X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
"the truth is out there" végére nem kellene pont.
egyébként van a filmben?
Eddig nem írtam ide, pedig rendszeresen nézem 😊 Lenne egy kérdésem: Honnan tudnám leszedni a 4. évad feliratait? Mert angolul megvan, azt le kéne fordítani, de lusta dög vagyok 😄
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
SAKÁLOK
A forgatókönyvíró Vince Gilligan az epizód címét (unruhe) egy tömeggyilkosról, Howard Unruh-tól kölcsönözte. Mellesleg a német „unruhe” szó „nyugtalanság”-ot jelent és Gilligan nagyon érdekesnek találta, hogy egy gyilkos neve egybecsengjen ezzel a jelentéssel.
Egészen eddig az egyes epizódok péntek esténként kerültek adásba, ez volt az elsõ, amely vasárnap este ment le és ettõl kezdve minden részt ebben az idõpontban sugároztak.
Észak Michigan állam. Mary LaFante-t, egy fiatal lányt, elrabolják és a barátját a helyszínen megölik. A pillanatokkal korábban készült polaroid fényképeken nem az elvárható mosolygós lányarc látszik, hanem egy halálra rémült tinédzser, körülötte ijesztõ démonarcokkal...
lovasság - 'Lin-yea-nal-dai-hi' - lovas
tüzérség - 'Be-el-ton-tso-quodi' - rövidcsövû puska
repülõ - 'Tsidi' - madár
Melyik nép nyelvét használta az amerikai haderõ a II VH alatt a kódrendszeréhez?
A. maják
B. eszkimók
C. hawaii õslakosok
D.navahók
naa?
ki tudja ?
<#vigyor>#vigyor>
MINDEN MEGHAL
Ebben az epizódban lép színre Mulder harmadik informátora, Marita Covarrubias, miután X meghalt.
Az eredeti epizódcím „herrenvolk”, amely német szó és azt jelenti „felsõbbrendû faj”. Adolf Hitler a II. Világháború során hívta életre ezt a programot, hogy szõke és kék szemû árja harcosokat hozzon létre.
A Samantha Mulder-t alakító színésznõt, Vanessa Morley-t, megcsípte egy méh a forgatás során, amikor a méhkaptárba léptek be.
Szóval akkor tegnaptól 4. szezon! Sajna egy részrõl már így is lemaradtam de a többirõl remélem nem fogok. 😊
(gondolom eléggé visszaesett a nézettség amikor 3. után újrakezdték és a szinkronnal meg elkészültek így kihagyták a 3. évadot és folytatják ahol abbahagyták)
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
ez az, amikor muldör megtalálja magát, meg a hugát?