X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A lombik - Mulder rejtélyes tippet kap Deep Throat-tól egy férfire vonatkozóan, akit a rendõrség hiába próbált elfogni egy autós üldözés során. Az illetõt ugyan meglõtték, de az belezuhant egy tóba. Az órákig tartó mentõakció ellenére a búvárok nem találták meg a férfi holttestét. Mulder felfedezi, hogy valaki manipulálta a rendõrségi jelentést és a gyanúsított kocsiját ábrázoló fényképet kicserélte egy másik autó képével...
Michelle Generoo, az ûrsikló program irányító központjának munkatársa titokban találkozik a két ügynökkel. Mutat nekik egy röntgenfelvételt az ûrsikló egy részérõl, amelyet szerinte valaki megrongált. A felvételek eredete ismeretlen, akárcsak az, hogy miként volt képes bárki is megrongálni a siklót. A kilövést az utolsó pillanatban fújták le, amikor a szelepek meghibásodtak és a katasztrófa már majdnem bekövetkezett. A NASA egyszerû mechanikus hibának nyilvánította az esetet és nem szándékos szabotázsnak, de Generoo másképp gondolja...
Még anno a magyar 1-en láttam 10 éve azt a részt és jó vót, egyike a keveseknek, amelyikre emlékszem és értettem is ...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
22:45 X-Akták - Jég
Mulder és Scully megnéz egy videófilmet, amelyet két geofizikus készített az Arktiszon folyó Ice Core ( Jég Mag ) projekt során. Feladatuk az volt, hogy fúrjanak le egész mélyre és hozzanak fel olyan talajmintákat, amelyek abból a korból származnak, amikor ott még melegebb volt az éghajlat. Ám valami félresikerült és a két tudós öngyilkos lett...
Jól van akkor megint nem voltam képben. <#vigyor3>#vigyor3>
Bár így már tényleg rémlik valami, csak az elején még nem tudtam, hogy ez a William az a William aztán lehet a végére elfelejtettem.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
football without ultras is nothing
Remélem mostmár nyugodtan alszol. <#gunyos1>#gunyos1>
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mellesleg meglehetõsen "gonosz" a hozzászólásod 😉
öszintén szolva kurva béna egy logo volt 😄
sajna nem értek ps-hez
ez van 😊
ott a pont! 😊
kicsit OFF:
tudnátok mondani egy helyet, ahonnan le lehetne szedni az évadokat?
torrent lenne a jo...
oldschool SG rulZ 😊)
én ezért állítom mindig 5 perccel elõbbre az órát
mondjuk nem ér semmit, mert akkor meg reklámra érek oda, és még kimegyek a konyhába kis nasiért, de akkor meg énis lemaradok
ez van 😊