X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egyfelõl jó hír.
De ez magyarország megint... Nem hiszem, hogy olcsóbb újraszinkronizálni egy egész évadot, ahelyett, hogy megvennék az mtv-tõl a jogokat...
Rohadt gazdag országban élünk, hogy itt mindent újraszinkronizálnak ahelyett, hogy megvennék valakitõl a jogokat, aki már megcsinálta.
De ez magyarország megint... Nem hiszem, hogy olcsóbb újraszinkronizálni egy egész évadot, ahelyett, hogy megvennék az mtv-tõl a jogokat...
Rohadt gazdag országban élünk, hogy itt mindent újraszinkronizálnak ahelyett, hogy megvennék valakitõl a jogokat, aki már megcsinálta.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
ha ez tényleg igy van az jó!
de én már irtam nekik levelet..és érdeklõdtem miért adják le úgyanazokat a részeket amik már egyszer voltak..!
és le sem szartak..!
és azt nem tudod mikor lesz 4. szezon...?
de én már irtam nekik levelet..és érdeklõdtem miért adják le úgyanazokat a részeket amik már egyszer voltak..!
és le sem szartak..!
és azt nem tudod mikor lesz 4. szezon...?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
<#felkialtas>#felkialtas>
Képzeljétek mit tudtam meg, alaptalanul szídtuk a viasat3-at, ugyanis azért nem ment le a negyedik szezon, mert az mtv1-bõl ellopták a szinkronokat, és most újraszinkronizálják a negyedik évadot. Jó mi?😊 Szal lesz negyedik szezon 😊)
Képzeljétek mit tudtam meg, alaptalanul szídtuk a viasat3-at, ugyanis azért nem ment le a negyedik szezon, mert az mtv1-bõl ellopták a szinkronokat, és most újraszinkronizálják a negyedik évadot. Jó mi?😊 Szal lesz negyedik szezon 😊)
😄
na igen, Jerry Springer show feeling, abban vannak olyanok, hogy kiderül, hogy a nõ nem is nõ valójában 😄 De nem igaz, hogy nem jön rá...
na igen, Jerry Springer show feeling, abban vannak olyanok, hogy kiderül, hogy a nõ nem is nõ valójában 😄 De nem igaz, hogy nem jön rá...
23:05 X-Akták - Nemetváltók
Egy Marty nevû nõ elcsábít egy üzletembert egy felkapott éjszakai mulatóban. A pár egy motelbe megy és szeretkeznek. Nem sokkal ezután az üzletember rosszul lesz, görcsös rohamokat kap és meghal. Mielõtt Marty elhagyná a motelt, kinézete megváltozik és átalakul egy férfivé...
Egy Marty nevû nõ elcsábít egy üzletembert egy felkapott éjszakai mulatóban. A pár egy motelbe megy és szeretkeznek. Nem sokkal ezután az üzletember rosszul lesz, görcsös rohamokat kap és meghal. Mielõtt Marty elhagyná a motelt, kinézete megváltozik és átalakul egy férfivé...
és ték 😄
football without ultras is nothing
neee az az a nagy szökés
a the great escape?!?!?!?!?
neee
wáááá
errõl lemaradtam!! =(((
a the great escape?!?!?!?!?
neee
wáááá
errõl lemaradtam!! =(((
király!!! ne is...
izguljunk
már kiváncsian váom énis
izguljunk
már kiváncsian váom énis
igy is, úgy is lehet érteni. 😊
foglalkoztat a gondolat, hogy beszúrom ide a tartalmat.
<#ravasz1>#ravasz1>
foglalkoztat a gondolat, hogy beszúrom ide a tartalmat.
<#ravasz1>#ravasz1>
ja nem, gondolom átvitt értelemben értetted, hogy az igazság odaát van, mármint nálad 😄 Vagy mégse? 😊)
Meglátjuk 😊 Bár szerintem is vmi hasonló lesz. Mondjuk elolvashatnám az egész rész tartalmát meg a forgatókönyvét is, de nem, abból a részbõl még a tartalom elejét sem olvasom el, és ide sem fogom beírni. Aztán majd meglátjuk úgyis, hogy mi lesz 😊
Sztem semmi se fog, 10 év alatt már úgy csûrték-csavarták a történetet, hogy hetekig kellene magyarázni ...
Hidd el, vagy nem magyaráznak meg semmi, vagy mindenre adnak egy eget rengetõen egyszerû választ, és vagy elfogadod, vagy nem ...
Hidd el, vagy nem magyaráznak meg semmi, vagy mindenre adnak egy eget rengetõen egyszerû választ, és vagy elfogadod, vagy nem ...
Azért baromi kiváncsi vagyok, hogy 90 percben mennyire sikerül összefoglalni majd a dolgokat a végén, illetve, hogy mik derülnek ki majd. Illetve arra is kiváncsi vagyok, hogy pl Mulder miképp tér-e vissza, ha egyáltalán visszatér, mert lehet, hogy visszaemlékezés szerûen kapunk új dolgokat majd. Vagy nem tom, na mindegy hamarosan kiderül 😊
Pedig ICQ-n még láttalak, akkor léptem ki, amikor észrevettem, hogy jön a film. Ezekszerint kellett volna szólnom neked 😊)
Scully nem hagyta el túlságosan könnyen William -et ?
ahhoz képest, hogy harcolt érte.
mint egy anyatigris.
😊
ahhoz képest, hogy harcolt érte.
mint egy anyatigris.
😊
22:45 X-Akták - Látnok
Scully telefonhívást kap anyjától, Margaret-tõl, hogy apja koszorúér-repedésben elhunyt. Pillanatokkal a hívás elõtt Dana édesapja szellemszerû alakját látta felbukkanni a szobájában...
Scully telefonhívást kap anyjától, Margaret-tõl, hogy apja koszorúér-repedésben elhunyt. Pillanatokkal a hívás elõtt Dana édesapja szellemszerû alakját látta felbukkanni a szobájában...
22:40 X-Akták - Tûz
Angliában egy elõkelõ, idõsödõ férfi hirtelen lángokra gyúl, miközben házának kertjében a kocsija felé gyalogol. Minden próbálkozása ellenére sem tudja eloltani a tüzet és elevenen elég...
Angliában egy elõkelõ, idõsödõ férfi hirtelen lángokra gyúl, miközben házának kertjében a kocsija felé gyalogol. Minden próbálkozása ellenére sem tudja eloltani a tüzet és elevenen elég...
de igen! Vagy akkor ki??? Nem értem... X-aktak.hu szerint az a fickó volt, akit kinyírt a Folmer
sztem sem volt semmi értelme
max annyi h igy a végére kiderüljön a fiáról is valami
de, hogy a haveromat idézzem:
"Bazzeg! Ez a Dágett ügynök jól megszívta. Nemcsak az derült ki, hogy ki ölte meg a fiát, hanem az, hogy le is szopatta!"<#eplus2>#eplus2>
max annyi h igy a végére kiderüljön a fiáról is valami
de, hogy a haveromat idézzem:
"Bazzeg! Ez a Dágett ügynök jól megszívta. Nemcsak az derült ki, hogy ki ölte meg a fiát, hanem az, hogy le is szopatta!"<#eplus2>#eplus2>
kiváncsian várom mi lesz helyette
valamint továbbra is kutatom a letölthetõ szériákat torrenten...
valamint továbbra is kutatom a letölthetõ szériákat torrenten...
komolyna két hét és vége?<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>(ill 3)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mert nem õ volt
Jövõ héten a Sunshine Days c. epizód utána pedig Az Igazság. Már nagyon várom, de egyben szomorú, hogy nem lesz több új rész. Ráadásul kettõrõl le is maradtunk 😞