X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

C.C. nem vitte túlzásba a keresztnevek variálását.
Mulder apja William, Scully apja William, Scully bátyja William, Scully fia William.
Iwant2Belive
megkérdeztem fatert aszondja ugy hijják ezt a betegséget hogy Tekerezgés vagy mi a f*szom😊 Ilyen idegrendszeri dolog, jobban nem mentem bele.

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Iwant2Belive
A faterja orosz származású zsidó innen a különleges kiejtés(2003ban hunyt el, Isten nyugosztalja). Anyja skót származású.

Tetszett a rész, különösen el volt találva a bekattant csávó karaktere. Szemrángás-unruhe-nyugtalan, ez ügyes volt. Amugy ennek a szinésznek valóban van ez a "betegsége" nem csak rájátszott. Legutótt az Identity-Azonosság c. zseniális thrillerben láttam ahol szintén jol látszott a szemrángatózás és dettó pszihopatát játszott.<#wilting>

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Alien
Nektek hogy tetszett a mai rész? Nekem bejött 😊

Tuvok
apja zsidó
már értem

Tuvok
akkor valami csak nem stimmel az életrajzával, tuti nem amcsi (angol) családból van

Alien
Date of birth (location)
7 August 1960
New York, New York, USA

😊 Nem tudom, nem úgy ejtik, ezt õ mondta, illetve láttam egyszer egy elõzetest, abban is így mondták a nevét, ahogy most.

Tuvok
Mért, nem amcsiban született ?

Alien

Alien
Amúgy eddig nekem nagyon bejön ez rész 😄 És ugye mint kiderült, ez az ami kiamradt a múltkor 😊

Alien
Ha megfigyeled, akkor a késõbbi szezonokban (kb a hetediktõl asszem) szintén így mondják, mert régen amikor itt járt Magyarországon máég anno a Friderikusz show-ban akkor derült ki, hogy nem "dácsovni" hanem "Dukovni" a neve , helyesen kiejteve 😊 Így mivel újravan szinkronizálva a negyedik epizód, ezt is figyelembe vették 😊 "Dévid Dukávni" angolosan, magyarosan Dukovni 😊)

<#wilting>

Tuvok
de
a szinkronrendezõ biztos csak németül tud 😄

Én is furcsálom. Nem 'dácsovni'-nak mondták régen?<#wilting>

Tuvok
hé, mi ez a dukovnizás má <#wilting>

Serpa
remélem olyan rész lesz, amit még nem láttam.

Alien
jóvanna 😄

Alien
Az, hogy ma 22:40-kor X-Files <#nyes>

Serpa
ezt a letisztult, ékes magyar elszólást ...
😄

Tuvok
b+ ennyit köríteni ... nemtod oszt kész ,)

Serpa
most akkor mi vaan ?
😊

Alien
22:40 X-Akták

Na most az a helyzet, hogy ha sorban megyünk akkor a "Mezõ, ahol meghaltam" c. epizódnak kéne jönnie, azonban, a viasat honlapján a tartalom nem a mai részre utal, hanem holnap lesz az aminek ma kéne lennie 😊 És az a gyanúm, hogy az elmaradt részt fogják ma leadni. A tartalom szerinte nem tudom, mert az x-aktak.hu-n mindig csak a legelsõ bekezdést olvasom el és másolom be, nehogy vmi poént lelõjjek magamnak és nektek. Így a viasat tartalma alapján nem tudom pontosan melyik rész lesz, de az a gyanúm, hogy az elmaradt Sakálok(szerintem nem ezt a címet hagyták meg neki, hanem Nyugtalanságnak fogják szerintem fordítani vagy vmi hasonlónak (eredeti címe Unruhe))

Na a lényeg, 22:40-kor irány a tv elé 😊

Alien
Én se nagyon 😊

Iwant2Belive
én sem. 2 durva rész volt azért benne. mikor a srác fejét pépessé verik és kiszedik belöle a férget ill. mikor Szkálli nyakábol ugyanezt.

Serpa
"Ez az egyik legerõszakosabb és legvéresebb epizód a kilenc szezon során"

én nem éreztem annak.

Iwant2Belive
magyarul egyet értek veled😊

Iwant2Belive
ez ugyan az amit én irtam 2-3 kommentel lejebb:

"maga az epizód télleg elég jó volt de nekem hiányzik Mulder vagy valaki aki keresne valami magyarázatot, megoldást a megmagyarázhatatlanra"

Tuvok
nekem olyan semmitmondónak tûnt, van pár sivatagi csóka, aki istentudja milyen kukaccal játszanak, beleteszik másokba
de hogy minek, meg hogy milyen kukac, stb <#nemtudom>

Alien
Én is bírtam különben ezt a részt ami most volt, bár már láttam korábban is, de nem baj 😊

Alien
jaja feltûnõen "stílusváltozáson" ment keresztül 😊)

Iwant2Belive
naja az elsö 3 szériában még nagyon látszott hogy az akkori style szerint sminkelik, öltöztetik, fodrászozzák(😄DD).a 4.szériátol már nagyon jol néz ki. hú nagyon bejön <#szeret>
maga az epizód télleg elég jó volt de nekem hiányzik Mulder vagy valaki aki keresne valami magyarázatot, megoldást a megmagyarázhatatlanra.

dikki*yysw
és az elsõ pár szezonhoz képest egész jól is néz ki, kicsit barnább bõr, stb. 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

dikki*yysw
ez jó rész volt

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Iwant2Belive
kurva jó ez a rész mert sokat mutatják benn Scullyt <#szeret><#taps><#szeret>

BaLeeX
Ezt tényleg durva rész. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

lol

Iwant2Belive
no mulder no fun<#pardon1>

<#eljen><#eljen>

Alien
Érdekesség:

SIVATAGI SZEKTA

Ez az egyik legerõszakosabb és legvéresebb epizód a kilenc szezon során. A kritikusok rögtön szóvá tették, hogy Mulder távollétében a film „elvadult”.

Alien
22:25 X-Akták - Sivagatgi szekta (nyolcadik szezon)

Hank Gulatarski órákig vár az utahi Juab megye egyik elhagyatott országúján a Roadrunners buszvállalat járatára. Végre megérkezik és Hank felszáll, majd elfoglalja helyét a többi utas bizalmatlan pillantásai közepette. Kissé zavarja a nagy csend, de aztán inkább alszik egyet. Arra ébred, hogy a busz megállt és az utasok furcsa sorrendben leszállnak a jármûrõl. Gulatarski is csatlakozik hozzájuk és azt látja, hogy a sofõr és az utasok egy nyomorék ember koponyáját kezdik verni kövekkel. Majd Hank felé fordulnak és körbeveszik...

Alien
"tegnap elég félelemetes volt, ahogy Scully a szellõzõben mászott, azt hallatszott ahogy közeledik a "fehér arcú""

Igen 😊 Az jó kis jelenet volt szerintem is 😊

Alien
"A 4. szériára nem emléxem vazze."

Én se nagyon 😊)

Kösz!

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Serpa
nem autóbalesete volt ?

tegnap elég félelemetes volt, ahogy Scully a szellõzõben mászott, azt hallatszott ahogy közeledik a "fehér arcú".

Iwant2Belive
Hát ez olyan átlagos rész volt; átlagos de jó. A 4. szériára nem emléxem vazze.

Már megy!

Iwant2Belive

Honnan tudnám leszedni a 4. évad feliratait? Mert angolul megvan, azt le kéne fordítani, de lusta dög vagyok 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Tuvok
ja hm

Azt is elmondták, hogy végtagcsökevényedés is volt, bár szerintem valószínûbb, hogy éhesek voltak.😊