aktáról. Késõbb bevallja Scullynak, hogy létezik egy ilyen akta, amely a pszichokinetikus úton történõ gyilkolással kapcsolatos...
ezt az idõzítést , kolléga 😉
football without ultras is nothing
számomra abszolút érhetõ volt ez a rész, és mellesleg nagyon kira is volt, végre
ja, és megnyugtatlak, ki volt írva, h "One week erlier" sazl, tessék jobben figyelni! 😉
A smoking man fia ugyebár bosszut esküdött apja nagyszabású terve ellen. kihasználta h nem tudják merre van mulder, ezért ugy jelent meg, h elhidjék tudatalatt a scullyék, h õ bizony a mulder. (dns-e azért egyezik meg, mert azonos az apjuk, ráadásul ebbe a sorozatba éppen ez lenne a bökkenõ?!?😊) kihasználva ezt, a william közelébe férkõzött, h beadhassa neki azt a bizonyos fémet.
ez a William ugye sejtjük, h alien+human kombóból jött létre, valószínüleg az idegenek 'vezére', mármint erejét tekintve, hiszen csak õ tudta beindítani az UFO-t meg a játékokat is megpörgette stb.
ezért olyan fontos a cigarettás embernek is, ezért kellett a fiának ezt a különleges tulajdonságát 'kitisztítania' belõle...
persze az megint jó kérdés, h mi ez a fém? honnan szerezte meg? honnan tudta, hogy ez kell neki?
Szal...
Én is akartam írni, hogy Mulder rendezte a részt 😊
BaLeeX: "A végén pedig azt hittem, hogy odateszik fölé a játékállatokat és a kissrác majd bepörgeti õket az agyával ... és nem!"
Pontosan erre számítottam én is, hogy majd elkezd pörögni a játék, ahogy régen 😊)
BaLeeX: "Mondjuk nem ártott volna a bevezetõ után valami felirat, hogy 1 héttel korábban... Vagy valami."
Kivolt írva, meg modnták is 😊
akyyy: "amúgy hogy hogy a bagós fia és mulder dns-e megegyezik?"
A bagós fia (ugye akia tegnapi részbe volt) és Mulder féltestvérek, mert végül is Mulder apja nem az volt akit hittünk, hanem ugye a Cigarettázó Férfi. Így mivel rokonok hasonló a DNS-ük, bár attól még nem kéne pontosan megegyezni, de gondolom vmi hasonlító vizsgálatot csináltak, vagy a fene tudja 😊
Williamrõl: egyrészt érdekes, hogy a képességeit egy szimpla löttyel ellehet intézni, másrészt attól, hogy örökbe fogadták , méghozzá egy teljesen civil család, nem hinném, hogy annyira védve lesz, hisz tényleg, nehogy már ne tudják lenyomozni... Na mindegy, azért érdekes rész volt 😊 De ahogy Scully, én sem hittem el, hogy az Mulder lehetne, de tudtam, hgoy a Dogett amikor fejtegette, hogy ki lehet az az ember, Muldert fogja mondani 😊
meg akor az UFOk (meg egyéb emberek akik Williemet keresik) nem tudnának utána járni hogy kihez adták oda a gyereket? pont az FBI? naneeeeeee.... háta Mhónikashówban utána tudnak járni
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Miután a kissrác "megtisztult" azután sincs biztonságban ezt állapítják meg Szkáliék, amig az idegenek tudják hol keressék.
Ezután döntenek úgy, hogy örökbe adják.
Mondjuk nem ártott volna a bevezetõ után valami felirat, hogy 1 héttel korábban... Vagy valami.
Így már érthetõ.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
amúgy még nem modták hogy az a csávó lehet hogy mulder, addig én totál azt hittem hogy a füstös csávó.
amúgy hogy hogy a bagós fia és mulder dns-e megegyezik?<#fejvakaras>#fejvakaras>
A végén pedig azt hittem, hogy odateszik fölé a játékállatokat és a kissrác majd bepörgeti õket az agyával ... és nem!
Vagy Szkáli gyermeke volt a fõ Alien és mivel elment az ereje ezért a sok kis klónWilliamból is elszállt az erõ?
Magyarázza már el valaki mi történt, mert hülyén fogok meghalni.
Vagy hívhatom fel Muldert mert õ írta a forgatókönyvet õ csak tudja mirõl volt szó benne. Vagy nem...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Most feldúsították egy kis vas-al és máris nem szuperkatona csak eccerû gyerek lett?
Meg még örökbe is adták??? <#guluszem1>#guluszem1>
Vagy ki volt az a gyerek az elején meg a végén?
de lehet,hogy nem<#vigyor3>#vigyor3>
akartam is mondani
akkor miért kérte h kiírják a részbõl?
nemigazán értem
nah mindegy....
Mellesleg most akkor mi van? Örökbe lett adva William, hogy védve legyen?!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Farmon
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Legközelebb 9-55-kor már legyél a tv elõtt 😊
Már én se tudok semmit, mellesleg, lehet, hogy nem is ez a rész lesz leadva amit beírtam 😄 Azért remélem 😊 Bár nem bánnám, ha a kihagyott két rész be lenne pótolva<#szomoru1>#szomoru1>
számomra már teljesen megkavarták az egészet...
majd minden kiderül
feltéve ha nem felejtik el leadni pl. a The Truth epizódot
Remélem jó rész lesz, de hogy került William oda, hogy örökbefogadják?<#wow3>#wow3>
22:00 X-Akták - William
Egy vidéki farmon két szociális gondozó találkozik a Van de Kamp család két tagjával, hogy megbeszéljenek egy örökbefogadást. Amikor a férj aláírja a szükséges dokumentumokat, a két nõvér átadja a kisbabát: William-et...
Annyi még talán hogy vasárnap az új részek vannak....de szerintem azoknak is hamar vége lesz....((
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
de le sem szartak...😞(
Nem nagyon látom értelmét...hogy újra irjak nekik és megkérdezzem töllük...((
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400