X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
ja ok
de a nõt miért csonkították meg ?

Elmondták, génhibával születtek, mert vérfertõzés volt a családban.

Iwant2Belive
legelejét én se láttam de ezek ilyen prehisztorikus korban megragadt ösemberhez hasonló "emberek" voltak szerintem.

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Tuvok
tegnapit nagyon nem értettem
mitõl lettek olyan gnómok ?

Iwant2Belive
"A filmbõl kivágták azt a részt, amikor Mulder és Scully Taylor seriff szûk szekrényében összezárva sokat sejtetõen „taszigálják” egymást."

lol hogy ez hogy kerülhetett egyáltalán bele...<#nemtudom>

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Alien
Namost bajban vagyok, hogy melyik rész is lesz ma.

23:25 X-Akták (ez biztos😊)

Vagy az elõzõ rész lesz aminek tegnap kellett volna lenni(Sakálok) vagy ez gondolom:

A Levegõ szelleme (eredeti cím: Teliko, lehet, hogy itt is más fordítás lesz, mint a korábbinál)

Négy afro-amerikai férfi tûnt el nyomtalanul Philadelphia utcáiról. Az FBI és a rendõrség közös akciócsoportja semmiféle nyomot sem talált ezidáig, ám most rábukkantak a legutóbbi áldozat holttestére. Meglepetésre semmiféle erõszakos cselekmény nyoma nem látszik a testen, ami a halált okozhatta volna. Az áldozat bõre viszont teljesen elvesztette pigmentációját, vagyis a néger férfi szinte kifehéredett. A Járványügyi Központ Scully segítségét kéri a titokzatos orvosi jelenség kivizsgálásához...

Alien
Mivel tegnap nem az a rész volt amit beírtam, így annak elamradtak az érdekességei, de most pótlom:

A FALKA (Az új fordításban már tükörfordítást alkalmaztak, Home=Otthon)

A szokatlan és kissé megbotránkoztató tartalma miatt a FOX tévétársaság az elsõ bemutató után nem vetítette többet ezt az epizódot.

A forgatókönyvíró Glen Morgan a szülei egykori szomszédairól nevezte el a filmben szereplõ Peacock-családot.

A filmbõl kivágták azt a részt, amikor Mulder és Scully Taylor seriff szûk szekrényében összezárva sokat sejtetõen „taszigálják” egymást.

Ebben az epizódban kerül elsõként említésre Samantha Mulder, az elrablásától eltérõ összefüggésben. Mulder arról beszél, miket játszottak gyermekkorukban.

Alien
Nekem meg a Wrong Turn (Halálos Forduló a magyarra fordított címe asszem) jutott róla az eszembe, abban is ilyen figurák vannak 😊

Bár most, hogy mondod, az általad említett két film is eszébe juthat az embernek 😊

Alien
na igen 😄 szimpi emberek voltak <#idiota><#idiota><#idiota>

Alien
mostmár nem hinném, hogy elõlrõl kezdenék 😊

Alien
oké 😊 tökéletes 😊

Iwant2Belive
olyan volt a tegnapi rész mintha összegyurták volna a Jeepers Creepet az uj Texasi láncfürészes mészárlással. Szal durva volt.<#vigyor1><#eljen>

Én még 5 emberrel sem mertem volna bemenni abba a házba.<#vigyor5>

Iwant2Belive
az durva én Mulder és Scully-baba kinézetéröl kb a 6-7edik szériára tippeltem volna(azokat csak hiányosan a 7.et abszolute nem láttam).
Mind1 akkor ujra visszakapcsolódok a nézök sorába de ha ujra elöröl kezdik 2 hét mulva kiköttetem a visatot...<#violent>

BaLeeX
Hétfõn kezdték a 4. évadot, kihagyták a 3.-at teljesen. Szóval ez már a negyedik évad 3. epizódja volt (kihagytak állítólag egyet) mert megint keverik a szart.
Én még nem láttam, videó vette majd ma nézem meg. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Iwant2Belive
szasz mindenki
ez a tegnapi rész hányadik szeriábol való?
amióta ujra ujrakezdték nem néztem hétköznap pedig ezekre az uj részekre kiváncsi vok! Viasat<<<<<<kronológia

Tuvok
x-aktás betûstípusban nincs ékezet, szal x-akták helyett x-files lesz

srác vasárnap vagy hétfõn ér rá csinálgatni, akkor akár kész is lehet

Alien
😊

Alien
Ehh ezt szépen kihagyták (második rész), ez most a harmadik rész ami megy.

Na megyek ágyba, jó éjt mindenkinek 😊

Serpa
ez eggyel késõbbi rész.

Serpa
no problemo.
^-^

csá.
<#fogmosas>

Alien
Na de kérem!<#banplz><#vigyor>

Serpa
nem tudom ott hagyni a Fásy mulatót.
<#banplz>

Alien
Nemsoká kezdõdik 😊

Serpa
<#idiota>

Alien
na azért<#buck>

Tuvok
ne aggódj, megtartunk kisdobosnak 😊

Alien
aha<#rolleyes>

Serpa
csámcsógnivalókat is ott lehet találni ?
😄

magyarán érdekességeket.
^-^

Alien
Jó ötlet volt linknek megadni/kiírni az x-akták oldalt is a bannerban, ennyit bõven megérdemelnek hamár mindig onnan másolom ki a dolgokat 😊 Persze ezután sem lesz másképp 😄 De így nektek is könnyebb, pár kattintást megspóroltok (<#idiota>!) és egybõl hozzálehet szólni a dolgokhoz <#vigyor>

Alien
Nekem az nagyon tetszik még ahogyan a szereplõk megjelennek.

Serpa
aha.
én nem is gondoltam ilyenre.

Alien
jaa úgy könnyû 😛 😄

Tuvok
nem, én tudtam vmi vmi ilyesmi lesz benne 😛

Alien
Tök jó, nem? 😄

Alien
😄D

De te észrevetted azt? Én elõször nem 😄

Serpa
én is most vettem észre azt az ikont.
<#vigyor>

Alien
Oksi 😊

Tuvok
hûha, spanyol viasz ? 😊)

Alien
oh 😊)

Alien
Hoppá a bannernél nem is figyeltem, hogy amikor rámegyünk egérrel akkor bejön egy kis x-aktás ikon 😄 meg kivan linkelve az x-aktak.hu 😊 szupi ezentúl mégkönnyebb lesz a tartalmat beírnom, hisz csak a bannerre kell kattintani és beis jön az oldal 😄

Tuvok
elküldtem neki, ne aggódj 😊

Tuvok
remélhetõleg nem soká kész lesz, nem akartam idõt mondani, õ ért hozzá, õ tudja hogy van ideje, stb
amúgy azért nem szólt jódarabig, mert elhagyta a mailcímem, várta hogy szóljak 😊)

Alien
Oké 😊

X-Aktás betûtípusa van?

Alien
<#nyes>

Tuvok
megtörtént 😊

Alien
Igen azokat kérd még légyszi, és utána tökéletes lesz<#worship>

Tuvok
végre ! 😊
naszal alábbiakat kértem még :
- feliratok x-aktás betûtípussal
- out there végérõl pont le
- aktás logó kicsit összenyom, mert pixeles

jó lesz ?

Alien
Nekem is két észrevétel amit a többiek mondtak: kicsit pixeles nekem is a jobb oldali kép, illetve a pont szerintem sem kellen. Amúgy nagyon jó!

Alien
itt vagyok 😄