X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
22:50 X-Akták - A mi városunk

Az ügynökök egy kicsiny városba utaznak, az arkansasi Dudley-be, miután George Kearns, a szövetségi baromfitenyésztési felügyelõ, rejtélyes körülmények között eltûnik. Arens serif segítségével Mulder és Scully megvizsgál egy helyszínt, egy mezõt, ahol a helybéli lakosok furcsa villódzó fényeket láttak. Megtalálják valamiféle ceremónia vagy szertartás nyomait a talajon. Késõbb kikérdezik Kearns feleségét, aki elmondja, hogy férje nagy szoknyabolond volt és feltehetõleg volt egy fiatal barátnõje is...

Alien
<#rolleyes><#vigyor>

Alien
<#vigyor0>

Alien
<#vigyor>

Serpa
na jó.
én is mentem ágyikóba.

<#wave>

Serpa
<#mf2>

Tuvok
b+ !

Alien
Ték

megyek ágyba, csao 😊)

Alien
99

Alien
Kezdõdik 😄

Alien
26 perc 😊

Serpa
áhh.
még 1 óra.

Alien
ok <#vigyor0>

Tuvok
õõõõõõõ
igen
a maira <#miaz>

Alien
Vagy a maira mondtad? Mert a tegnapira kérdeztem, hogy láttátok-e 😊

Alien
Izzós? A tegnapiban nem volt izzós dolog

Alien
<#rolleyes><#vigyor>

Alien
<#vigyor0>

Tuvok
jah, ez rémlik, az izzós dolog

Tuvok
kit ? 😛

Serpa
nem láttam, de ha fáradt az ember ...
😊

Alien
ejnye, szóval te sem nézted tegnap? 😊

Pedig jó rész volt. Régebben láttátok már ezt a részt?

Alien
ijj<#wilting><#ijedt>

[sajnálja Tuvokaot<#szomoru1>]

Serpa
én kb 8.30.
de má 11 elõtt aludtam.

Tuvok
én fél 6-kor ... <#duhos2>

Alien
7:00-7:15 felé <#rolleyes>

Alien
Nem ebben nem lesz asszem 😊

Tuvok
És mikor keltél ? <#action>

Serpa
egy újabb gumiember ?!
😊

Alien
Érdekességek:

SZÓRT FÉNY

Scully ebben az epizódban kétségbe vonja az öngyulladás jelenségét, a 6. szezon Trevor címû részében viszont maga hozakodik elõ vele, mint lehetséges magyarázattal, sõt azt állítja, számos jól dokumentált eset létezik.

Amikor a hotelben azt keresik, hol juthatott be a gyilkos, Scully alaposan szemügyre veszi a szûk fûtõrácsot, mivel emlékszik Tooms-ra, a gumiemberre.

Alien
22:40 X-Akták - Szórt fény

Az ügynököket egy richmondi hotelbe hívja Kelly Ryan detektív, aki az akadémián Scully tanítványa volt. Ryan, akinek ez az elsõ saját ügye, több ember eltûnésével kapcsolatban vezet nyomozást. A legutóbbi áldozat Patrick Newirth, aki a hotelszobájából tûnt el nyomtalanul. Az egyetlen támpont az szobaajtó belsõ felén, a szõnyegbe égett furcsa mintázat. Mulder észreveszi, hogy a folyosón lévõ villanykörtét valaki kilazította. Elküldi az izzót ujjlenyomat vizsgálatra...

Alien
Én néztem 😊

Alien
<#vigyor0>

Alien
Jaja, én birom az ilyen virusos részeket 😊

Tuvok
Tegnap nem néztem meg, 11-kor bealudtam ...

Serpa
aha.

Ombika
Tegnapi resz nagyon de nagyon isten volt! 😊

Alien
Érdekességek:

A JÁRVÁNY

Ebben a részben is van egy nagy visszatérõ, Jenny-Lynn Hutchenson. Feltûnik a Papírszívek címû epizódban, majd az Igézõ szemek-ben is.

Az eredeti angol cím, F. Emasculata, utalás egy létezõ fertõzõ betegségre, a Faciphaga emasculata-ra.

Ugyanebben az idõben került a mozikba a Dustin Hoffman nevével fémjelzett Vírus címû alkotás és a FOX stúdió emiatt el akarta halasztani ennek a résznek a vetítését, ám késõbb úgy gondolták, meg fogja állni a helyét.

Alien
23:40 X-Akták - A járvány (basszus de késõn van)

Bobby Torence, a Cumberland megyei fegyház rabja, egy titokzatos csomagot kap, benne egy disznólábbal. Nem sokkal a csomag felbontása után a férfi nyakán és arcán golyvaszerû pattanások jelennek meg. Áthelyezik a börtönkórházba, ahol két orvos, Auerbach és Osborne doktorok kezelik. A celláját kitakarítja két rab, Paul és Steve, akik kapva a váratlan lehetõségen, megszöknek a szennyeskocsival...

Alien
<#vigyor0>

Alien
Amikor kiûzik belõle az ördögöt? 😊

Alien
Szegény kicsin jól átment <#idiota>

Alien
<#vigyor>

Alien
<#szomoru1>

Tuvok
télleg románul beszéltek, ezt-azt még értettem is 😊