X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
Tegnapi rész érdekességei:

DÉMONOK

Ezt a részt egy producer, R.W. Goodwin, írta.

Mint Cassandra Spender, Amy és David Cassandra is a görög jósnõrõl kapta a nevét, akit Apolló isten elátkozott. Minden, amit jósolt, igazzá lett, de senki nem hitt neki.

Alien
Szerintem igen.

Alien
Gondolom észrevettétek, hogy megint nem ez a rész volt 😊 Ismét ugrottak egy részt...

Alien
jaja elváltak azt hiszem.

Serpa
csütörtöki rész méhei azonosak a mozifilmben lévõkkel?

Serpa
van/volt.
de én úgy emléxem, hogy elváltak.

petesilver
A tegnapi filmel kapcsolatban kérdeznék. Egy késõbbi sorozatban, mintha lett volna Skinnernek felesége, aki pont mesélte Mulderéknek, hogy otthon semmirõl nem mesél, ami munka. Viszont tegnap nagyon egyedül élt a filmben. az egész csak azért érdekel, mert nem tudom, hogy keverem valami más sorozattal, vagy Skinnernek tényleg van elvileg felesége?

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alien
Érdekességek:

A HALÁL HÍRNÖKEI

Ismét láthatjuk Christine Willes színésznõt Karen Kossoff ügynöknõ szerepében. Õ azon kevesek egyike, aki több epizódban, mindig ugyanazt a mellékszerepet is eljátszotta.

Az epizód eredeti címe „elegy” vagyis „elégia”. Felmerült még címnek a „tulpa”, amely egy tibeti szó és a kivetített gondolatok megtestesülését jelenti, illetve a „revenant”, amely a halálból vagy hosszú idejû távollétbõl visszatérõ embert jelöl.

Mulder az egyik jelenetben Risa Shapiro-ról érdeklõdik, aki Spüller áldozata volt. Shaphiro David Duchovny ügynöke.

Steven M. Porter, a Harold Spüller-t alakító színész, Frank Spotnitz producer iskolatársa volt.

Alien
23:20 X-Akták - A halál hírnökei (mivel a negyedik évadot újraszinkronizálták, ezért nem biztos, hogy ez a cím lesz)

Angie Pintero, egy tekepálya tulajdonosa, este lévén hazaküldi értelmi fogyatékos dolgozóját, Harold Spuller-t. Nem sokkal késõbb Pintero felfedezi egy súlyosan megsérült szõke lány testét a tekepályán. A lány beszélni próbál, de egy hang sem hagyja el a torkát. Pintero észreveszi, hogy odakint a parkolóban egy rendõrautó áll. Gyorsan kisiet hozzájuk, ám észreveszi, hogy rendõrök és tucatnyi összeverõdött ember, egy holttestet állnak körül. Közelebb férkõzik és megpillantja a szõke lányt a tekepályáról...

Alien
nem tudom sajna

Alien
Arról nem tehetek, hogy már nem úgy fordították 😄 De ez a rész volt 😄 Mellesleg szerintem elég jó rész volt 😊

Tuvok
"Eredménytelen"

Serpa
melyikben?

Alien
Érdekesség

A KÖR BEZÁRUL

Ebben az epizódban Scully nem látható, mert éppen egy másik film forgatásán vett részt.

Alien
<#rolleyes>

Alien
😄 Itt van 😊

Alien
22:55 X-Akták - A kör bezárul

Jane Brody, levélválogató egy éjszakai mûszakban dolgozó kézbesítõ-társaságnál, belopakodik a nõi pihenõbe és rágyújt egy cigarettára. Váratlanul azonban milliónyi méh mászik be a helységbe, ahol Jane üldögél. A nõ megpróbálja elhessegetni a rovarokat, hogy kimenekülhessen, mire azok körbezsongják és halálra csípik...

Tuvok
ma ? <#nezze>

Tuvok
úúú, téker !! <#duhos2>

Alien
<#rinya>

Serpa
jövõ héten is.
kell a változatosság.
^-^

Alien
<#nyes>

Serpa
megéri várni.
^-^

Alien
Nyolcadik szezon 14-ik részében bukkan fel elõször. Most a hetedik rész vol vasárnap.

Serpa
Monica mikor lesz?

Alien
Ma és holnap foci van <#schmoll2>

Alien
Vasárnapi rész nekem is bejött, de nekem a tegnapi is nagyon tetszett 😊)

Serpa
ha nekem is eggyel több izmom lenne, én is alakot tudnék váltani?
^-^

a vasárnapi a legjobbak közt van.
<#eljen>

Ombika
MAi is jo resz lesz akkor?

Tuvok
Hm, hát hm, érdekes rész volt, de azt hittem tényleg vmi lény lesz, közben csak egy hülye narkós

Alien
"Ezt az epizódot is igen magasra értékelte a legrangosabb amerikai tévéújság, és a tévéfilmek történetének egyik legjobbjának titulálták. "

Hmm kiváncsi vagyok, akkor biztos jó rész lehet 😊

Alien
<#nyes>

Alien
<#rolleyes>

Alien
oké 😊

Tuvok
és még szerkesztgetsz is <#ravasz1>

Alien
ja hoppá 😄 tényleg 😄 Fáradt vagyok 😊)

Tuvok
gyukovni <#idiota>

Tuvok
mingyá, most értem haza

Tuvok
hetihetes
<#lama> ... 😄

Alien
Azonban benne van a pakliban, hogy az eddig le nem adott Egy dohányos emlékei címû rész lesz 😊

Alien
Érdekességek:

MAJMOLÁS

Az Eddie Van Blundht nevében nem ejtett H betû utalás David Duchovny nevének helyes kiejtésére. Duchovny ugyanis nem ejti a H betût a nevében. Apja és testvére meg is változtatta a nevét Ducovny-ra. Ezt az a jelenet szemlélteti, amikor Eddie ajtajáról leesik a H betû.

Amikor Eddie Mulder képében belép Fox lakásába, azt kérdezi magától, hogy „hol a fenébe alszom?” Ezt a kérdést számos X-akták rajongó tette fel Carter-éknek, ezért került be ez a vicces megjegyzés a filmbe is.

Ezt az epizódot is igen magasra értékelte a legrangosabb amerikai tévéújság, és a tévéfilmek történetének egyik legjobbjának titulálták.

Eddie-t az Darin Morgan alakítja, aki a Féregember volt a 2. szezon A gazda címû epizódjában és a 2. és 3. szezon részeinek számos forgatókönyvét is írta.

Alien
22:55 X-Akták - Majmolás (nem biztos, hogy ez a címe lesz)

A nyugat-virginai Martinsburgban az orvosok Amanda Nelligan szülését vezetik le. Amikor a nõvér az apa kiléte felõl érdeklõdik, Amanda azt válaszolja, hogy az egy másik bolygóról való. A gyermek megszületik, de az orvos meglepetten látja, hogy a kisbabának 10 centiméter hosszú farka van...

(Hehe, melyik farkára gondolnak? 😄)

Alien
Jó rész volt, úgyhogy nézd is meg 😊

Alien
Ijj gondolom 😊 Csak aztán téged is felébresztett a Scully biztos (vagy az óra) 😊)

Alien
"Ma 7i7s van"

Ez mi? Így hirtelen nem esett le.

Alien
Viszont jön a mai rész tartalma <#vigyor0>

Alien
Csak ennyi volt, te Schumi ellenes<#mf2><#vigyor><#ejnye1><#vigyor>

Tuvok
Ha hazaérek megnézem, kíváncsi vagyok 😊

Ombika
Ahh tegnapi resz utan,en is hasonlot almodtam basszus iszonyat rossz volt! 😊

Tuvok