6047
-
#3485 köfi ;) -
#3484 Nagyon sok boldog születésnapot kivánok Tuvok! :) -
#3483 -
#3482 köszi szépen ! :) -
#3481 Ez a biztos!!
X-Aktak S02 DVDRip HunDub -
#3480 Boldog szülinapot! -
Darkboy #3479 kiegészíteném:
n az 1 sorozattól a 6osig minen részt le bírnám szedni magyarul! akinek kell 1-1 rész, szóljon! -
Darkboy #3478 én az 1 sorozattól a 6osig le bírnám szedni! akinek kell 1-1 rész, szóljon! -
#3477 -
#3476 hmm, nem baj, inkább aktázok, úgyse birom verebes bolsevista dumáját ;> -
#3475 ahogy érzed ...
^-^ -
#3474 U-571 mivel megvan hagyd ki, nézz Aktákat és a heti hetest vedd fel. Vagy legyen az amit Serpa mondott :)
Amúgy gondban leszel, mert úgy tudom, ezentúl mindig vasárnap lesz a heti hetes :) -
#3473 jah, valszeg ez lesz, de mivel az 571 megvan avi-ban, így még gondolkodom,hogy az aktákat megnézem, a hetihetest meg veszem -
#3472 U-571 -et nézd, aktákat vedd fel, hetest hagyd ki. -
#3471 Hmm, jónak tűnik .
De gáz van: ma U-571, Hetihetes, és X-akták is egyszerre van, egyet tudok nézni, egyet felvenni, és egyet kihagyni . Nemtok dönteni :/ -
#3470 Ez lesz ma:
22:30 X-Akták - A lélekevő
Egy időbeli visszapillantásban látjuk, amint egy autó érkezik a gyéren lakott területen álló házhoz. Zuhog az eső és egy ember száll ki a kocsiból, majd befut a házba, amelynek ajtaján egy furcsa, vérrel festett, szimbólum látszik. Odabent Marie és Paul Hangemuhl vannak és egy torz teremtmény, foszló bőrrel és hályogos szemekkel. Az idegen felemeli a fegyverét és lelövi a titokzatos lényt. Ezután visszatér a kocsijához és elhajt. A látogató Fox Mulder. -
#3469 télleg U-571, nézni kéne
de megvan avi-ban, már 300x láttam :D -
#3468 sztem ma az U-571 -et nézzem.
báár?
mi lesz ma? -
#3467 HBD Lekinek, a bannergyárosnak
(Remélem benézel ide vmikor :)) -
#3466 Szerintem azért, mert tönkrementek -
#3465 Jó lett :)
De lesz majd ott valaki bezárva ha jól emlékszem.
"A forgatás alatt két kamera is odaveszett."
Én sem értem, kár, hogy nincs leírva, hogy miért -
#3464 most már végleges. ^-^#3461
asszem Mulder nem talál majd semmit a vagonban ...
"A forgatás alatt két kamera is odaveszett."
-
#3463 Érdekességek:
FÉLEMBEREK
Ennek a résznek a felirata az „Apology is policy”, ami annyit tesz „a bocsánatkérés egy eljárás”. Ezt Scully mondja a filmben, amikor megjegyzi „... és amit nem tudnak titokban tartani, azért bocsánatot kérnek. A bocsánatkérés egy eljárás lett.”
A japán orvos, Takeo Ishimaru, álneve (Shiro Zama), a 731-es orvoscsoport valódi vezetőjének (Dr. Shiro Zima) nevéből lett kialakítva.
A forgatás alatt két kamera is odaveszett.
-
#3462 23:20 X-Akták - Félemberek
...( az előző rész folytatása ) X elmondja Scullynak, hogy a nyakából kioperált chip a kulcs mindahhoz, amire választ keres... -
#3461 :)
köszi.
még nem a végleges. -
#3460 Na milyen szines új logod van a régi sötéthez képest :) Jó! :) -
#3459 Érdekességek:
A VONAT
A „nisei”, az epizód eredeti címe, egy japán szó és azokra az Amerikában vagy Kanadában született japánokra mondják, akiknek szülei még Japánban születettek. Lefordítani talán úgy lehet, hogy „második generáció”.
Stephen McHattie a stáblistán úgy szerepel, mint a Vöröshajú Férfi, holott a haja egyáltalán nem vörös, különösen, ha Scully vagy Pendrell ügynök hajszínéhez hasonlítjuk.
A vonatkocsin, amelyben az idegen boncolását végezték, látható egy szám, a 82594. Ez egy dátumra utal, Chris Carter 1994. augusztus 25-én rendezett először X-akták epizódot, a Duanne Barry-t.
A rész elején látható kommandós-csapat nem színészekből állt, hanem valódi rendőrökből.
-
#3458 23:10 X-Akták - A vonat
Mulder elragadtatva néz végig egy postán rendelt videófilmet, egy állítólagos földönkívüli lény boncolásáról. A felvételeken egy japán orvoscsoport végzi a boncolást. A kazettának azzal van vége, hogy fegyveres katonák jelennek meg meg a műtőben... -
#3457 -
#3456 Jó izlése van a csókának, csak kicsit türelmetlen ,) -
#3455 Chelsea - L'pool meccs után üdítő lesz.
^-^ -
#3454 Érdekességek:
NEFELEJCS
Az eredeti angol cím (oubliette) utalás egy középkori várbörtönre, amelynek egyetlen kijárata a plafonon lévő csapóajtó. Az elnevezés a francia „oublier” (elfelejteni) szóból ered.
Ennek a résznek a forgatását is többször el kellett halasztani az időjárás miatt, a munkát folyton esőzések szakították félbe.
-
#3453 22:45 X-Akták - Nefelejts
Mulder és Scully egy 15 éves lány, Amy Jacobs, eltűnésének ügyében kezd nyomozni. A lányt a házából rabolta el egy ismeretlen. A helyi nyomozó, Eubanks, vércseppeket talál a lakás szőnyegén, ami arra utal, hogy Amy orra vérzett, amikor elragadták... -
#3452 Ma is nézzed :) -
#3451 :D -
#3450 Ez se rossz rész :) -
#3449 Érdekesség:
A SÉTA
A Roach-ot alakító színész, Willie Garson, később ismét felbukkan a sorozatban, ő a 7. szezonban Henry Weems a Goldberg variáció című részben.
-
#3448 22:45 X-Akták - A séta
Victor Stans alezredes bezárkózik a rehabilitációs szobába egy katonai kórház pincéjében és öngyilkosságra készül. A melegvizes masszírozókád vízhőmérsékletét forráspontra állítja, majd bele akar ugrani. Ekkor egy hang szólal meg a szobában, majd egy láthatatlan erő betöri a riasztó üvegét. Ugyancsak ez a láthatatlan hatalom kinyitja a bezárt ajtót, miközben Stans beleveti magát a kádba. A sietve érkező nővér azonban időben kimenekíti az alezredest...
-
#3447 ez jó rész, csak ha megnézem nem fogok aludni :D
de tengeralattjárózás közben azé néha ránézek a tv-re :) -
#3446 a "Klinika - 20 múlva" után megnézem.
:D