6047
-
#2565 22:45 X-Akták - Tűzjáró
Adam Pierce, a kaliforniai vulkánkutató intézet technikusa, egy rejtélyes eset kapcsán keresi fel Muldert és Scullyt. Elmondja, hogy az Avalon-hegyen egy tudóscsoport dolgozik, akik nemrégen vészjelek küldtek és azonnali elszállítást kértek. Miután megszakadt velük a kapcsolat, a technikusok aktiválták a Tűzjáró névre keresztelt automatikus robotot. A robot arra készült, hogy behatoljon a vulkán belsejébe és onnan képeket közvetítsen. A kamerák képei, amelyeket Pierce bemutat a két ügynöknek is, meglehetősen furcsa dolgokról árulkodtak. A felvételen a vulkán forró belseje látszik, az előtérben egy éppen elhamvadó holttesttel, a vezető szeizmológus, Phil Erikson tetemével. Ami viszont ennél is érdekesebb az az, hogy egy árnyalak halad el a kamera előtt. Pierce szerint ez képtelenség, hiszen legalább 400 fok van odabent. Pierca gyanítja, hogy a rejtélyekhez köze van az egyik kutatónak, Daniel Trepkos-nak is...
Ha jól emlékszem, ez jó rész :) -
#2564 Szia, bocsi, de sajna ezzel kapcsolatban nem tudok segíteni. Talán Morpheus tud vmi publikus linket adni vagy valamit. Nézz körül addig DC-n pl. -
#2563 Nem vagy egyedül :D -
cse978 #2562 Alien
kaphatok a bemutató lemezhez elérési utvonalat?
eM?, torimori:-) ?, döcö:-) ?
köszi előre is -
#2561 Imadom X aktakat :) -
#2560 -
#2559 Na megnéztem BSplayer-el. Azzal minden ok. Fasza.:) Nekem a 6.0-ás PowerDVD van. -
#2558 Nekem is, csak ilyen van még belőle, ez a bemutató lemezük. -
#2557 Mi a release neve pontosan? The.X-Files.Season1.Disc1.Prev.1993.PAL.DVDR.HunDub.HunSub-Beginning. Nekem ilyen néven van. -
#2556 Nekem is PowerDVD van pedig. 5.0 azt hiszem. -
#2555 Hát ez érdekes. Nekem a gépen is remeg a kép. Van egy-két dvd lent, de ez az egyetlen ilyen. Nem tudom mi lehet a probléma. Power DVD-vel nézem... -
#2554 Bár tv-n még nem néztem bele, mert nem írtam még ki, de a gépen egyáltalán nem remeg a kép. -
#2553 Sziasztok!
Nem olyan rég írtam, hogy egy release csapat elkezdi lassan DVD-n kiadni a sorozatot. Leszedtem az első két részt, amit ők bemutatónak szántak. Hát... A menü jó lett, de a két rész élvezthetetlen. A kép folyamatosan remeg, nagyon zavaró. A hang tökéletes,de ez ugye kevés...
Szóval egyenlőre ne szedjétek le. Remélem a tényleges kiadás jobb minőségű lesz.
Üdv:
Morpheus -
#2552 Ez lesz ma, csak 22:35-kor :) -
#2551 oksi :) -
#2550 Mivel kimaradtak, elolvastam ennek a kettőnek a tartalmát az x-aktak.hu-n és az alapján a következő rész nagyon jónak ígérkezik!
Szóval azt ne hagyjátok ki. :) -
#2549 ahogy látom az e heti vasárnapi rész lesz még "új", utána már régiek ismétlése lesz.... -
#2548 nem volt jó:( -
skristof #2547 lemarattam
báz -
#2546 UNDERNEATH
9.szezon 12. epizód -
#2545 Csak kár, hogy nem rendesen adták le, sorrend szerint, de mindegy, öröljünk ennek is :)
[megy nézni] -
#2544 -
#2543 Kilencedik szezon, 12-ik rész -
#2542 :P -
#2541 Ez az egyik kimaradt rész -
#2540 na AVP nyögjed, melyik rész ez ?! :) -
#2539 :) -
#2538 merevedési zavar, ez jobb mint a Melegítő... -
#2537 nem tudom, mindjárt kiderül -
#2536 -
#2535 úramisten mingyá kezdődik :SSS -
#2534 hja, egész héten ment a vakítás az új részes szöveggel, mert nincs több új rész. Még pár évig keringetik gondolom a meglévő részeket:( -
#2533 -
#2532 akkor vasárnap a hétköznapit folytatják ? -
#2531 az jó szám -
#2530 ezt csak poénból írta, nincs is ilyen rész. -
#2529 Elvileg volt minden évad. Vagy nem? Nem tudom, de ha sorban haladnak, a hétköznapi szerint, akkor az a rész jön, amit írtam. -
#2528 no diggity ! -
#2527 Yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore
Yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore,...
-
#2526 jaja