6047
-
#3805 elejétől a végéig.
-
#3804 Na így derék -
#3803 Én azért a 2 percért nem hiszem, hogy átkapcsolok, úgyis késnek a V3-on vele, az RTL meg levágja a végét, stb, szal nem sokat fog egymásba lógni szerintem . -
#3802 Az X-Akták - A Jövő a tét (a mozifilm) néhány érdekessége:))
A film időben az ötödik szezon utolsó része (The End - Vége) és a hatodik szezon első része (The beginning - A kezdet) között helyezkedik el.
Az utolsó jelenetet a Foum Tatouine-on játszódik, ami egy létező hely, ami egy létező hely, itt forgatták a Star Warst 1977-ben és a Jedi Visszatért 1983-ban, ez volt a Tatooine bolygó helyszíne.
Scullyt a 619-es szobában hallgatják majd ki, ami a mozifilm megjelenésére utal. 06/19 :)
11:21 - Ekkor megy Mulder a Dallasi területi irodába, ahol csatlakozik hozzá Scully és analizálja a kövületeket. 11/21 Chris Carter feleségének a születésnapja.
Mulder a bárban játszódó jelenetnél, miután meglátja, hogy nem működik a wc illetve foglalt a másik, könnyít magán az utcán, méghozzá egy Függetlenség napja poszter előtt. (pontosabban arra rá inkább) -
#3801 Amúgy a viasaton elvileg előbb elfog kezdődni a sorozat, mint ahogy vége lenne a filmnek. Lehet, hogy átkapcsolok, elvégre megvan dvd-n a mozifilm -
#3800 Oké, próbálok :)
-
#3799 Hát akkor keress ! -
#3798 Nem tom van-e róla érdekesség :( -
#3797 Jujj tényleg, ma lesz az is:D
Rtl Klub
21:00 X-akták - a Jövő a tét (a mozifilm)
35 ezer évvel ezelőtt, Texas állam északi részén járunk. Hatalmas hóvihar tombol és két ősember lép be egy barlangba, fáklyákkal a kezükben. Mintha keresnének valakit vagy valamit odabent. Hamarosan rátalálnak egy földönkívülire, aki azonnal végez az egyik emberrel, ám társa ledöfi egy karóval. Az idegen testéből fekete vér - a fekete olaj - folyik elő és a megrémült ősember felé indul. Bemászik a testébe, a bőre alá és a férfi felüvölt...
szerk: túl spoileres volt az előző tartalom, ez jobb annak ha vki még esetleg nem látta :D -
#3796 Na és a filmről van-e valami érdekességed ? -
#3795 Érdekességek:
IDŐTLENÜL
Ennek az epizódnak két forgatókönyvírója van: Howard Gordon és David Greenwalt. Ők ketten később újra együtt dolgoztak egy másik sorozatban, a Buffy, a vámpírok réme címűben.
A társproducer pedig az Angel című sorozat szerzője lett később.
-
#3794 23:05 X-Akták - Időtlenül
Jason Nichols és Lucas Menand, a Massachusetts Institute of Technology kutatói, heves vitába keverednek egymással, miközben az utcán sétálnak. Váratlanul egy idős férfi lép eléjük és figyelmezteti Menand-ot, hogy pontban 11 óra 46 perckor el fogja ütni egy busz. Azok persze nem hisznek neki és Menand hívja az egyetem biztonsági őrét. Az idős embert egy autó hátsó ülésére ülteti az őr és elhajt vele. Pár pillanattal később, pontosan 11 óra 46 perckor, Menand-ot elüti egy busz... -
#3793 Háttő, a hidegfúzió valami olyasmit tesz, hogy nehézvizet katalizálnak, és hozzáadnak palládiumot, akkor olyan nukleáris reakció játszódik le, mint az atomerőművekben, azaz kontrollált maghasadás . Hidrogén atomok szabadulnak fel, és ezek összeolvadása (fúziója) héliummá szabadít fel rengeteg energiát (mint a Nap), azonban ez csak több tízerer vagy millió Celsius fokon mehet végbe .
Amcsi tudósok jelentették be, hogy sikerült szobahőmérsékleten elérni fúziót (hidegfúzió), de mikor megpróbálták megismételni a világnak a kísérletet, az nem sikerült, és azóta még soha senkinek sem .
Én ezt olvastam róla .
Egységen túli energiáról meg nem hallottam, jó lenne tudni ennek az angol nevét, lehet az atomokon túli nagy energiájú "szálanyagra" gondoltak -
#3792 hidegfúzió, egységen túli energia --> tudja vki mi a lényege ezeknek? -
#3791 Trétor ! -
#3790 :D
Mindkettőt használom :) -
#3789 MSN Messenger = kislányok komolytalan pletyizésére való csili-vili csengő-bengő játékszer .
ICQ való a férfiaknak -
#3788 (A) = az MSN Messenger-nél az angyal :))) -
#3787 Sajnos a tegnapi részhez sincsenek érdekességek :( -
#3786 Még szép, hogy néztem
(A) ? -
#3785 Nincsenek ehhez a részhez külön érdekességek.
Pénteken nem láttam, ugye az Eltűnt idő volt? -
#3784 22:45 X-Akták - A tó titka
...( az előző rész folytatása ) Mulder felfelé igyekszik a tó mélyéről, miközben erős fény világít rá a magasból. Kiderül, hogy a fény egy búvárcsapat lámpáitól ered. Fox megpróbál elmenekülni, de a parton elfogják... -
#3783 sorry, remélem azért nézted , jó rész volt (A)
Mindjárt jön a mai (A) -
#3782 És megint nem írta be a mait -
#3781 hmmm ...
Reyes.
-
#3780 -
#3779 mi volt a tó alján? -
#3778 De ha nem ... -
#3777 "elleste" -
#3776 vietcong -ok nem arról voltak híresek, hogy tanítják a rabokat. -
#3775 Ha minden jól megy, ez a rész lesz ma :) -
#3774 Érdekesség:
AZ ELTŰNT IDŐ
A rész eredeti címe ezúttal is latin – „tempus fugit”, vagyis „repül az idő”.
Max Fenig már egyszer szerepelt a sorozatban, az 1. szezonban, a Bukott angyal-ban.
-
#3773 22:55 X-Akták - Az eltűnt idő
A Fejetlen Asszony bárban üldögélő Mulder és Scully asztalához éneklő pincérek lépnek oda és boldog születésnapot kívánnak Danának. A nő teljesen meghatódik, hogy Fox emlékezett a dátumra. Mielőtt az ünneplés befejeződne, felbukkan egy bizonyos Sharon Graffia, aki Max Fenig ( lásd a Bukott angyal című epizódot ) testvéreként mutatkozik be. Elmondja, hogy Max repülőgép szerencsétlenségben meghalt két órával ezelőtt, amikor egy utasszállító lezuhant New York államban. Fenig akarata volt, hogy Sharon keresse meg Muldert, ha vele valami baj történne... -
#3772 Igen valahogy úgy :) -
#3771 Elvileg Vietnámban a fogvatartóitól tanulta a technikát, az emberek szemében a vak foltokat manipulálta, vagy vmi ilyesmi :) -
#3770 hogy volt képes "köddé" válni? -
#3769 Ez a Csendős és a földönkívüliek felér egy jobb X-akták résszel :D -
#3768 23:00 X-Akták - Az elfelejtett hős
Tartalmat és érdekessékeget lásd lejjebb :) -
#3767 -
#3766 Kaddish megy, sry :)