X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mulder rejtélyes tippet kap Deep Throat-tól egy férfire vonatkozóan, akit a rendõrség hiába próbált elfogni egy autós üldözés során. Az illetõt ugyan meglõtték, de az belezuhant egy tóba. Az órákig tartó mentõakció ellenére a búvárok nem találták meg a férfi holttestét. Mulder felfedezi, hogy valaki manipulálta a rendõrségi jelentést és a gyanúsított kocsiját ábrázoló fényképet kicserélte egy másik autó képével...
<#rolleyes>#rolleyes>
nem úszott fényárban a TVtek?
football without ultras is nothing
Nem tudom, hogy mit láthattál, nem láttam. Valamit csak modtak közben, hogy melyik szériára vonatkozik.
sztem 4. széria
22:50 X-akták - Roland
Mulder és Scully Dr. Ronald Surnow aeronautikai mérnök halálának ügyében folytat vizsgálatot. Dr. Surnow kifejlesztett egy új típusú hajtómûvet, amely feleannyi üzemanyaggal, kétszeres teljesítményre képes. Surnow halálát az okozta, hogy beszívta a hajtómû turbinája, amikor rácsukódott a tesztkamra ajtaja és váratlanul beindult a motor...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
az összes éved, mind a 9...
nemrég linkeltem be. magyarhonba meg nincs, tartok tõle nem is lesz
jóak szmájlie
Akkor nem az vezetne a legtöbbre ha megkérdezném?
Egyébként csak van valaki, aki gépen szedte össze a részeket, beleértve a 4. sorozatot is, és netán felirattal. Az pls mondja meg hogy honnan szedte õket.
most jobb, ha azt mondom, h nem
mert akkor nem
Mission Impossible 2010: PRO Class
Mintha valami huszadrangú, bugyuta, összeesküvéses weblapról szedtek volna le valamit...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."