X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
a másik meg:
most az uw nél egy megánál többet nem lehet letölteni, szal naon szép minõségû lehet<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
ettõl függetlenül faszság, UW lehuzza õket, õk minket
szal ilyenre nem költök
football without ultras is nothing
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
lol
tudod ez afféle szivatás lehet, mikor a sims2 letöltését reklámozták ilyen sms majomsággal, sok lökött fizetett, aztán szopás, az nem jutott eszükbe, hogy 50 megás ingyenftp-rõl akarnak letölteni 4 cd-t ...
De közben ezt le is töltöttem már: X-files-The truth XvidDVDRip2002HunsubZee
Jó kis összefoglalás, de ha jól olvasom, akkor pont ezt a részt fogják ma vetíteni.😊
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
már többször kérdeztem én is, de választ nem kaptam
több külföldi torrentes olfdalon is néztem már, eddig eredmény nélkül! ha bárki találna valamit kérem értesítsen engem, illetve minket!
Lehet, hogy volt már kérdés, de nincs kedvem visszaolvasni.😊 Tud valaki letöltést az összes részre? És itt ha lehet a dvd minõségû angol verzióra gondolnék. Jöhet torrent link is, vagy DC-n olyan hely, ahoil tényleg fent van.
Volt szerencsém a magyar verzióhoz (sajnos magyar HUB-okon is csak ez van fent), de sajnos azok nézhetetlenek.😞
Köszi elõre is a segítséget.
Morpheus
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
meg ha a viasat <#kocsog>#kocsog> lenne (mer mér ne<#unalmas>#unalmas>) akkor lehet ujra ezt a rést adja le....nem számít, úgyse volt 100%-san érthetõ 😊
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=2581309&i_where=1&i_where_tv=1
201 részrõl ír
Viasat 3 most Star Trek Voyager 7 szezon a JÓ SZINKRONNAL!!!!!! :-)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Bár mellre gyúrhatnának <#idiota>#idiota>
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)