X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Ennyi ?
Rohatt Sumis <#duhos2>

Alien
Érdekesség:

VIA NEGATIVA

Ebben a részben derül ki, hogy Langly keresztneve Richard. A Szokatlan gyanúsítottak címû részben Ringo-nak szólítják, de ezt a jelenetet végül kivágták.

Alien
22:15 X-Akták - Via Negativa

Jim Leeds ügynök a kocsiban alszik, amikor partnere, Angus Stedman, kivülrõl bekopog az ablakon, hogy felébressze. Mozgás támadt a házban, amelyet figyelnek. Óvatosan behatolnak az épületbe, ahol húsz tetemet találnak, mindegyikük koponyája szét van zúzva. Stedman úgy érzi, valaki áll mögötte. Megfordul és egy egyszerû baltával felfegyverzett férfit lát. Leeds hallja társa kiáltását és a segítségére siet. Ám Stedman már halott, az õ feje is szét lett verve. Megpillantja a fejszés embert, akinek van egy harmadik szeme, a homlokán. Az felemeli a baltát és lesújt Leeds-re...

Alien
IDÕTLENÜL

Ennek az epizódnak két forgatókönyvírója van: Howard Gordon és David Greenwalt. Õk ketten késõbb újra együtt dolgoztak egy másik sorozatban, a Buffy, a vámpírok réme címûben.

A társproducer pedig az Angel címû sorozat szerzõje lett késõbb.

😊

Tuvok
érdekességek <#nezze>

Alien
Jaja nekem is tetszett 😊

Tuvok
király rész volt, most néztem meg, de Chris Carter tényleg nem sok Treket nézett, az idõparadoxonok vhogy nem stimmeltek 😉

Alien
jó a mai rész

Alien
nem tudom 😊

Serpa
"Egy Dohányos emlékei" --> ezt má nem adják le.

Alien
23:20 X-Akták - Idõtlenül

Jason Nichols és Lucas Menand, a Massachusetts Institute of Technology kutatói, heves vitába keverednek egymással, miközben az utcán sétálnak. Váratlanul egy idõs férfi lép eléjük és figyelmezteti Menand-ot, hogy pontban 11 óra 46 perckor el fogja ütni egy busz. Azok persze nem hisznek neki és Menand hívja az egyetem biztonsági õrét. Az idõs embert egy autó hátsó ülésére ülteti az õr és elhajt vele. Pár pillanattal késõbb, pontosan 11 óra 46 perckor, Menand-ot elüti egy busz...

(Esetleg az Egy Dohányos emlékei rész.)

petesilver
Ahh, el vagyok keseredve😞 Mióta ezt a szezont nyomják, tökre vártam minden estét, mert ezeket a részeket még nem láttam. De innen kezdve viszont sajna igen, a repülõgépkatasztrófás második része már ismerõs volt. Pedig olyan jó volt nézni a számomra új részeket😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

Ombika
Ahh bassza meg nem lattam tegnapi reszt,nem lehet vhonnet leszedni?

Alien
<#law><#vigyor>

Tuvok
Én veled vagyok ! 😄

Alien
Nahát...Hmm...

Mondjuk az én logom ezerszer jobb 😄 De akkor is hasonlít, nem lesz ez így jó....

Tuvok
itt van még 1 AVP <#wilting>

Alien
Nem felejtettem el, csak amikor akartam beírni, nem jött be az az oldal 😊

De most itt van a tegnapié, a mainak külön nincs:

AZ ELTÛNT IDÕ

A rész eredeti címe ezúttal is latin – „tempus fugit”, vagyis „repül az idõ”.

Max Fenig már egyszer szerepelt a sorozatban, az 1. szezonban, a Bukott angyal-ban.

Alien
igen, ma lesz 😊

Tuvok
Érdekességek ? <#nezze>

Ombika
Ma lesz a folytatas,mert isteni resz!?

Alien
23:00 X-Akták - A tó titka

...( az elõzõ rész folytatása ) Mulder felfelé igyekszik a tó mélyérõl, miközben erõs fény világít rá a magasból. Kiderül, hogy a fény egy búvárcsapat lámpáitól ered. Fox megpróbál elmenekülni, de a parton elfogják...

Alien
jó kis rész volt , ma folytatás 😄

petesilver
Merülés elõtt Muldernek jó volt a szövege. Mikor kérdezte a manus tõle, eddig milyen mélyre merült, erre mondja az uszoda alját😊 az nagyon bejött, de mondjuk jó volt az egész rész, kiváncsian várom ma a folytatást!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Tuvok
na mentem nézni, jó résznek tûnik

Tuvok
háttõ, sztem nevetséges amit mûvelnek, egymás dolgát nehezítik, Matheus is csak ígérget fût - fát, így az újoncok, meg úgy, de sehol sincsenek, még a bulgárokkal is _itthon_ épp hogy kicsikarunk egy döntetlent, az utóbbi 10 évben semmit sem fejlõdött a magyar válogatott, sõt

Serpa
én pedig úgy veszem észre, fejlõdik a csapat.

végre látom, hogy hajtanak végig.

Tuvok
én inkább úgy jellemezném, hogy sz*r 😊

Serpa
feszült volt ...

Tuvok
Ezekszerint nem késtem le az elejét 😄
Meccset néztem, sry <#vigyor5>

Alien
Na irány mindenki az ágyba, hamarosan kezdõdik 😄

Alien
Amíg le nem adják 😄

Serpa
"Egy Erõs dohányos emlékei" --> ez meddig lesz még?
^-^

Tuvok
<#awink><#eljen>

Alien
22:35 X-Akták - Egy Erõs dohányos emlékei

vagy

Az eltûnt idõ (szerintem ez lesz, aztán majdcsak leadják az erõs dohányos emlékeit is)

A Fejetlen Asszony bárban üldögélõ Mulder és Scully asztalához éneklõ pincérek lépnek oda és boldog születésnapot kívánnak Danának. A nõ teljesen meghatódik, hogy Fox emlékezett a dátumra. Mielõtt az ünneplés befejezõdne, felbukkan egy bizonyos Sharon Graffia, aki Max Fenig ( lásd a Bukott angyal címû epizódot ) testvéreként mutatkozik be. Elmondja, hogy Max repülõgép szerencsétlenségben meghalt két órával ezelõtt, amikor egy utasszállító lezuhant New York államban. Fenig akarata volt, hogy Sharon keresse meg Muldert, ha vele valami baj történne...

Alien
A tegnapi rész érdekességei:

AZ ELFELEJTETT HÕS

Peter McDougal tábornokot a sorozat szerkesztõjérõl, Heather MacDougal-ról nevezték el.

Amikor Teager beszélget a háborús emlékmû elõtt álló Davenport asszonnyal, két név is elolvasható az emléktáblán. Jesse R. Ellsion és Harlan L. Hahn. Harlan Ellsion híres sci-fi szerzõ és a sorozat nagy rajongója, míg Jessica Hahn egy botrányairól híres hölgy, aki egy pappal folytatott szerelmi viszonyt.

😊

Alien
Jaja nagyon állati volt, gépen sajna nincsenek képek 😞

Tuvok
Tegnapi tök jó volt, várom az érdekességeket <#nezze>

Ejj, most néztem meg a "Home" címû részt, télleg brutális...

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Serpa
faxa lehetett.
képeid vannak?

Alien
A tegnapi rész érdekességei:

KADDIS

Isaac Lauria egy valódi zsidó rabbiról lett elnevezve, akit a zsidó miszticizmus atyjának tartanak.

A „kaddis” egy zsidó ima neve, amelyet a temetés után 11 hónapig naponta elmondanak, majd utána a haláleset minden évfordulóján.

A kis könyv, amely lángra lobban a filmben, valójában igen nehezen kapott lángra. Többszöri próbálkozások is hiábavalónak bizonyultak, majd amelyik sikerült, az akkora lángot vetett, hogy David Duchovny szó szerint elhajította ijedtében.

Az epizód Lilian Katz-nak van ajánlva. Katz a forgatókönyvíró Howard Gordon anyai nagymamája volt.

Alien
Esetleg ez:

Az eltûnt idõ

A Fejetlen Asszony bárban üldögélõ Mulder és Scully asztalához éneklõ pincérek lépnek oda és boldog születésnapot kívánnak Danának. A nõ teljesen meghatódik, hogy Fox emlékezett a dátumra. Mielõtt az ünneplés befejezõdne, felbukkan egy bizonyos Sharon Graffia, aki Max Fenig ( lásd a Bukott angyal címû epizódot ) testvéreként mutatkozik be. Elmondja, hogy Max repülõgép szerencsétlenségben meghalt két órával ezelõtt, amikor egy utasszállító lezuhant New York államban. Fenig akarata volt, hogy Sharon keresse meg Muldert, ha vele valami baj történne...

Alien
22:40 X-Akták - Erõs Dohányos Emlékei

Mulder és Scully érdeklõdve hallgatja Frohike elõadását a Cigarettázó Férfi sötét és ijesztõ múltjáról. Nem is tudják, hogy a közeli toronyházban megbújva, éppen õ hallgatja le õket, szuperérzékeny mikrofonokkal. Nemcsak a megfigyelést segítõ eszközök vannak nála, hanem egy távcsöves puska is. Vajon ki lesz a következõ áldozat?

vagy

Elfelejtett hõs (nem biztos, hogy így forditották újra):

Tömeg gyülekezik a washingtoni Capitol Sugárúton, nem messze a Vietnámi Veteránok Emlékhelyétõl. Ahogy az ünnepség elkezdõdik, Benjamin Bloch tábornok lép az emelvényre, hogy megtartsa beszédét. Tõle nem messze áll Mulder, Scully és több más FBI ügynök, akik egy felfegyverzett embert akarnak elfogni a tömegben. Ám amikor Mulder végül az illetõ közelébe ér, az köddé válik...

Alien
Nem a stúdió része, hanem a szórakoztató parkjában Orlandoban, amúgy az a Universal jaja 😊

Alien
jaja 😊

Serpa
Universal stúdióban?

Tuvok
spam <#ejnye1>

Tuvok
ja, csak vmi Halotti imádság, vagy minek volt fordítva

Tuvok
Kaddis, ugye ?

Tuvok
azé ! 😊