6047
-
flashX #3005 ;) -
#3004 gondolom mert nagyított kép, majd mondom, hogy kicsinytsen rajta, vagy tegyen rá antialiast -
flashX #3003 Nekem az volt. :( -
#3002 csak egy strigulával :P -
#3001 ezzel több lettél ? -
#3000 3k -
#2999 izé -
#2998 ja igen, a pontot is mondom -
#2997 sztem nem feltűnő -
#2996 gondolom mert még béta.
"the truth is out there" végére nem kellene pont.
egyébként van a filmben? -
flashX #2995 Csak az a jobboldali kép nagyon szemcsés. -
#2994 naa.
jó lesz ez. -
#2993 nekem nagyon bejött, még annyit fogok kérni, hogy a szöveg x-aktás betűtípussal legyen, amúgy sztem nagyon jó -
#2992 uraim !
béta verziós banner megtekinthető itt ! -
Jimmyke #2991 Hali!
Eddig nem írtam ide, pedig rendszeresen nézem :) Lenne egy kérdésem: Honnan tudnám leszedni a 4. évad feliratait? Mert angolul megvan, azt le kéne fordítani, de lusta dög vagyok :D -
#2990 megvolt, készül
egyebet nemtudok mondani, kérem kaccsojja ki ... -
#2989 Tuvok érdeklődj majd légyszi, hogy mi van a bannerral. :) -
#2988 Érdekességek:
SAKÁLOK
A forgatókönyvíró Vince Gilligan az epizód címét (unruhe) egy tömeggyilkosról, Howard Unruh-tól kölcsönözte. Mellesleg a német „unruhe” szó „nyugtalanság”-ot jelent és Gilligan nagyon érdekesnek találta, hogy egy gyilkos neve egybecsengjen ezzel a jelentéssel.
Egészen eddig az egyes epizódok péntek esténként kerültek adásba, ez volt az első, amely vasárnap este ment le és ettől kezdve minden részt ebben az időpontban sugároztak.
-
#2987 22:55 X-Akták - Sakálok
Észak Michigan állam. Mary LaFante-t, egy fiatal lányt, elrabolják és a barátját a helyszínen megölik. A pillanatokkal korábban készült polaroid fényképeken nem az elvárható mosolygós lányarc látszik, hanem egy halálra rémült tinédzser, körülötte ijesztő démonarcokkal... -
#2986 -
#2985 de ma igen.
^-^ -
#2984 Ma sincs
-
#2983 Meghaltak. -
Lee732 #2982 Egy kérdés foglalkoztat az utolsó rész óta. Most akkor a Magányos Harcosok meghaltak? A filmben úgy tünik csak látomás volt a felbukkanásuk, az x-aktak.hu viszont így ír a tartalmáról: "a halottnak hitt Magányos Harcosok ..." -
#2981 dettó -
#2980 nekem egyből beugrott a múlt hét pénteki rész.
^-^ -
#2979 jaja láttam én is :)
A csaj megállt... -
#2978 ;) -
#2977 gúgli.
éreztem.
^-^ -
#2976 nincs, csak egy rövid leírásom, de neten biztos van vhol
"google is your friend" :) -
#2975 van egy gyűjteményed? -
#2974 szó - navahó szó - navahó jelentés
lovasság - 'Lin-yea-nal-dai-hi' - lovas
tüzérség - 'Be-el-ton-tso-quodi' - rövidcsövű puska
repülő - 'Tsidi' - madár -
#2973 navahó természetesen, de úgy tudom több indián nyelvet is használtak a japcsik ellen -
#2972 tegnap Vágó feltett egy frappáns kérdést.^^
Melyik nép nyelvét használta az amerikai haderő a II VH alatt a kódrendszeréhez?
A. maják
B. eszkimók
C. hawaii őslakosok
D.navahók
naa?
ki tudja ?
-
#2971 Ma és holnap foci van :(((( Pedig most végre negyedik szonzon van :) Na mindegy :) -
#2970 A tegnapi rész érdekességei, így utólag:
MINDEN MEGHAL
Ebben az epizódban lép színre Mulder harmadik informátora, Marita Covarrubias, miután X meghalt.
Az eredeti epizódcím „herrenvolk”, amely német szó és azt jelenti „felsőbbrendű faj”. Adolf Hitler a II. Világháború során hívta életre ezt a programot, hogy szőke és kék szemű árja harcosokat hozzon létre.
A Samantha Mulder-t alakító színésznőt, Vanessa Morley-t, megcsípte egy méh a forgatás során, amikor a méhkaptárba léptek be.
-
#2969 Nincs mit :) -
#2968 Kösz Alien a privátüzit.
Szóval akkor tegnaptól 4. szezon! Sajna egy részről már így is lemaradtam de a többiről remélem nem fogok. :)
(gondolom eléggé visszaesett a nézettség amikor 3. után újrakezdték és a szinkronnal meg elkészültek így kihagyták a 3. évadot és folytatják ahol abbahagyták) -
#2967 mi a fene? Fejlesztett fejvadász?! -
#2966 Ezek a szemetek ezt csinálják a StarTrekkel is...