6047
-
#3885 Van neki ? -
#3884 a kisöccse is lehetett.
:) -
#3883 Jah, valszeg San Andreas-ban ... :)
Ma láttam ICQ-n . -
#3882 Alien üdül? -
#3881 Köszi ez az a rész amire gondoltam! -
levi121212 #3880 Hellosztok!
Adam ez szerintem az 5x04 Kitérő című epizód!
Nézd meg a tartalmátitt
-----------------------------------------------------------------------------------
Ma este 23.00 1x06 Árnyak
Érdekesség:
Ebben az epizódban hangzik el először tréfás megjegyzés Mulder szájából Elvis Presley-vel kapcsolatban. Mivel ez később többször megismétlődik, Fox valamelyest Elvis-rajongó lehet.
Az eredeti forgatókönyvben volt egy mondat, amelyben Mulder elmondja Scully-nak, mi legyen majd a sírkövén: Semmit sem bánok.
Egy jelenetben látható, hogy Howard Graves kiáll a parkolóból kocsijával és a falra a Tom Braidwood név van felfestve. Ez a Magányos Harcosok csapatából a Frohike-ot alakító színész neve.
Poén: -
Képek az epizódból:
Nah, mára ennyit.
Ciao :) -
#3879 Melyik az a rész amiben egy kaméleon ként környezetébe olvadó lényt vagy pasit akarnak elkapni? Rég láttam és nem emléákszem rá de ha nekilapult valaminek felvette annak textúráját és csak a szeme látszott. -
#3878 Tudom, vót má...
-
#3877 :DDDDDDDDDD -
levi121212 #3876 Ja, és most kép is van :)
-
levi121212 #3875 Na szevasztok :)
Ma Viasat 22.45 1x05 A New Jerseyi ördög
Érdekesség: -
Poén:
Scully barátnõje: És az a pali, akivel együtt dolgozol?
Scully: Mulder?
Scully barátnõje: Igen, mintha azt mondtad volna, hogy helyes.
Scully: Az egy tuskó. Nem, nem... nem tuskó - egy munkamániás.
Scully: Most már értem, hogy miért néztek csavargónak...
Mulder: He-he. Piszkálsz még egy kicsit, vagy elviszel valahova ebédelni?
Scully: Jól értem, hogy még egy kis aprót se tudtál összeszedni ezzel a külsõvel?
Na, mára ennyi, ciao :) -
#3874 1795 piros -
levi121212 #3873 Na mi ez a punnyadás???? -
#3872 az ki? -
#3871 Jó nagy kamu volt ...
Mondjuk érdekes, hogy pont J. Frakes vezette a műsort -
levi121212 #3870 Ma viszont szokás szerint 22.20-kor x-akták. 8x19 Egyedül
Érdekességek:
Leyla Harrison ügynöknő egy valódi Leyla Harrison-ról lett elnevezve, aki az X-akták nagy rajongója volt és 2001 februárjában bőrrákban hunyt el. Akárcsak az igazi Harrison, az ügynöknő is kívülről fújja az X-akták eseteit, illetve Mulder és Scully tetteit, szavait.
Amikor a végén Harrison megkérdi Mulder-t, miként szabadította ki Scully-t az űrhajóról, a mozifilmben látható esetre gondol.
Amikor Scully rendet rak az asztalfiókban, az egymásba olvadt pénzérmék az Álomföld című epizódokból vannak, a kutya-biléta pedig a Clyde Bruckman végső nyugalma című részből.
Na jó tévézést!
Sziasztok! -
#3869 Ma délben a film+ -on lesz egy doksifilm Roswell-ről, úgy hirdetik, hogy "Mi történt valójában", ezt a verziót nem láttam asszem, szal kíváncsi vagyok . -
#3868 Mulder beleszótyizott a sírba?
^-^ -
#3867 Ehh, tényleg az 1. rész megy :@ -
levi121212 #3866 Na ugye, én megmondtam :)
Ma pedig valószínüleg Sebhelyek, az pedig leljebb szintúgy le van írva
Hogy mért nem lehet az ötödik évadot adni???
Ja, és 23.00 :) -
#3865 Jó na :) De egyről beszélünk :)) -
#3864 Elégia -
#3863 A Halál Hírnökei van :) -
levi121212 #3862 Tulajdonképpn nem tom, de ha van benn némi logika, ma 22.40-töl z a rész következik, holnap pedig az elsö, a sebhelyek:
A halál hírnökei
Ez már le van írva :)
Alien most figyeltem :) -
#3861 Mondjuk érdekes volt látni, ahogy olyan módon ölték meg JFK-t, amiről már kiderült, hogy teljesen másképp volt :)) -
#3860 a dohányos az olimpiát meg tudta bundázni, de hogy kiadják a könyvét. -
#3859 dehogy van :) -
levi121212 #3858 Bocsi AVP
Vagyis Alien
Ugye azért nincs harag? -
#3857 -
#3856 Tuvok, már levi is AVP-nek hív miattad
levi, Alien vagyok, csak a logomon van AVP felirat, de ha rámész akkor láthatod, hogy Alien-t ír ki :)))) -
levi121212 #3855 Ha esetleg ez jönne :)
4x07 Egy erös dohányos emlékei
Érdekesség:
A filmben Lee Harvey Oswald Mr. Hunt-nak nevezi a Cigarettás férfit. A valóságban is létezett egy E. Howard Hunt nevű férfi, aki CIA ügynök volt és álnéven kémregényeket írt. Feltehetőleg Dallasban volt John F. Kennedy elnök meggyilkolásakor és a merénylet mögött összeesküvést sejtő emberek máig úgy vélik, Hunt-nak köze volt az eseményekhez.
Duchovny és Anderson nem jelennek meg ebben az epizódban, csak a hangjukat hallhatjuk. Scully ugyan látható, de a jelenetek a Sebhelyek című részből lettek felhasználva.
Walden Roth, a kiadó, aki végül megvásárolja a Cigarettázó férfi novelláit, a FOX tévétársaság két igazgatójáról kapta a nevét. Dana Walden a dráma szekció vezetője, Peter Roth pedig a szórakoztató osztály elnöke.
Amikor a Cigarettás megveszi az újságosnál a magazint, amelyben megjelent a műve, egy másik újságon az a főcím virít, hogy „Hol a pokolban van Darin Morgan?” Ez utalás arra, hogy a forgatókönyvíró Morgan távozott a stábból.
Poén:
Tábornok: Cigaretta?
Fiatal Cigarettás Férfi: Nem, köszönöm, még csak meg sem érintem õket.
[Egy földönkívüli fekszik az asztalon]
Deep Throat: Sosem találnád ki, mit kaptunk karácsonyra!
CSM: Nem engedem, hogy a Bills nyerje a bajnokságot. Amíg élek, ez nem fog megtörténni.
MIB: Nehéz lesz, uram. Nagyon jól állnak.
CSM: A szovjetek is rosszul álltak '80-ban.
MIB: Azt mondja, befolyásolta az olimpiai döntõt?
CSM: Miért? Nem hisz a csodákban?
-
levi121212 #3854 Sziasztok!
Próbáltam utánajárni, de nem nagyon sikerült.
Elméletben tegnapp lett volna a dohányos rész, ma az elégia, holnap pedig a getszemáné-kert.
Na az tegnap volt, úgyhogy ma vagy az elsö rész lesz, vagy a dohányos, mivel azt írták, a negyedik után újrakezdik a legelsQvel :(
Na azért kirakom mind2-Qt, így nagy baj nem lehet :)
1x01 Sebhelyek
Érdekesség:
Ennek a résznek a történetét 6 évvel később folytatják a Rekviem című epizódban.
Chris Carter megváltoztatta az eredeti forgatókönyvet, amely szerint az epizódban Dana Scully barátjával, Ethan Minete-el, bukkan fel.
Az „I made this” gyerekhang a feliratok végén Nathan Courturier, a hangmérnök fiának hangja.
Az epizódban szereplő helység neve Bellfleur, Chris Carter Bellflower városában született, igaz más államban.
Van egy jelenet, amikor Scully a repülőgépen ül és mögötte egy idősebb férfi látszik – ő David Duchovny apja.
Poén:
Scully: A válaszok ott vannak, csak tudnod kell, hol keresd õket.
Mulder: Ezért van az "I" az FBI-ban.
Scully: Ki az?
Mulder: Steven Spielberg
Ethan: Megkérdezhetem, hogy miért olyan fontos lemondanom a kirándulásunkat? A nemzetbiztonság nem elfogadható indok.
Amint AVP is mondta, csak egy biztos: 22.40 :)
-
#3853 Akkor ma több lehetőség van, én úgy emlékszem, hgoy most több rész is kimaradt a negyedik évadból, úgyhogy vagy azokat adják le, vagy első évad, vagy negyedik megint (de csaknem), vagy ötödik évad első része (ami különben nem a tegnapi folytatása lsez, az majd az ötödik évad második része lesz. ) Na majd meglátjuk :)
Kezdés mindenesetre 22:40 -
#3852 Oooo akkor a Getszenámé-kert volt, ami a negyedik évad utolsó része. -
#3851 Nem, az a rész volt, mikor a jégben megtalálják az idegent, Mulderék felboncolják, de végül ellopják, Mulder a végén meg öngyilkos lesz . -
#3850 Az egy dohányos emlékei volt tegnap? -
#3849 Mi letta vége? A boncoláson elaludtam, amikor megtámadta Muldert a reklám. :( -
#3848 Mirelitidegen . -
#3847 :)
na.
vissza Mulder -ékhez. -
#3846 1795 szandra
ugye nem akarsz megvárakoztatni ?!