X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
football without ultras is nothing
Doggett behatol egy üresen álló házba a város elhagyatott részében. Egy alak rohan ki az egyik szobából, de John nem tudja elkapni. Tovább vizsgálva az épületet, Doggett kaparászást hall a fal mögül, ahol friss a vakolat. Kibontja egy picit a falat és a lyukból vér folyik ki...
😊
és azok "rosszalkodnak".
mindent a maga idejében ...
vasárnap.
Mulder és Scully Joel Simmons halálának körülményeit vizsgálja, akinek holttestét házának hátsó kertjében találták meg, és akinek minden csepp vérét kiszívta valami vagy valaki. Mulder elõször arra gyanakszik, hogy az eset kapcsolatban áll a titokzatos állatcsonkításokkal, amelyeket 1967 óta tapasztalnak az országban...
😊
Calvin Henderson ezredest értesítik, hogy az Ûrmegfigyelõ Központ radarján egy azonosítatlan objektumot észleltek, amely letért a pályájáról és a wisconsini Townsend városa mellett lezuhant...
Nem vagyunk egyedül!<#eplus2>#eplus2>
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400