X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
23:15 X-Akták - Aubrey

A Missouri állambeli Aubrey városában B. J. Morrow nyomozónõnek furcsa, ijesztõ látomása támad. Lelki szemei elõtt egy férfit lát, aki éppen eltemet egy hullát. Morrow felismeri a helyszínt és azonnal odasiet egy lapáttal és megtalálja a holttestet...

Alien
Én teljesen levagyok fáradva, úgyhogy se erõm se türelmem elmagyarázni, sorry 😄 viszont jön a mai tartalom mindjárt...

Tuvok
ki az a murder ??

Cucu13
😄 elfáradt a kezem!! Na mivan murderrel ???

Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN

DonQl
Érthetõbben!😄

Cucu13
na mostn mivan vasárnap néztem meg az az elöttit ugye meg lett murder és utánaugye kiderülz hogy 2012 ufo támadás és utána volt valami és vége!!! Következõ Vasárnap Murder sehol! Bujkálnia kell murdernek? ja télleg hiszen megszöktették!!

Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN

Alien
<#vigyor0>

Serpa
én nem emlékszem erre, de ha te azt mondod jó.
😊

Alien
22:50-kor irány a tv elé 😊

Alien
AZ Exceksis Dei c. részrõl:

A cím latinul van, és azt jelenti „dicsõség Istennek”.

Teryl Rothery (Michelle nõvér) késõbb együtt játszott a Csillagkapu címû tévésorozatban Don Davis-al, aki Scully apját alakította az X-aktákban

Alien
22:50 X-Akták - Excelsis Dei

Michelle Charter az Excelsis Dei szociális otthon nõvére. Mialatt szokásos éjszakai vizitjét tartva a folyosón sétál, egy láthatatlan erõ támad rá, amely meg akarja erõszakolni. A támadás híre eljut az FBI-hoz, ahol felkelti Mulder és Scully ügynökök érdeklõdését...

ez jó kis rész, emlékszem erre 😊

Alien
Na, mondtam, hogy nem az a rész 😊

Serpa
tegnap lemaradtam róla, de majd ma ...
😊

Ombika
Mai resz se volt rossz csak a franya vege!: )

petesilver
Nna! Ezt a részt sosem láttam, de szerintem nagyon jó volt!!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alien
<#wow3>

Tuvok

Alien
Nem tudom, de ez szerintem nem az 😄 Az késõbb lesz szerintem.

Tuvok
Ha nem dereng honnan tudod ? 😛

Alien
Szerintem ez nem az a rész.

Alien
😄

Tuvok
Ez nem az, mikor a tanárnõ utálja a kölköket a gimiben, és valami telepatikus dologgal irányítani tudja õket, pl . a kiscsaj békát boncolna, de felvágja az ereit ?

Tuvok
Szerintem be lehet tenni minden rész érdekességei közé, hogy a világ bármely pontján is legyen, Mulder kizárólag fekete vagy szürke Ford Mondeo-val közlekedik 😊

Alien
Egyenlõre nekem nem dereng ez a rész, úgyhogy kiváncsian várom az estét 😊

Alien
A Vörös Múzeum címû rész érdekességei:

Ezt a részt eredetileg más helyszínen akarták forgatni, mert Carter szeretett volna egy közös epizódot David Kelley sorozatával, a Picket Fields-el. Úgy tervezték, Kelley is készít egy hasonló részt, és a két sorozat találkozott volna egy epizód erejéig. Ám a két tévéstúdió (a FOX és a CBS) nem egyezett bele, így csak annyi maradt az ötletbõl, hogy a Picket Field ezen epizódjában feltûnik két FBI ügynök.

Alien
22:55 X-Akták - Vörös Múzeum

Gary Kane, 16 éves gimnazista tanuló, elmegy hazulról egy titokzatos telefonhívást követõen. Amikor nem tér haza idõben, anyja, Bet, értesíti a rendõrséget. Két járõr egy erdei úton autózik, amikor rátalálnak az alsónadrágban kóborló fiúra. Gary semmire sem emlékszik és olybá tûnik, mintha kábítószer hatása alatt állna. A hátán egy felirat van: Õ az egyik...

Alien
A tegnapi rész kicsit a Jég címû epizódra emlékeztetett engem, az elsõ szezonból. Tudjátok amikor szintén ilyen kutatóállomásra mennek Mulderék.

Tuvok
áz
megyek ágyba, mer lekoppantom a bill-t
videót beállítottam, de emlékszem a részre
joccak

Serpa
én mentem ágyikóból nézni ...
<#smile>

Alien
Na mostmár csaknem alszol el, talán a reklámkor 😊)

Alien
Mindjárt jön 😊))

Tuvok

Serpa
várom.
😊

Alien
<#ejnye1>
felkelni! Ne aludj!
<#vigyor>

Tuvok

Alien
Fél óra múlva kezdõdik 😊

Alien
<#nyes>

Tuvok
<#hehe>

esküszöm életembe elõször látom h ide írtál
akkor is azt h bulizni mész akták helyett. ez fantasztikus

football without ultras is nothing

Ombika
MA is lesz akkor nemtudom nezni ,mert inkabb bulizok 😞

Alien
sajna nincs :S

De várom az estét 😊

Serpa
sztem is.
😊

nincs érdekesség.
😞

Alien
A mai résszel kapcsolatban nincsenek érdekességek 😊

Alien
22:45 X-Akták - Tûzjáró

Adam Pierce, a kaliforniai vulkánkutató intézet technikusa, egy rejtélyes eset kapcsán keresi fel Muldert és Scullyt. Elmondja, hogy az Avalon-hegyen egy tudóscsoport dolgozik, akik nemrégen vészjelek küldtek és azonnali elszállítást kértek. Miután megszakadt velük a kapcsolat, a technikusok aktiválták a Tûzjáró névre keresztelt automatikus robotot. A robot arra készült, hogy behatoljon a vulkán belsejébe és onnan képeket közvetítsen. A kamerák képei, amelyeket Pierce bemutat a két ügynöknek is, meglehetõsen furcsa dolgokról árulkodtak. A felvételen a vulkán forró belseje látszik, az elõtérben egy éppen elhamvadó holttesttel, a vezetõ szeizmológus, Phil Erikson tetemével. Ami viszont ennél is érdekesebb az az, hogy egy árnyalak halad el a kamera elõtt. Pierce szerint ez képtelenség, hiszen legalább 400 fok van odabent. Pierca gyanítja, hogy a rejtélyekhez köze van az egyik kutatónak, Daniel Trepkos-nak is...

Ha jól emlékszem, ez jó rész 😊

Alien
Szia, bocsi, de sajna ezzel kapcsolatban nem tudok segíteni. Talán Morpheus tud vmi publikus linket adni vagy valamit. Nézz körül addig DC-n pl.

Alien
Nem vagy egyedül 😄

Alien

kaphatok a bemutató lemezhez elérési utvonalat?
eM?, torimori:-) ?, döcö:-) ?

köszi elõre is
Ombika
Imadom X aktakat 😊

Alien
<#vigyor0>

Morpheus
Na megnéztem BSplayer-el. Azzal minden ok. Fasza.😊 Nekem a 6.0-ás PowerDVD van.

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"