X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Izé még nem tudtam képeket keresgélni, de folyamatban van 😄
Amúgy elég fura, ha ma a 66-ik rész lesz, hisz mint mondottam, az a harmadik szezon 18-ik része, Az átok. Na majd meglátjuk 😊
Amúgy elég fura, ha ma a 66-ik rész lesz, hisz mint mondottam, az a harmadik szezon 18-ik része, Az átok. Na majd meglátjuk 😊
Igen úgy szokott lenni. Az újabb részeket adják, mert a a film intrója szebb grafikájú.<#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
Amúgy hallottam olyat is, hogy vasárnapomnként a negyedik évad lesz, meg olyat is, hogy a nyolcadik, szal most nem tom mi van 😊 Lehet, hogy a hétköznapit folytatják, bár ez a legvalószínûtlenebb 😊
Igen.<#vigyor>#vigyor>
X-akták (amerikai filmsorozat, 1993 - 66.) 45'
htx <#pias>#pias>
football without ultras is nothing
Nam baj<#smile>#smile>
<#gonosz1>#gonosz1>
football without ultras is nothing
A tegnapi rész második felében történt valami lényeges? Mert azt már elaludtam.
de csak olyan kéne, ami teccik
adjatok anyagot, akkor biztos jó lesz, meg az én fejem harapják le, ha újracsináltatom 😊
adjatok anyagot, akkor biztos jó lesz, meg az én fejem harapják le, ha újracsináltatom 😊
Viszont a flashnél nagyobb a szabadság, tehát több mindenki belefér 😊 Bár lehet, hogy túl sok ha annyi mindenki rajta lenne, de meglehetne csinálni nem?
Szólsz akkor annak az emberkének? 😊 szereplõk + klassz x-akták logo😊
Szólsz akkor annak az emberkének? 😊 szereplõk + klassz x-akták logo😊
Sztem a gif kicsit régimódi, flash-sel sokkal szebb animációkat lehet csinálni .
Sztem Mulder és Scully bõven elég ... de nekem mind1
Sztem Mulder és Scully bõven elég ... de nekem mind1
Szóval ne gif legyen hanem flash? Nekem jó 😄
"Mulder és Scully (esetleg Skinner vagy Doggett, maximum Reyes, de õ tangában"
😄DD
A többiek ne legyenek benne?
"Mulder és Scully (esetleg Skinner vagy Doggett, maximum Reyes, de õ tangában"
😄DD
A többiek ne legyenek benne?
De ha gondoljátok, és rám is meritek bízni a dolgot, ismerek valakit, aki kiváló flash-eket tud csinálni, legyen referencia a BF topik bannerja <#vigyor3>#vigyor3>
õõõ, legyen fekete, legyen benne a xagtág logója (X, fekete, vagy zöld), legyen benne Mulder és Scully (esetleg Skinner vagy Doggett, maximum Reyes, de õ tangában), meg esetleg legyen egy "I Want To Believe", vagy "az igazság odaát van" felirat rajta 😊
Kár 😞
De mindegy, akkor beszéljünk, hogy milyen legyen 😊 Szerintem rajta kéne lennie az összes fontosabb szereplõnek (Mulder, Scully, Skinner, Cigarettás, Dogett, Monica, Krycek és persze egy jó kis X-Files felirat.
De mindegy, akkor beszéljünk, hogy milyen legyen 😊 Szerintem rajta kéne lennie az összes fontosabb szereplõnek (Mulder, Scully, Skinner, Cigarettás, Dogett, Monica, Krycek és persze egy jó kis X-Files felirat.
Különben a mai részrõl nincsenek érdekességek, elvileg az elõzõ részhez tartozóban vannak benne.
ops<#rolleyes>#rolleyes><#bohoc>#bohoc>
írok a bannermûhelybe 😊 Szerintem a számlálósat nehéz lenne megoldani, vagy nem?
írok a bannermûhelybe 😊 Szerintem a számlálósat nehéz lenne megoldani, vagy nem?