X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
<#rolleyes><#vigyor>

Tuvok
Jah, pláne hogy a végén azt mondták, hogy vadonat új részekkel folytatódik jövõ héten 😄D

Tuvok
Persze, Te fanatikus vagy, neked mondhatnak bármit .. 😊

Alien
De azért ti is nézitek tovább ahogy eddig ugye? Mert én igen.

Alien
Majd meglátom még 😊 Csak elég borsos ára van az összes szezonnak 😊

Alien
Nem <#beka3><#alien>

Tuvok
Na megvolt a csalódás ? <#mf2><#wilting>

Serpa
köszi.

rendeld meg külföldrõl, ha itthon nem kapható.
😊

Alien
Nem érdekel, hogy hogy de majd megkell szereznem DVD-n a sorozatot. 😄

Alien
Persze 😊 Ha rajta lesz akkor igen 😄 Bár DVDrip, szal elvileg rajta kell lennie 😊

Serpa
kitaláltad mit szeretnék.
😊

Bush -t részét kivágod nekem ?

Alien
Hát öö, attól függ milyen szinten 😊 Ha mondjuk kikéne vágni egy részletet az menne szerintem 😊

Serpa
tudsz videót vágni ?

Alien
"kiváncsi lennék a színészi képességeire.
😄"

😄DD

Ööö na most a rész leírásánál meg December 22-t 😊

Úgyis letöltöm ma , majd meglátjuk 😊

Serpa
Bush részt megnézném.

kiváncsi lennék a színészi képességeire.
😄

dec 23. -át írnak ?

Alien
Na de ma is lesz ám X-akták 😊 Második szezon harmadik rész

22:40 X-akták - Vér

A Pennsylvania-i Franklin város Postahivatalának egyik alkalmazottja, Ed Funsch, névtelen levelet kap. Nem sokkal késõbb a fõnöke elbocsátja. Hirtelen az egyik gép digitális számlapján egy pirosan pulzáló feliratot pillant meg: “Ölj, öld meg õket. Öld meg mindet.”

Alien
jaja 😊

Alien
Ma letöltöm azért az Igazság c. részt egyben, hogy legyen azért meg 😊 Aztán majd valahogy megkéne szereznem dvd-n az összes évadot 😄

Serpa
villogás se rossz, de ha megoldható lenne, akkor a visszaszámlálás jobban nézzne ki.

Alien
AZ IGAZSÁG címû rész apróbb érdekességei:

David Duchovny neve és Mulder igazolványa ismét látható a fõcím során.

Ez egy dupla epizód és egyben a sorozat befejezõ darabja.

2012. december 23. a maja naptár vége, szerintük ekkor lesz a világvége.

A tévében bemutatott epizód és a DVD-n megjelent epizód között különbség van. A DVD-n a végén tájékoztatják Bush elnököt Mulder tevékenységérõl, de õ azt mondja: „Az amerikaiak már tudják az igazságot, de nem hiszik el.”

Ezt a részt végül kivágták, mert Chris Carter és Frank Spotnitz úgy gondolták, tönkreteszi azt a hangulatos befejezést, hogy Mulder és Scully összeölelkezve állnak.

David Duchovny, Gillian Anderson és William B. Davis (a Cigarettázó Férfi) egyaránt láthatóak ebben és a legelsõ epizódban.

A végsõ képsorok visszakapcsolódnak az elsõ epizódhoz (Sebhelyek), amikor Mulder elõször beszél húga elrablásról.

Alien
Jaja 😊) Majd szólni kell valakinek. Amse például egész jó bannereket szokott csinálni, majd lehet, hogy írok neki privit. Bár ez a visszaszámlálós dolog nem tudom emnnyire megoldható, még olyan se lenne rossz ha csak simán villogna az a dátum vagy nem tudom 😊

Alien
Szerintem a cigarettázó volt inkább a célpont , meg az épület, bár ott az egész környéken lehettek ilyen mágnesek, szal azokat nem pusztították el mind.

Serpa
szereplõk mellett, jól mutatna egy "countdown".

Alien
Basszus tényleg, hogy-hogy nincs bannerünk????????

BaLeeX
Na meg arról nem is beszélve, hogy a heliket azért küldték hogy nyírják ki Mulderéket. Nem tûnt fel a pilótának, hogy nem volt kocsi a rom közelében? Pedig nem gyalog jöttek odáig...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Alien
Szerintem sem volt annyira gáz. Nekem felemásak az érzéseim az utolsó résszel kapcsolatban, de összességében nekem tetszett.

A Néger bíró (vagyis a Kersh) azért segített nekik, mert amikor a Mulder az utolsó szó jogán (amikor kérdezte tõle, hogy van-e valamit felhozni a mentségére) akkor amit ott mondott, azon gondolkozott el, és azért segített neki.

Serpa
bannerba be lehetne rakni.
😊

Alien
<#vigyor>

BaLeeX
Szerintem nem volt annyira gáz ez az utlsó két rész.

Két elég nagy hülyeség tûnt fel nekem:
- Egyik, hogy mint már ti is írtátok, Mulder egész életében az igazságot kereste és amikor megtudta akkor miért titkolta mindenki elõtt? Egyik oka esetleg, hogy nem akart pánikot kelteni de eddig sem hitt neki senki, miért pont most hittek volna neki. Na meg azért vannak elõnyei ha az ember pontosan tudja mikor szállják meg az UFO-k a földet. 😊)
- Az nagyon nem volt életszerû, hogy a Néger bíró a szökésnél segített nekik. Egész idáig ellenük volt, utálta õket, amikor meg elérte a célját hirtelen megszólalt a lelkiismerete?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Alien
Itt sem lehet offolni <#ejnye1>

Alien
Csak az a gáz, hogy semmi info a második mozifilmrõl, már az imdb-n sincs rajta pedig volt linkje, de most nincs 😞 De azért remélem, hogy lesz második mozifilm, én bízom benne.

Alien
Az baromság volt amit mondott a végén, hogy lesz folytatás. A hülye viasat elfelejtette levenni a szöveget. Nem lesznek új részek, hisz ez volt az utolsó.

Alien
Jaja, hogy nézett ki 😊)

Alien
44 új üzenet????? <#idiota>

Serpa
nem kéne csinálni egy visszaszámlálót ?!
2012.12.22 --> A Föld végsõ megszállása az idegenek által.

<#vigyor>

gazo
na igen, de akkor nem is lenne dokufilm, csak valami kitalált scifi<#alien>

Sil3nt
sszzz ennyi lenne....hát valahogy többre vártam pl. amikor a mulder a végén megforul az ágyba akkor ott van a tarkóján az idegenek pecsétje..nahh az megdöbbentõ lett volna <#idiota><#idiota>

gazo
hát annyi, hogy 2012. december 22-én kezdõdik a globális alien invázió (persze nem olyan Alien Nation féle módon), és mehetünk rábszolgának. Meg hogy Mulder szerint még van remény, szerintem viszont nincs...

Sil3nt
hát én istenbizony nem értettem...most akkor mi az a fene nagy igazság? hogy léteznek sz.katonák vagy idegenek? én ennyit szûrtem le, de ezt már hónapok óta lehet tudni...ennyi lett volna a híres uccsó rész?

akyyy
idén leszek, de nem Paj, lehet kérkedni, hogy mindenki csak kis nyomi elõttem<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

jaja
nekem is hiányzik... csak párszánz pínz goj testvírem 😄D

nah OFF vég(r)e tényleg 😛

football without ultras is nothing

DonQl
Na nem offolok már ennyit!😄DD
Télleg csás, holnap kecie suli!<#mf3>

DonQl
Hiányzik ez az üzi visszavonós izé!😄

Faq: kár, hogy sárga az elsõ😞

idegen, hüle, sötét, köcsög, meleg

elsõ kettõt nem vágom
harmadik kreol, negyedik rózsaszín meg ötödik is 😄

DonQl
88!jó:<#gun>rosszak:<#alien><#idiota><#duma><#kocsog><#action>

Miért?
Sztem a hasonló gondolkodásúak leszûrik!😉

petesilver
Azatat érti, hogy múúúvit csinálnak végkifejletnek, nem sorozatot! Asszem.

Mission Impossible 2010: PRO Class

nemnem

bagoly 😛

Gabesz amd64
Meghalt murdör odát van a mese 😄DDDD

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

DonQl
Ha PC Tuningba nem lehet offolni, akkor majd itt!😊
Mostanában meg PH! és WC3 powa!😉

NA £!