6047
-
#2685 Csaknem :)) -
#2684 Még több, mint 1 óra, pedig mingyá lestukkolom a bill .-t -
#2683 -
#2682 [koccint]
-
#2681 Őőőő, ha lenne akaraterőm, akkor most 1 kocsmában ülnék :DD
De hát hideg van .. :DDD -
#2680 akaraterő csodákra képes ...
:) -
#2679 Ha most lefekszem :
1 . nemtok elaludni, mert még nem vacsoráztam
2 . leghamarabb holnap reggel lehet felkelteni
3 . áh :) -
#2678 feküdj le most, és kellj fel ...
#2677 Én meg az elejét :DD -
#2676 remélem nem alszom el a végét ... -
#2675 Érdekességek:
FRISS CSONTOK
Az epizódban szereplő kutya a Wong nevet kapta, emlékezés James Wong forgatókönyvíróra.
Ezt a részt választották az első két szezon legjobb epizódjának.
-
#2674 23:15 X-Akták - Friss Csontok (jó későn lesz, péntekenként szokott ilyenkor kezdődni, na sebaj :))
Mulder és Scully Észak-Karolinában kezdenek nyomozni, amikor két katona is meghal titokzatos körülmények között. Mindketten a Haitiból érkező menekülteket elszállásoló táborban teljesítettek szolgálatot és mindkettejük balesetben hunyt el. A hivatalos vizsgálat is balesetként zárta le az ügyeket, de az egyik áldozat felesége, Robin McAlpin, másképp vélekedik. Jack McAlpin autóbalesetben vesztette életét. Az ügynökök megvizsgálják a helyszínt és az egyik fa törzsén különös ábrát fedeznek fel. Robin elmondja az ügynököknek, hogy az egyik katona, Harry Dunham, szerint a halálesetek hátterében a voodoo mágia áll... -
#2673 :D -
#2672 Bazze most meg nem volt viasatunk!! Bazze ááááh:((:(:(:(:(:( -
#2671 Hányok :D -
Negyed óra múlva jön :) -
#2669 htx -
#2668 A mai rész érdekességei:
KÉZ, AMELY SEBEZ
A gimnázium, a Crowley High, a nagy okkultista, Alistair Crowley után lett elnevezve.
Két karakter, Paul Vitaris és Deborah Brown, két rajongó után kapták a nevüket.
Ez volt az utolsó epizód, amelyet a szerzőpáros, Glen Morgan és James Wong, írtak. Később a 4. szezonban ismét elkezdtek Carter-nek dolgozni
-
#2667 Tuvok ez a rész amiről beszéltünk, az a békásboncolgatós. -
#2666 22:45 X-Akták - Kéz, amely sebez
Egy vidéki város erdejében, két tinédzser fiú és lány, felkeres egy oltárszerű fatuskót, amelyet szerintük fekete mágusok használnak. Az egyik fiú, Dave Duran, tréfából imádkozni kezd, remélve, hogy ezzel ráijeszt a lányokra. Ám a vicc visszafelé sül el és az ima megidéz egy hatalmas, gonosz erőt. A fiatalok megrémülnek és pánikszerűen menekülnek. Az egyiküket, Jerry Stevens-t, azonban elkapja az ismeretlen erő. Szétroncsolt holttestét másnap vadászok találják meg... -
#2665 :D -
#2664 A negyedik szezon jött volna, ott hagyták abba, illetve a harmadik szezon utolsó részét sem adták már le, mert folytatásos lett volna, és a folytatása a negyedik szezon/első rész lett volna. Most a második szezon felénél járunk.
Különben nem biztos, de valami olyasmit hallottam, hogy vasárnaponként negyedik szezon lesz. -
#2663 :DDD -
#2662 lol:D -
#2661 Jó volt a vasárnapi rész!! a tegnapin mi volt nem mertem nézni:) -
#2660 Hol maradt abba az újrakezdés utáni vetítés, miután megint újrakezdték? Mikor jutunk megint oda? (újrakezdés óta nem néztem) -
#2659 különben én fogok
[na irány az ágy, mert már megy] -
#2658 Doggett kikezdhetne vele ...
-
#2657 jó bizony :D -
#2656 nem rossz, nem rossz nő... -
#2655 Reyes ügynök jó bige.
#2654 Második szezon megy jelenleg -
#2653 már olyan részek mennek, amik az újrakezdés után vannak? -
#2652 -
#2651 jó volt -
#2650 :)
-
#2649 Lehet, hogy valamikor lekeverik, nem tudom :)
Neked hogy tetszett a tegnapi rész? -
#2648 volt amikor nem hallom, „I made this!”. -
#2647 Mert a saját félelmei voltak a bogarak és ezeket keltette életre. Még szép, hogy félt tőlük. -
#2646 És így utólag a tegnapi rész érdekességei:
RÉMISZTŐ SZÖRNYEK
Tommy egy alaklommal, amikor megmutatja egy rajzát Reyes ügynöknek, azt mondja: „Ezt én csináltam!”. Ez az a mondat, amely minden epizód végén elhangzik: „I made this!”.
Jolie Jenkins-nek (Harrison ügynöknő) is ez a második szereplése a sorozatban, az első a 8. szezon Egyedül című epizódjában volt