6047
-
#2605 :D elfáradt a kezem!! Na mivan murderrel ??? -
#2604 Érthetőbben!:D -
#2603 na mostn mivan vasárnap néztem meg az az elöttit ugye meg lett murder és utánaugye kiderülz hogy 2012 ufo támadás és utána volt valami és vége!!! Következő Vasárnap Murder sehol! Bujkálnia kell murdernek? ja télleg hiszen megszöktették!! -
#2602 -
#2601 én nem emlékszem erre, de ha te azt mondod jó.
:) -
#2600 22:50-kor irány a tv elé :) -
#2599 AZ Exceksis Dei c. részről:
A cím latinul van, és azt jelenti „dicsőség Istennek”.
Teryl Rothery (Michelle nővér) később együtt játszott a Csillagkapu című tévésorozatban Don Davis-al, aki Scully apját alakította az X-aktákban
-
#2598 22:50 X-Akták - Excelsis Dei
Michelle Charter az Excelsis Dei szociális otthon nővére. Mialatt szokásos éjszakai vizitjét tartva a folyosón sétál, egy láthatatlan erő támad rá, amely meg akarja erőszakolni. A támadás híre eljut az FBI-hoz, ahol felkelti Mulder és Scully ügynökök érdeklődését...
ez jó kis rész, emlékszem erre :) -
#2597 Na, mondtam, hogy nem az a rész :) -
#2596 tegnap lemaradtam róla, de majd ma ...
#2595 Mai resz se volt rossz csak a franya vege!: ) -
#2594 Nna! Ezt a részt sosem láttam, de szerintem nagyon jó volt!!! -
#2593 -
#2592 -
#2591 Nem tudom, de ez szerintem nem az :D Az később lesz szerintem. -
#2590 Ha nem dereng honnan tudod ? :P -
#2589 Szerintem ez nem az a rész. -
#2588 :D -
#2587 Ez nem az, mikor a tanárnő utálja a kölköket a gimiben, és valami telepatikus dologgal irányítani tudja őket, pl . a kiscsaj békát boncolna, de felvágja az ereit ? -
#2586 Szerintem be lehet tenni minden rész érdekességei közé, hogy a világ bármely pontján is legyen, Mulder kizárólag fekete vagy szürke Ford Mondeo-val közlekedik :) -
#2585 Egyenlőre nekem nem dereng ez a rész, úgyhogy kiváncsian várom az estét :) -
#2584 A Vörös Múzeum című rész érdekességei:
Ezt a részt eredetileg más helyszínen akarták forgatni, mert Carter szeretett volna egy közös epizódot David Kelley sorozatával, a Picket Fields-el. Úgy tervezték, Kelley is készít egy hasonló részt, és a két sorozat találkozott volna egy epizód erejéig. Ám a két tévéstúdió (a FOX és a CBS) nem egyezett bele, így csak annyi maradt az ötletből, hogy a Picket Field ezen epizódjában feltűnik két FBI ügynök. -
#2583 22:55 X-Akták - Vörös Múzeum
Gary Kane, 16 éves gimnazista tanuló, elmegy hazulról egy titokzatos telefonhívást követően. Amikor nem tér haza időben, anyja, Bet, értesíti a rendőrséget. Két járőr egy erdei úton autózik, amikor rátalálnak az alsónadrágban kóborló fiúra. Gary semmire sem emlékszik és olybá tűnik, mintha kábítószer hatása alatt állna. A hátán egy felirat van: Ő az egyik... -
#2582 A tegnapi rész kicsit a Jég című epizódra emlékeztetett engem, az első szezonból. Tudjátok amikor szintén ilyen kutatóállomásra mennek Mulderék. -
#2581 áz
megyek ágyba, mer lekoppantom a bill-t
videót beállítottam, de emlékszem a részre
joccak -
#2580 én mentem ágyikóból nézni ...
-
#2579 Na mostmár csaknem alszol el, talán a reklámkor :)) -
#2578 Mindjárt jön :))) -
#2577 -
#2576 várom.
felkelni! Ne aludj!
-
#2574 -
#2573 Fél óra múlva kezdődik :) -
#2572 -
#2571 -
skristof #2570 esküszöm életembe először látom h ide írtál
akkor is azt h bulizni mész akták helyett. ez fantasztikus -
#2569 MA is lesz akkor nemtudom nezni ,mert inkabb bulizok :( -
#2568 sajna nincs :S
De várom az estét :) -
#2567 sztem is.
:)
nincs érdekesség.
:( -
#2566 A mai résszel kapcsolatban nincsenek érdekességek :)