X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
RÉMISZTÕ SZÖRNYEK
Tommy egy alaklommal, amikor megmutatja egy rajzát Reyes ügynöknek, azt mondja: „Ezt én csináltam!”. Ez az a mondat, amely minden epizód végén elhangzik: „I made this!”.
Jolie Jenkins-nek (Harrison ügynöknõ) is ez a második szereplése a sorozatban, az elsõ a 8. szezon Egyedül címû epizódjában volt
AZ ELLENÁLLHATATLAN
A temetõben az egyik sírkövön a Soames név áll. Ez az a Ray Soames, akit a Sebhelyek címû epizódban exhumáltat Mulder és Scully.
Amikor Donnie Pfaster a börtönben beszélget az egyik rabtárásával és megemlíti neki Scully nevét, az felidézi egy baseball-kommentátor nevét. A kérdéses személy Vin Scully, akirõl Chris Carter az ügynöknõt elnevezte.
Pfaster a 7. szezonban visszatér, az Imádság címû epizódban.
Van egy másik visszatérõ szereplõ, Christine Willes (Karen Kossoff szerepét játssza), aki majd a Calusari és az Elégia címû epizódokban tûnik fel.
Carter eredetileg egy nekrofil gyilkost akart megformázni, de a tévéstúdió ezt túlzásnak tartotta, ezért átíratta valami „szalonképesebbre”, egy fétistára.
Donnie Pfaster elveszíti az állását a helybéli temetkezési vállalkozónál, mert az rajtakapja, amint egy fiatal lány holttestérõl hajat vág le. Nem sokkal Pfaster elbocsátása után, Moe Bocks FBI ügynököt értesítik, hogy valaki több hullát is kiásott a temetõben és megcsonkította õket. Azt gyanítva, hogy az esetnek kapcsolata lehet az UFO-khoz Bocks értesíti Muldert és Scullyt. Mulder azonban inkább egy fétisimádó elkövetõre gyanakszik, aki a halottak maradványait gyûjti. Scully több éves kórboncnoki tapasztalattal a háta mögött, majdnem rosszul lesz a megcsonkított tetemektõl. A hajukat lenyírták, a körmeiket kitépték. Danát olyannyira megviseli a dolog, hogy rémálmaiban magát látja áldozatként...
A negyediknek még lehet, hogy nincs kész az új szinkronja.
Most, hogy vége a kilencedik szezonnak én vasárnap is úgy adnám a részeket, ahogy hétköznap mennek.
szánalmas, reméltem hogy a 4. lesz.
humor rész..
csak tul régi, scullynak már mincs gyereke<#oooo>#oooo>
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
football without ultras is nothing
football without ultras is nothing
22:00 X-Akták - Scary Monsters (rémisztõ szörnyek)
A 8 éves Tommy Conlon ébren fekszik az ágyában, a pennsylvaniai Fairhope városában. Hirtelen recsegõ hangot hall az ágya alól, mire apjáért kiált. Jeffrey Conlon körbenéz az ágy alatt és habár lát valami mozgást a padlón, nem szól a fiának. Tommy megint hallja a furcsa hangot és ezúttal ki akar szaladni a szobából, de Jeffrey a másik oldalról erõsen tartja a kilincset, nehogy Tommy ki tudja nyitni az ajtót...
Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN
a holnapi számomra utsó rész, aztán hébehóba nézegetem x aktákat mint mostanság startreket<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Ramadamammy rapidrandi
elõször is az atropint nem közvetlenül a szívbe kell adni ?
másik, hogy azok a szellemek végül is kik voltak ?
Ramadamammy rapidrandi
Az epizódban felbukkanó Terry O’Quinn címszerepet játszott Chris Carter Millennium címû tévésorozatában, mint Peter Watts. Szintén szerepet kapott az X-akták mozifilmben (õ volt Darius Michaud ügynök), amely alapos zavart okozott a két sorozat rajongói között, mert Watts-ként azonosították.
O’Quinn azonban a 9. szezonban is visszatért, õ a titokzatos Árnyékember.