X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fogják valaha folytatni a sorozatot?
Tuvok
Écáh, csak ne kezdenék olyan késõn, ha utána meg fél 6-kor kelek :/

Alien
Na akkor most betudod pótolni<#vigyor>

Tuvok
<#fejvakaras>
Asszem ezt a részt elaludtam <#vigyor5>

Serpa
ghost ...
😊

Alien
CALUSARI

Amikor Charlie a nagymamája fölött áll annak halálakor, románul mond valamit. „Túl késõ, hogy megállíts bennünket” – hangzik a fordítás

Alien
22:40 X-Akták - Calusari

Mulder és Scully Teddy Hovley, egy kétéves kisfiú, halálának ügyében nyomoz. Teddy egy repülõ léggömböt kergetett egy vidámparkban, miközben elgázolta a kisvonat. Mivel fényképek is készültek az esetrõl ( számos videókamerás és fényképezõgépes szülõ jóvoltából ), Mulderék elemzik a felvételeket. Kiderül, hogy a léggömb nem magától repült, hanem egy torz szellemalak mozgatta és egyenesen a vonat kerekei alá csalta a kisfiút. Mulder szerint poltergeistrõl van szó...

Alien
Season 1. Disc 1 van jelenleg, vagyis az elsõ négy rész.

van már lezuzhato dvd full? 😊

#rég jártam itt

football without ultras is nothing

Alien
jó kép 😊

Alien
22:00 X-Akták - Ellopott Lelkek II

...(az elõzõ rész folytatása) Mulder farkasszemet néz Doggett-el és Gibson kihasználva az alkalmat, kiszabadul és elfut. Fox hátrálni kezd és pár lépés után lezuhan egy szakadékba. Ügynökök rohannak oda és Doggett elmondja mi történt. A mélyben fekvõ Mulder felköhög és kinyitja a szemét.

Random_

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Alien
Na akkor megvárjuk a flash-es bannert 😊

Serpa
meggyõztél.

Tuvok
Hogy kár eltökölni 1 kép bannerrá alakításával, mikor néhány nap múlva lesz flash .
Ha x évet kibírt a topik banner nélkül, akkor csak kibír még pár napot, nem ?
De ti tudjátok, tõlem lehet benn még 8 banner is a flash-ig ...

Serpa
én nem érzem annak.
ha meglesz a másik, le lesz cserélve arra.

ebben mi a logikátlan ?

Tuvok
Be, csak illogikus lenne <#nemtudom>

Serpa
csak be lehet rakni addig ?!
😊

Tuvok
Hát azt sztem nemtudom 😊
De pár napot mondott a srác, már csinálja, kérdezgeti a részleteket .
Csak kibírjátok már 😊

Serpa
mikor lesz kész a flash -es ?

Tuvok
Kár lenne erre a kevés(?) idõre .

Serpa
addig.

Tuvok
Miért ? Készül a flash .

Alien
Ja és a Sliders képeket se felejtettem el, ami késik nem múlik 😊 Majd az ottani topicban jelzem, ha van valami 😊

Serpa
akko' intézd el szépen, ne mondjam harmadjára is.
<#idiota>

Alien
Ja tényleg 😊
De igazából nem felejtettem el, csak azt hittem, hogy készül a flash-es banner. Tuvok készül? Vagy berakjuk addig ezt?

(csak még mindig nem kotortam elõ a photoshopot 😄)

Serpa
meg tudnád nagyobbítani és a kék keretet leszedni, valamint berakni bannernek ?

alien elfelejtette.
😊

Tuvok
*súlyos

Tuvok
Megtalálták õket 1 órával a hajó elsüllyedése elõtt, és kórházba kerültek, a fiatalodásról nem esett szó, csak a súlyós kiszáradásról, Scully naplója alapján kezelték õket .

Serpa
"A hajó" -s részt végét elaludtam.
hogy fiatalodtak vissza ?

ismertetõben nincs róla szó, csak annyi, hoy az orvosoknak köszönhetõen sikerült.

Jó kis rész volt.<#eljen><#eljen>

Jók.<#eljen>

Alien
Érdekességek (van bõven😊

SZEMFÉNYVESZTÉS

Gillian Anderson a valóságban is megevett egy élõ tücsköt, Jim Rose akrobata buzdítására. Kész volt ezt a kamerák elõtt is megismételni, de addigra a stáb drága pénzen megvett számára egy csokoládéból készült tücsköt.

Scully külön pénzt fizet az egyik látványosság megtekintéséért, ami valójában egy üres láda volt. Ez a trükk a valódi Barnum-cirkuszból lett átvéve. Itt is volt egy ajtó, amelyen a kijárat felirat állt (amit senki nem hitt el és azt remélte, újabb csodákat talál mögötte), ám amikor valaki belépett, tényleg kint találta magát a sátorból és ismét belépõdíjat kellett fizetnie, ha vissza kart menni a kiállításra.

A lakókocsi park neve Gulf Breeze, amely egy floridai város, ahol akkoriban valóságos UFO-invázió zajlott.

Amikor az ügynökök elõször találkoznak Hamilton seriffel egy étteremben, eredetileg egy félig férfi-félig nõ pincér szolgálta volna ki õket, de ezt késõbb megváltozatták.

A forgatókönyvíró Darin Morgan (a Gazda címû epizód Féregembere) végig részt vett a forgatáson, hogy megbizonyosodjon róla, minden az eredeti elképzelései alapján kerül a filmszalagra.

Az epizódban szereplõ város, Gibsontown, egy létezõ floridai város, ahol valóban deformált emberek élnek, köztük a leghíresebb a Rák Fiú, akit 1992 novemberében meggyilkoltak.

Alien
23:15 X-Akták - Szemfényvesztés

Mulder egy 28 éve tartó sorozatgyilkosságról mesél Scullynak, amely szerte az országban történik. Az legutolsó áldozat Jerald Glazebrook, aki az Alligátorember mûvésznéven cirkuszokban lépett fel. Az ügynökök Gibsontownba utaznak, hogy részt vegyenek Glazebrook temetésén. Kiderül, hogy a kisváros minden lakója szenved valamilyen testi deformációt és legtöbbjük Glazebrook-hoz hasonlóan cirkuszokban és varietékben szerepelnek. Mulder felfigyel egy étlapon található ábrázolásra, mire Hamilton serif a helyi múzeumba irányítja õt, Hepcat Helm-hez. Helm elmondja, hogy a kép egy sellõt ábrázol, a neves Barnum cirkusz egyik szereplõje volt. Mulder szerint a sellõ valóban létezik...

Nem emlékeztem rá pontosan.

Tuvok
áz <#wilting>

Tuvok
Nem sok idegen volt benne 😉

Alien
Jó rész volt, ezt szerintem régen nem láttam még egyben <#vigyor>

Alien
<#nyes>

Serpa
kaparjátok már a falat ?!
<#idiota>

Háát, lehet repül arra egy-pár csésze.<#confused>

Serpa
idegenek által ?

Ezt a részt már láttam, nagyon jó! A hajón érdekes jelenségek történnek!

Alien
<#vigyor>

Tuvok
Úgy mosolyogsz, mint egy hormonzavaros vadalma 😊))

Alien
<#alien>

Alien
A HAJÓ

Az epizód eredeti címe – Dod Kalm, a „dead calm” (holtnyugodt) szavak idegenes akcentussal kiejtett változata.

Alien
22:50 X-Akták - A hajó

Mulder információt kap egy amerikai hadihajó, az U.S.S. Ardent eltûnésérõl. Egy kanadai teherhajó ugyan felvett tizennyolc menekültet, de csak az egyikük, Richard Harper hadnagy, maradt életben közülük. Harpert a Bethesda Katonai Kórházba szállították és szigorú õrizetben tartják. Scully bebocsátást nyer a kórházba és meglepve tapasztalja, hogy a 28 éves tiszt úgy néz ki, mint egy százéves öregember...

Serpa
ma má lesz ...

Alien