6047
-
#2725 De ha gondoljátok, és rám is meritek bízni a dolgot, ismerek valakit, aki kiváló flash-eket tud csinálni, legyen referencia a BF topik bannerja -
#2724 őőő, legyen fekete, legyen benne a xagtág logója (X, fekete, vagy zöld), legyen benne Mulder és Scully (esetleg Skinner vagy Doggett, maximum Reyes, de ő tangában), meg esetleg legyen egy "I Want To Believe", vagy "az igazság odaát van" felirat rajta :) -
#2723 Tuvok ne tűnj el :) Épp banner-konferencia van :D -
#2722 Jujj tényleg, a Magányos harcosok! -
#2721 + az a 3 csávó. -
#2720 Kár :(
De mindegy, akkor beszéljünk, hogy milyen legyen :) Szerintem rajta kéne lennie az összes fontosabb szereplőnek (Mulder, Scully, Skinner, Cigarettás, Dogett, Monica, Krycek és persze egy jó kis X-Files felirat. -
#2719 Különben a mai részről nincsenek érdekességek, elvileg az előző részhez tartozóban vannak benne. -
#2718 Star Wars EPIII is olyat szeretünk volna, de nem lehet megcsinálni. -
#2717 Na, ötleteket kérünk :)) -
#2716 -
#2715 őőő, készül banner ?
láttam itt-ott tök jó alapanyagokat -
#2714 jézusom .... :P -
#2713 ops
írok a bannerműhelybe :) Szerintem a számlálósat nehéz lenne megoldani, vagy nem? -
#2712 :)
bannerral mi van ??!!
-
#2711 tudom, nem szoktam :)
erről jut az eszembe, szabadalmaztassuk az x-aktás fogkrémet :))) -
nem szabad elkapkodni. -
#2709 De közben elolvastam a teljes leírásnál, az eleje fele volt, lehet, hogy akkor mostam meg gyorsan a fogam? :)) -
#2708 23:15 X-Akták - Végjáték
...( az előző rész folytatása ) A Beaufort-tenger mélyén egy tengeralattjáró halad, amikor a víz alatti radar egy nagy, azonosítatlan járművet jelez a vízben. A parancsnok utasítást kap a főhadiszállásról, hogy azonnal semmisítse meg az idegen objektumot. Ám mielőtt a torpedókat kilőhetnék, egy erős lökéshullám éri a tengeralattjárót, amelynek reaktorai ettől megbénulnak... -
#2707 húú ...
néha majdnem bealudtam közben ...
:)
elején, közepén talán.
teljes leírásban nincs benne ? -
#2706 Az mikor volt, hogy lezuhant a fejvadász gépe? Arra nem emlékszem :S Pedig láttam végig. -
#2705 Pont az X-akták elejére értem haza az Anastacia koncertről :D
Mindjárt jön a mai kedzés és tartalom :) -
#2704 később kiderül majd, hogy miért zuhant le a fejvadász gépe ?
meghibásodás ? -
#2703 -
#2702 rohatt ! -
#2701 csá :) -
#2700 #2700 -
#2699 Érdekességek:
LÁTOGATÓK
A hang, amelyet az idegen fejvadász fegyverének kinyílása ad, valójában a segédproducer, Paul Rabwin, hangja, amint belesziszeg egy mikrofonba.
Ismét találkozhatunk egy visszatérő színésszel, Tom Butler-el, aki a Szellem a computer epizódban játszotta az Eurisko vállalat igazgatóját. -
#2698 22:50 X-Akták - Látogatók
Az eszméletlen és hipotermiában szenvedő Mulder ügynököt egy helikopter szállítja egy alaszkai támaszpontra. Scully azonnal a helyszínre érkezik és számos doktort talál partnere körül, aki a megmentésén fáradoznak. Fox szívműködése leáll, mire Dana kiveteti Mulder testét a forró vízből ( amelyben eddig tartották, hogy felmelegítsék ) és hideg vízbe rakatja, mert szerinte az a megfelelő. Mialatt az orvosok az ügynök életben tartásán igyekeznek, megismerjük a történetet, amely idáig vezetett... -
#2697 halihó álomszuszék :) -
#2696 Megvolt
Mingyá megnézem a részt, de asszem tudom melyik az . -
#2695 márcsak 11 :) -
#2694 még 30 perc ...
X-aktás álmokat, Tuvok !
:) -
#2693 Jó éjt :) -
#2692 Még jó, hogy kibirod, ilyenkor (22:28 van ugyebár :)) még nem is szokott menni csak vasárnaponként :) -
#2691 Jah, megyek is, beállítom a videót ... -
#2690 feküdj le.
nekünk is jobb lesz.
#2689 Meammamammemaamemmammem -
#2688 most már kibírom, ha törik, ha szakad ...
#2687 -
#2686 Kitartás! :)