6047
-
#3045 az durva én Mulder és Scully-baba kinézetéröl kb a 6-7edik szériára tippeltem volna(azokat csak hiányosan a 7.et abszolute nem láttam).
Mind1 akkor ujra visszakapcsolódok a nézök sorába de ha ujra elöröl kezdik 2 hét mulva kiköttetem a visatot... -
#3044 Hétfőn kezdték a 4. évadot, kihagyták a 3.-at teljesen. Szóval ez már a negyedik évad 3. epizódja volt (kihagytak állítólag egyet) mert megint keverik a szart.
Én még nem láttam, videó vette majd ma nézem meg. :) -
#3043 szasz mindenki
ez a tegnapi rész hányadik szeriábol való?
amióta ujra ujrakezdték nem néztem hétköznap pedig ezekre az uj részekre kiváncsi vok! Viasat<<<<<<kronológia -
#3042 x-aktás betűstípusban nincs ékezet, szal x-akták helyett x-files lesz
srác vasárnap vagy hétfőn ér rá csinálgatni, akkor akár kész is lehet -
#3041 :) -
#3040 Ehh ezt szépen kihagyták (második rész), ez most a harmadik rész ami megy.
Na megyek ágyba, jó éjt mindenkinek :) -
#3039 ez eggyel későbbi rész. -
#3038 no problemo.
^-^
csá.
-
#3037 Na de kérem! -
#3036 nem tudom ott hagyni a Fásy mulatót.
-
#3035 Nemsoká kezdődik :) -
#3034 -
#3033 na azért -
#3032 ne aggódj, megtartunk kisdobosnak :) -
#3031 aha -
#3030 csámcsógnivalókat is ott lehet találni ?
:D
magyarán érdekességeket.
^-^ -
#3029 Jó ötlet volt linknek megadni/kiírni az x-akták oldalt is a bannerban, ennyit bőven megérdemelnek hamár mindig onnan másolom ki a dolgokat :) Persze ezután sem lesz másképp :D De így nektek is könnyebb, pár kattintást megspóroltok (!) és egyből hozzálehet szólni a dolgokhoz -
#3028 Nekem az nagyon tetszik még ahogyan a szereplők megjelennek. -
#3027 aha.
én nem is gondoltam ilyenre. -
#3026 jaa úgy könnyű :P :D
-
#3025 nem, én tudtam vmi vmi ilyesmi lesz benne :P -
#3024 Tök jó, nem? :D -
#3023 :DD
De te észrevetted azt? Én először nem :D -
#3022 én is most vettem észre azt az ikont.
-
#3021 Oksi :) -
#3020 hűha, spanyol viasz ? :)) -
#3019 oh :)) -
#3018 Hoppá a bannernél nem is figyeltem, hogy amikor rámegyünk egérrel akkor bejön egy kis x-aktás ikon :D meg kivan linkelve az x-aktak.hu :) szupi ezentúl mégkönnyebb lesz a tartalmat beírnom, hisz csak a bannerre kell kattintani és beis jön az oldal :D -
#3017 elküldtem neki, ne aggódj :) -
#3016 remélhetőleg nem soká kész lesz, nem akartam időt mondani, ő ért hozzá, ő tudja hogy van ideje, stb
amúgy azért nem szólt jódarabig, mert elhagyta a mailcímem, várta hogy szóljak :)) -
#3015 Oké :)
X-Aktás betűtípusa van? -
#3014 -
#3013 megtörtént :) -
#3012 Igen azokat kérd még légyszi, és utána tökéletes lesz -
#3011 végre ! :)
naszal alábbiakat kértem még :
- feliratok x-aktás betűtípussal
- out there végéről pont le
- aktás logó kicsit összenyom, mert pixeles
jó lesz ? -
#3010 Nekem is két észrevétel amit a többiek mondtak: kicsit pixeles nekem is a jobb oldali kép, illetve a pont szerintem sem kellen. Amúgy nagyon jó! -
#3009 itt vagyok :D -
#3008 Király nagyon! -
Jimmyke #3007 Itt éjjel kezdődik az élet? :) -
#3006 és ilyenkor AVP sehol