X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😉

Alien
Hamarosan megtudjuk melyik lesz<#vigyor0>

Serpa
"Chupachabra" --> ez jobban hangzik.
ha lehetne szavazni melyik legyen ma este ...
^-^

Sil3nt
nagyon jó a banner<#eljen><#eljen>

Alien
Elvileg a két rész közül lesz valamelyik 😊 Bár a viasatnál semmi sem biztos 😊

Alien
22:25 X-Akták - Egy erõs dohányos emlékei

Mulder és Scully érdeklõdve hallgatja Frohike elõadását a Cigarettázó Férfi sötét és ijesztõ múltjáról. Nem is tudják, hogy a közeli toronyházban megbújva, éppen õ hallgatja le õket, szuperérzékeny mikrofonokkal. Nemcsak a megfigyelést segítõ eszközök vannak nála, hanem egy távcsöves puska is. Vajon ki lesz a következõ áldozat?

vagy

Chupachabra (Nem tudom milyen firsítása lesz most a címnek, az eredeti cím ez: "El mundo gira”, vagyis „a Föld forog")

A bevándorló munkások bádogvárosában, a kaliforniai San Joaquin völgyben, Elaido Buente felszabadultan udvarol a csinos Maria Dorantesnek, mialatt bátyja, Soledad Buente, féltékenyen nézi õket. Flakita, az mindenbe beleszóló szomszéd, rosszallva csóválja a fejét: "Két testvér, egy asszony, nagy baj." Hirtelen fülrepesztõ zaj hallatszik a magasból és vakító fény önti el az utcákat. Sárga esõ esik egy rövid ideig és mindenki szerteszalad. Miután minden elcsendesedik, Flakita megtalálja Maria és egy kecske megcsonkított holttestét. Mindkettejüknek megette valaki vagy valami az arcát. Eliadónak pedig nyoma vész...

Alien
asszem nem

Serpa
a kungfu nem 10 körül kezdõdik ?

Morpheus
Sziasztok! Én is nagy rajongója voltam anno a sorozatnak, de elég sok részt nem láttam, mostanában meg a munkámból kifolyólag tudok egy-egy részt megnézni. Egy héttel ezelõttig.😊 Sikerült az 1-7.évadot megszerezni dvd minõségben szinkronnal (tv-s szinkron van rajta).

Hát elég furcsa elõlrõl nézni. Scully teljes elhatárolódása a témától, Skinner "ellenségessége", no és, hogy milyen fiatalnak tünnek. Meg jó nézni, ahogy kialakul a történet "x-aktás" része. Meg ilyenkor jön rá az ember, hogy mennyi részt nem is látott.

Bocsi, ha off voltam.

Morpheus

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Alien
22:35 X-Akták

Az a helyzet, hogy bajban vagyok, hogy melyik rész lesz, hisz a múltkor kettõt is kihagytak. A viasat honlapján meg most nem ír tartalmat, a másikról meg nem írom ki, mert nem tom melyik rész lesz 😊

Alien
Jaja, csak az akták 18 karikás és nem kezdõdhetne 22:00 elõtt.

Serpa
nyugodtan felcserélhetnék a 2t.

Alien
jaja...

Serpa
má megint tovább tart ez a ........

Alien
<#kuss><#vigyor0>

Tuvok
nem azt kérdeztem mit csináltál elõtte .. <#vigyor2>
na jó, ne offoljunk 😉

Alien
Szórakozóhelyen voltam 😄 Amúgy hangos voltam fõleg amikor nekem tetszõ számok mentek 😊)

Tuvok
tudtam !!
ugye nem voltatok túl hangosak <#ravasz1>

Alien
Na tessék, most meg ti tüntetek el 😛

Alien
Izé azt hittem most jön, akkor 22:40 a helyes idõpont 😊

Alien
sorry 😊

Alien
buliztam az éjjel és ma lustálkodtam 😄

Alien
Mindjárt: X-akták - Könyörgés

1990. szeptember 21. Dexter, Oklahoma: Gyerekek játszanak a Bethune Általános iskola karneválján. A hétéves Billy Underwood anyját, Lisa-t, hívja, de az nem figyel, mert egy másik asszonnyal beszélget. Amikor végre odafordul a hintákhoz, Billy eltûnt. Egy fekete hajú és titokzatos fiatalember áll a hinták mellett, kezében Billy hátizsákja...

bocsi a késésért 😊))

Serpa
el kellene náspángolni ...
<#vigyor>

egyre gyakrabban csinálja.

Tuvok
hol van AVP a mai résszel ??!! megint gyûri a lepedõt biztos ...
<#gunyos1>

Serpa
ma?

Alien
<#idiota><#zavart2><#vigyor>

Iwant2Belive
ehh hát erre próbáltam célozni
itt már csak a BArátok közt a biztos<#vigyor1>

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Alien
Bízom benne, hogy ez lesz 😄

Elvégre " Folytatjuk" 😄

Bár lehet, hogy a viasat másképp gondolja 😊)

Iwant2Belive
nem csak vigyázzunk az ilyen kijelentésekkel. mármint hogy ez meg az lesz este<#bee1>

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Alien
Mint valami mesében mi? 😊)

Alien
amúgy remélem ez lesz 😄

Alien
mi az? vagy írjam Tunguska-nak? 😊

Serpa
"ám a szabadulására egyenlõre semmi remény..."
lol
^-^

Iwant2Belive
"23:20 X-Akták - Tunguzka 2"

nana<#crazya>

Alien
23:20 X-Akták - Tunguzka 2

... ( az elõzõ rész folytatása ) A tunguzkai fogolytáborban raboskodó Mulder túléli a különös orvosi teszteket, ám a szabadulására egyenlõre semmi remény...

Alien
aha, vmi olyasmi lehet 😄

Serpa
Skinner ruszki ??

Walter Sergei Skinner

Alien
Hé, nem én tehetek róla, hogy nem sorban adják 😄

Iwant2Belive
AVP ez télleg nem volt szép töled.

Iwant2Belive
hú de szar a krájcsek hangja

Tuvok
AVP megint átbaszott minket !!!!

Alien
pont most akartam beírni 😊)

Iwant2Belive
ez a Tunguska hehe

Alien
Érdekességek:

EGY ERÕS DOHÁNYOS EMLÉKEI

A filmben Lee Harvey Oswald Mr. Hunt-nak nevezi a Cigarettás férfit. A valóságban is létezett egy E. Howard Hunt nevû férfi, aki CIA ügynök volt és álnéven kémregényeket írt. Feltehetõleg Dallasban volt John F. Kennedy elnök meggyilkolásakor és a merénylet mögött összeesküvést sejtõ emberek máig úgy vélik, Hunt-nak köze volt az eseményekhez.

Duchovny és Anderson nem jelennek meg ebben az epizódban, csak a hangjukat hallhatjuk. Scully ugyan látható, de a jelenetek a Sebhelyek címû részbõl lettek felhasználva.

Walden Roth, a kiadó, aki végül megvásárolja a Cigarettázó férfi novelláit, a FOX tévétársaság két igazgatójáról kapta a nevét. Dana Walden a dráma szekció vezetõje, Peter Roth pedig a szórakoztató osztály elnöke.

Amikor a Cigarettás megveszi az újságosnál a magazint, amelyben megjelent a mûve, egy másik újságon az a fõcím virít, hogy „Hol a pokolban van Darin Morgan?” Ez utalás arra, hogy a forgatókönyvíró Morgan távozott a stábból.

Alien
22:50 X-Akták - Egy erõs dohányos emlékei

Mulder és Scully érdeklõdve hallgatja Frohike elõadását a Cigarettázó Férfi sötét és ijesztõ múltjáról. Nem is tudják, hogy a közeli toronyházban megbújva, éppen õ hallgatja le õket, szuperérzékeny mikrofonokkal. Nemcsak a megfigyelést segítõ eszközök vannak nála, hanem egy távcsöves puska is. Vajon ki lesz a következõ áldozat? ...

Tuvok
heh 😊)

szép és jó úgy ahogy van, ha vkinek baja van vele, megcsinálhatja magának <#nemtudom>

tudnék még pá helyen flash-t elképzelni, de rámenne a gatyám is 😉

LekWARka
Nincs mit!
A betüket meg ki lehet cserélni, csak döntsétek el melyik legyen...
A "The Truth.." szöveg szerintem is jobb sima, mint x-files betûtipussal! De a megrendelõ fizet! <#nezze>
Nem tartom magam nagy fórum olvasónak, így nem igérem, hogy rendszeresen nézem az oldalt, de ha van valami írjatok mailt...<#email>
na csumi...<#rinya>
Ha leng a kezem, jenetkezem!<#integet2>

<#violent><#gun>______________<#kocsog>
<#alien>

Ha elbaszom kardombadőlős..... szerintem!

Tuvok
hentesbácsi 😄

Serpa
"Az igazság odaát van" mehetne az elsõ típussal.
nekem más bajom nincs.
😊