X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mulder apja William, Scully apja William, Scully bátyja William, Scully fia William.
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
Tetszett a rész, különösen el volt találva a bekattant csávó karaktere. Szemrángás-unruhe-nyugtalan, ez ügyes volt. Amugy ennek a szinésznek valóban van ez a "betegsége" nem csak rájátszott. Legutótt az Identity-Azonosság c. zseniális thrillerben láttam ahol szintén jol látszott a szemrángatózás és dettó pszihopatát játszott.<#wilting>#wilting>
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
7 August 1960
New York, New York, USA
😊 Nem tudom, nem úgy ejtik, ezt õ mondta, illetve láttam egyszer egy elõzetest, abban is így mondták a nevét, ahogy most.
Na most az a helyzet, hogy ha sorban megyünk akkor a "Mezõ, ahol meghaltam" c. epizódnak kéne jönnie, azonban, a viasat honlapján a tartalom nem a mai részre utal, hanem holnap lesz az aminek ma kéne lennie 😊 És az a gyanúm, hogy az elmaradt részt fogják ma leadni. A tartalom szerinte nem tudom, mert az x-aktak.hu-n mindig csak a legelsõ bekezdést olvasom el és másolom be, nehogy vmi poént lelõjjek magamnak és nektek. Így a viasat tartalma alapján nem tudom pontosan melyik rész lesz, de az a gyanúm, hogy az elmaradt Sakálok(szerintem nem ezt a címet hagyták meg neki, hanem Nyugtalanságnak fogják szerintem fordítani vagy vmi hasonlónak (eredeti címe Unruhe))
Na a lényeg, 22:40-kor irány a tv elé 😊
én nem éreztem annak.
"maga az epizód télleg elég jó volt de nekem hiányzik Mulder vagy valaki aki keresne valami magyarázatot, megoldást a megmagyarázhatatlanra"
de hogy minek, meg hogy milyen kukac, stb <#nemtudom>#nemtudom>
maga az epizód télleg elég jó volt de nekem hiányzik Mulder vagy valaki aki keresne valami magyarázatot, megoldást a megmagyarázhatatlanra.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
SIVATAGI SZEKTA
Ez az egyik legerõszakosabb és legvéresebb epizód a kilenc szezon során. A kritikusok rögtön szóvá tették, hogy Mulder távollétében a film „elvadult”.
Hank Gulatarski órákig vár az utahi Juab megye egyik elhagyatott országúján a Roadrunners buszvállalat járatára. Végre megérkezik és Hank felszáll, majd elfoglalja helyét a többi utas bizalmatlan pillantásai közepette. Kissé zavarja a nagy csend, de aztán inkább alszik egyet. Arra ébred, hogy a busz megállt és az utasok furcsa sorrendben leszállnak a jármûrõl. Gulatarski is csatlakozik hozzájuk és azt látja, hogy a sofõr és az utasok egy nyomorék ember koponyáját kezdik verni kövekkel. Majd Hank felé fordulnak és körbeveszik...
Igen 😊 Az jó kis jelenet volt szerintem is 😊
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
tegnap elég félelemetes volt, ahogy Scully a szellõzõben mászott, azt hallatszott ahogy közeledik a "fehér arcú".
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni