X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
Király nagyon!

Itt éjjel kezdõdik az élet? 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Tuvok
és ilyenkor AVP sehol <#boxer>

😉

Tuvok
gondolom mert nagyított kép, majd mondom, hogy kicsinytsen rajta, vagy tegyen rá antialiast

Nekem az volt. 😞

Tuvok
csak egy strigulával 😛

Serpa
ezzel több lettél ?

Tuvok
3k

Tuvok
izé

Tuvok
ja igen, a pontot is mondom

Tuvok
sztem nem feltûnõ

Serpa
gondolom mert még béta.

"the truth is out there" végére nem kellene pont.
egyébként van a filmben?

Csak az a jobboldali kép nagyon szemcsés.

Serpa
naa.
jó lesz ez.

Tuvok
nekem nagyon bejött, még annyit fogok kérni, hogy a szöveg x-aktás betûtípussal legyen, amúgy sztem nagyon jó

Tuvok
uraim !

béta verziós banner megtekinthetõ itt !

Hali!

Eddig nem írtam ide, pedig rendszeresen nézem 😊 Lenne egy kérdésem: Honnan tudnám leszedni a 4. évad feliratait? Mert angolul megvan, azt le kéne fordítani, de lusta dög vagyok 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Tuvok
megvolt, készül
egyebet nemtudok mondani, kérem kaccsojja ki ...

Alien
Tuvok érdeklõdj majd légyszi, hogy mi van a bannerral. 😊

Alien
Érdekességek:

SAKÁLOK

A forgatókönyvíró Vince Gilligan az epizód címét (unruhe) egy tömeggyilkosról, Howard Unruh-tól kölcsönözte. Mellesleg a német „unruhe” szó „nyugtalanság”-ot jelent és Gilligan nagyon érdekesnek találta, hogy egy gyilkos neve egybecsengjen ezzel a jelentéssel.

Egészen eddig az egyes epizódok péntek esténként kerültek adásba, ez volt az elsõ, amely vasárnap este ment le és ettõl kezdve minden részt ebben az idõpontban sugároztak.

Alien
22:55 X-Akták - Sakálok

Észak Michigan állam. Mary LaFante-t, egy fiatal lányt, elrabolják és a barátját a helyszínen megölik. A pillanatokkal korábban készült polaroid fényképeken nem az elvárható mosolygós lányarc látszik, hanem egy halálra rémült tinédzser, körülötte ijesztõ démonarcokkal...

Alien
<#nyes>

Serpa
de ma igen.
^-^

Alien
Ma sincs

Alien
Meghaltak.

Egy kérdés foglalkoztat az utolsó rész óta. Most akkor a Magányos Harcosok meghaltak? A filmben úgy tünik csak látomás volt a felbukkanásuk, az x-aktak.hu viszont így ír a tartalmáról: "a halottnak hitt Magányos Harcosok ..."
Alien
dettó <#vigyor>

Serpa
nekem egybõl beugrott a múlt hét pénteki rész.
^-^

Alien
jaja láttam én is 😊

A csaj megállt...

Tuvok
😉

Serpa
gúgli.
éreztem.
^-^

Tuvok
nincs, csak egy rövid leírásom, de neten biztos van vhol
"google is your friend" 😊

Serpa
van egy gyûjteményed?

Tuvok
szó - navahó szó - navahó jelentés
lovasság - 'Lin-yea-nal-dai-hi' - lovas
tüzérség - 'Be-el-ton-tso-quodi' - rövidcsövû puska
repülõ - 'Tsidi' - madár

Tuvok
navahó természetesen, de úgy tudom több indián nyelvet is használtak a japcsik ellen

Serpa
tegnap Vágó feltett egy frappáns kérdést.^^

Melyik nép nyelvét használta az amerikai haderõ a II VH alatt a kódrendszeréhez?

A. maják
B. eszkimók
C. hawaii õslakosok
D.navahók

naa?
ki tudja ?
<#vigyor>

Alien
Ma és holnap foci van 😞((( Pedig most végre negyedik szonzon van 😊 Na mindegy 😊

Alien
A tegnapi rész érdekességei, így utólag:

MINDEN MEGHAL

Ebben az epizódban lép színre Mulder harmadik informátora, Marita Covarrubias, miután X meghalt.

Az eredeti epizódcím „herrenvolk”, amely német szó és azt jelenti „felsõbbrendû faj”. Adolf Hitler a II. Világháború során hívta életre ezt a programot, hogy szõke és kék szemû árja harcosokat hozzon létre.

A Samantha Mulder-t alakító színésznõt, Vanessa Morley-t, megcsípte egy méh a forgatás során, amikor a méhkaptárba léptek be.

Alien
Nincs mit 😊

BaLeeX
Kösz Alien a privátüzit.

Szóval akkor tegnaptól 4. szezon! Sajna egy részrõl már így is lemaradtam de a többirõl remélem nem fogok. 😊
(gondolom eléggé visszaesett a nézettség amikor 3. után újrakezdték és a szinkronnal meg elkészültek így kihagyták a 3. évadot és folytatják ahol abbahagyták)

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

RelakSfromhome
mi a fene? Fejlesztett fejvadász?!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Ezek a szemetek ezt csinálják a StarTrekkel is...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
75. rész. Gondolom nem a 74. után kezdték ismételni...

Alien
az egész harmadik évadot 😊

RelakSfromhome
nem követtem az események. Kihagytak részeket?

Tuvok
écáh, ezért volt furcsa

RelakSfromhome
A felsõbbrendû faj.

ez az, amikor muldör megtalálja magát, meg a hugát?

Tuvok
nekem vmi bûzlik

Alien
NEGYEDIK SZEZON!!!!!!!!!!!!!!!